Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018


Ε...ΡΕ ΤΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΛΙΒΕΡΟΥ ΤΣΙΠΡΑΚΟΥ...ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ! ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟΥ!~


ΤΟΝ...ΦΙΜΩΣΑΝ! 4 ΜΠΡΑΒΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ "ΣΗΚΩΤΟ" ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΚΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΤΖΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΑΛΛΑ "ΚΑΥΤΑ" ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΒΙΝΤΕΟ!

Περιπετειώδης ήταν η είσοδος, η παρέμβαση και η τελική απομάκρυνση του Γιώργου Κόκκα, του ακτιβιστή δικηγόρου, στην προχθεσινή, στημένη επιστημονική ημερίδα που διοργάνωσε ο Κοτζιάς (ΥΠΕΞ). Ο Γιώργος Κόκκας έκανε ερωτήματα-καταπέλτη τα οποία αφενός ξάφνιασαν το...στημένο ακροατήριο, αφετέρου οδήγησαν την προεδρεύουσα Μαριλένα Κοππά να φωνάζει "μην απαντάτε στον κύριο είναι...εκτός θέματος"! Εμβρόντητοι έμειναν και οι "εγκάθετοι" καθηγητάδες και διπλωμάτες που παρίσταντο στην αίθουσα, χωρίς να...

μπορούν να αντιτάξουν το παραμικρό επιχείρημα στα όσα τους κατέθετε ο Γιώργος Κόκκας. 
Μετά από λίγο, με τους παρευρισκόμενους να διερωτώνται πώς ο Γιώργος Κόκκας μπήκε στην αίθουσα, χωρίς να διαθέτει σχετική πρόσκληση, χαλώντας τους έτσι την...εκδήλωση-σούπα, τέσσερις "μπράβοι" κινήθηκαν προς τον Γιώργο Κόκκα και σχεδόν τον έβγαλαν σηκωτό από την αίθουσα! 
Η περίπτωση αυτή θυμίζει την άλλη ακτιβίστικη ενέργεια του Γιώργου Κόκκα, όταν τον Φεβρουάριο του 2012, την ώρα που ψηφιζόταν το θανατηφόρο PSI που κατέσφαξε τον λαό και τα ταμεία, φώναζε εντός της Βουλής για την προδοσία, με αποτέλεσμα να τον βγάλουν με...κεφαλοκλείδωμα από την αίθουσα. 
Θυμηθείτε το σχετικό εκείνο βίντεο: 

Ρωτήσαμε τον Γιώργο Κόκκα πώς μπόρεσε να μπει μέσα στη στημένη εκδήλωση Κοτζιά για τη συμφωνία των Πρεσπών, αφού οι προσκλήσεις που δίνονταν ήταν συγκεκριμένες και ονομαστικές. 
Μας απάντησε ότι δεν του ζητήθηκε η πρόσκληση, αλλά ο υπεύθυνος  ελέγχου τον ρώτησε ποιος είναι, και ο Γιώργος Κόκκας απάντησε "είμαι δικηγόρος της ΕΡΤ (πράγματι είναι), ορίστε η ταυτότητα της ΕΡΤ και η κάρτα  εισόδου μου". Αυτό το αληθές στοιχείο, προφανώς αιφινίδιασε τον υπεύθυνο ελέγχου, του φάνηκε αρκετό και δεν ζήτησε την σχετική πρόσκληση. 

Ε...ΡΕ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ...ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ....


ΣΟΚ! Η ΕΕ ΚΑΙ Ο ΟΗΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ" ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ FESTIM LATO! ΓΙ' ΑΥΤΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΡΟ ΤΟΥ 1912! ΒΙΝΤΕΟ!


Με αφορμή δύο σχόλια του αναγνώστη μας Panagiotis Panagiotis
τα οποία και σας παραθέτουμε (με κεφαλαία γράμματα) αναδημοσιεύουμε μια σημαντική αποκάλυψη και βίντεο που δείχνουν ότι ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου