Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ! ΠΩΣ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΤΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ; ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΙΜΗΤΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!

ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔ.ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, Η
ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑ...

ΑΡΙΣΤΗ, ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ.

Mία  ε κ π λ η κ τ ι κ ή   καταγγελία για το πατρικό σπίτι του mr.Alexis στήν Ρέα Εκάλης, έγινε τήν7η Αυγούστου, ημέρα Τετάρτη στις 01.45΄ το μεσημέρι, στην εκπομπή του δημοσιογράφου Γιάννη Λοβέρδου στον δίαυλο 'Blue Sky'! 

Σχετική εικόναΑποτέλεσμα εικόνας για γιάννης λοβέρδος δημοσιογράφος

Αποτέλεσμα εικόνας για γιάννης λοβέρδος δημοσιογράφος

Bγήκε στο τηλέφωνο επωνύμως η τηλεθεάτρια κυρία Ελένη (το επώνυμό της το έχει ο τηλεοπτικός σταθμός) η οποία κατήγγειλε τα εξής καταπληκτικά τα οποία μεταφέρουμε επί λέξει :

Κυρία ΕΛΕΝΗ: "Όταν άκουσα τον λόγο του κυρίου Τσίπρα πρί λίγο - σ.σ. στο Λαύριο - έγινα εκτός εαυτού και γι' αυτό παρεμβαίνω. Το 1981, όταν κάηκε ένα μέρος της Πεντέλης πρός τον νότο, η φωτιά γύρισε και κάηκε απο πίσω, όλη η Ρέα της Εκάλης.

Εγώ μάλιστα τότε ήμουν πολύ μικρή και πηγαίναμε και σβήναμε τις φωτιές με τον Δήμο Αμαρουσίου και ξέρω πολύ καλά την περιοχή.  Αυτή η περιοχή ήταν δάσος, μάλιστα είχε και αλεπούδες και λύκους.
Εκεί πέρα μετά απο πολλά χρόνια, οι έξυπνες τεχνικές εταιρείες έκαναν οικισμούς.  Και σε έναν απο αυτούς τους οικισμούς έχει στηθεί στην αναδασωτέα έκταση, το πατρικό του κυρίου Τσίπρα, στην οδό Μετεώρων και Ολύμπου (Διόνυσος).

Ένα πολυτελέστατο τριώροφο με στρογγυλά μπαλκόνια, μπορείτε να πάτε να το δείτε επί τόπου. Στήν Ρέα της Εκάλης, στο καμμένο δάσος του 1981!
Άρα το πρώτο που πρέπει να γκρεμιστεί μέσα στο δάσος, είναι το σπίτι της μητέρας του κυρίου Τσίπρα. Αυτό ήθελα να πώ..."

Αποτέλεσμα εικόνας για πατρικό σπίτι Τσίπρα Διόνυσος

[Καί αντί να αντιδράσει εντυπωσιακά και να ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ τήν καραμπινάτη αυτή και ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ 'λαμογιά', ο παρουσιαστής ελαφρο-"δεξιός" κυρ-Γιαννάκης,  άρχισε να λέει ότι δεν τρέχει ...τίποτε (!!!) γιατί και η Κηφισιά είναι χτισμένη μέσα σε δάσος και άλλες περιοχές της Αττικής έχουν χτιστεί πάνω στα καμμένα και άλλα - φοβικά; - παρόμοια...]

Αποτέλεσμα εικόνας για μουγκα στη στρουγκα

Θα πείτε ίσως τώρα, μεσημεριάτικα και Αυγουστιάτικα πόσοι τάχα παρακολουθούσαν ένα μικρό κανάλι; Και όμως δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ έτσι!

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΙ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΕΝΑΣ  Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο Σ ΧΑΜΟΣ!

ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ  Τ Υ Π Ο  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ασφαλώς εξυπακούεται (;) ΤΟ  Δ Ι Α Δ Ι Κ Τ Υ Ο !

ΝΑΙ, Ή ΟΧΙ;

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...
ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ!
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ...
ΜΟΥΓΓΑ ("ΑΠΛΩΜΕΝΗ") ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΓΑ!
ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...

Αποτέλεσμα εικόνας για μουγκα στη στρουγκα

Βάλτε τώρα εσείς, υποθετικώς πάντα με το μυαλό σας, να είχε γίνει τέτοια ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ αποκάλυψη, σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση, σε έναν αριστερό δημοσιογράφο, για έναν - άς πούμε - "δεξιό" πολιτικό.
Τί θα είχε συμβεί ξέρετε;
Πολιτικός  σ ε ι σ μ ό ς  ...80 'Ρίχτερ' !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για μουγκα στη στρουγκα

Τί οκτάστηλα πρωτοσέλιδα με ΠΗΧΑΙΟΥΣ τίτλους για ημέρες...
Τί ξένοι ανταποκριτές θα ΚΡΑΥΓΑΖΑΝ σε δορυφορικά δίκτυα δείχνοντας το "αμαρτωλό" σπίτι του "διεφθαρμένου δεξιού"...
Τί επιτόπια 'ρεπορτάζ' σε ΟΛΑ τα (χουντο-)κάναλα, νυχθημερόν...
Τί "αποκαλυπτικές" έρευνες για το ιστορικό της περιοχής και του "ενόχου"...
Τί αυστηρές και καταδικαστικές δηλώσεις και ανακοινώσεις κομμάτων (του ΚΑΡΑ-υποκριτικού συνταγματικού τόξου), φορέων, συλλόγων και δεν έχει τελειωμό...

Σχετική εικόνα

Ενώ τώρα;
ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΕ...
ΠΑΕΙ "Ξ Ε Χ Α Σ Θ Η Κ Ε" ΤΑΧΕΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ...
Αύγουστος γάρ...

ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ;

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ;

ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ;

[Πηγή: Εβδομ.εφημ.'Στόχος' της 9ης Αυγούστου 2018/τελευταία σελίδα]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου