Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (21.00-22.30), ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ Ο ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ! ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ EOELLAS.ORG ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ...13! ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-ΘΡΙΛΕΡ!!!

Φίλες και φίλοι συντονιστείτε εδώ στον                                                  http://www.eoellas.org/webradio/. Η εκπομπή μας "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" με τον Μάκη Βραχιολίδη αυτή την εβδομάδα δεν θα μεταδοθεί την Τετάρτη 11 Ιουλίου διότι την ίδια ώρα διεξάγεται ο ημιτελικός του Παγκοσμίου κυπέλλου ανάμεσα στην Αγγλία και την Κροατία. Κατά συνέπεια, η εκπομπή μα θα μεταδοθεί απευθείας την Παρασκευή 13 Ιουλίου (Παρασκευή και 13 ε; Θρίλερ θα είναι). Συντονιστείτε γιατί έρχονται αποκαλύψεις.
                                                                                                           http://www.eoellas.org/webradio/

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΕΓΓΡΑΦΟ-"ΒΟΜΒΑ" ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΟΙ "ΠΡΕΣΠΕΣ" ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟ! ΟΙ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ!

ΕΓΓΡΑΦΟ-ΒΟΜΒΑ για τη «Μακεδονία»! Πώς οι "Πρέσπες" γίνονται Κερκόπορτα για «Θράκη» και «Αιγαίο»...
Έγγραφο–βόμβα του υπουργείου Εξωτερικών από το οποίο προκύπτει ότι ...

ΒΡΕ ...ΤΟ ΠΙΤΣΟΥΝΑΚΙ...

Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Έκλεψε την παράσταση με την… «πόρτα» στους δημοσιογράφους – Video

Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Έκλεψε την παράσταση με την… «πόρτα» στους δημοσιογράφους – Video | Newsit.gr

Η Σάρλοτ κατάφερε να ξεχωρίσει και αυτή τη φορά. Το απόγευμα της Δευτέρας (09.07.2018) μπορεί η βασίλισσα Ελισάβετ να μην ήταν παρούσα στη βάφτιση του πρίγκιπα Λουίς, τρίτου παιδιού του πριγκιπικού ζεύγους, αλλά η μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ την εκπροσώπησε… επάξια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου