Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΣΕ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ . !! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ;

ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΣΕ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ

Η Ρίτσα Σπανέλια από τα ‘’ Διλήμματα ‘’
Η Ρίτσα Σπανέλια από τα ‘’ Διλήμματα ‘’ στο κανάλι epsilonκομμάτι της εκπομπής ,με την Κατερίνα Καινούριου,΄΄Φτιάξε Καφέ να στα Πω’’ , σε μια αποκλειστική συνέντευξη .












ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ Συνέντευξη στην Ένωση Συντακτών Διαδικτύου : Αξιωματούχος Δημοσιογράφος : Παναγιώτα Βασιλοπούλου





Ερμήνευε στην τηλεοπτική εκπομπή ‘’ Διλήμματα "" ρόλους , που το κοινό έστελνε με email στην εκπομπή με την Κατερίνα Καινούριου΄ ‘’ Φτιάξε Καφέ να στα Πω’’ με παραποιημένα τα ονόματα , λόγο προσωπικών δεδομένων , που αφορούσαν αληθινές ιστορίες , που ζητούσαν λύση και το κοινό ψήφιζε ανάμεσα στα Διλήμματα των ιστοριών τη λύση μέσα από την εφαρμογή του instagram . 
Dilimmata 2018 )


Η επιτυχία δεν της χαρίστηκε , δεν ήρθε τυχαία , αλλά ήρθε από το ταλέντο της , να υιοθετεί τους ρόλους και να την προβληματίζουν . Αυτό αναγνωρίστηκε από το κοινό και έτσι την αγάπησαν .



Την ευχαριστώ από ψυχής για την αποκλειστική συνέντευξη για την Ένωση Συντακτών Διαδικτύου . Η Ρίτσα Σπανέλια  σε μια συνέντευξη για σας .

Με εκτίμηση , Παναγιώτα Βασιλοπούλου.


( Δεξιά )  η Ρίτσα Σπανέλια και όλο το team , 
στο κέντρο η Κατερίνα Καινούριου)

ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Παναγιώτα Βασιλοπούλου :
Αγαπημένη , Ρίτσα Σπανέλια , να σε ευχαριστήσω για την χαρά να φιλοξενήσω μια συνέντευξη σου , και να ρωτήσω ως αρχή στη συνέντευξη , πως το να έχεις ένα ρόλο σε ένα σήριαλ ,ή σε θεατρική παράσταση , έχει μια ροή που κάποια στιγμή και μετά είναι βατός . Όμως το να ενσαρκώνεις διαφορετικούς ρόλους καθημερινά νομίζω δεν είναι και κάτι εύκολο . Ισχύει αυτό;

Η Ρίτσα Σπανέλια καλεσμένη
στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου  
( Tatiana Live ) 


ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1 : Ρίτσα Σπανέλια :
Είναι πραγματικα δυσκολο !Ειδικα αν σκεφτεις οτι ενημερωνόμασταν για την ιστορία του τηλεθεατή 15 λεπτα πριν αρχίσει το γύρισμα και στα ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ δεν υπήρχε σενάριο,βασιζοταν κυρίως στον αυτοσχεδιασμό. Ομολογώ πως κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια για να μπορώ να μπω στη ψυχολογία του εκαστοτε ρόλου που ενσαρκώνω και συγχρονως να αυτοσχεδιάζω. Πάνω απ’όλα ήθελα να σεβαστώ τον τηλεθεατή και το πρόβλημά του. Πολλές φορές αγχωνόμουν για να βγει καλό το αποτέλεσμα, δεν είχα να υποδυθώ εναν χαρακτήρα που έπλασε ενας σεναριογράφος αλλα εναν υπαρκτό χαρακτήρα. Έβλεπα καθημερινά ξανά και ξανά πολλά επεισόδια γιατι έτσι μπορούσα να εντοπίσω τα λάθη μου, να τα διορθώσω και να εξελιχθώ.Αυτος είναι και ο λόγος που λάτρεψα τα Διλήμματα,ήταν μια καθημερινή πρόκληση που δε με άφηνε να πλήξω και δοκίμαζα τον εαυτό μου σε διαφορετικές ερμηνείες . 

Με τον σύζυγο της Σαράντο Πολυμενάκο
ΕΡΩΤΗΣΗ 2: Π.Β:
Πως ξεκίνησε αυτή η ιδέα , πως υλοποιήθηκε και μίλησε μας λίγο για το team , τους συνεργάτες σου, να αναφέρω εδώ πως είτε όλοι ηθοποιοί, εκτός από τον Σαράντο  Πολυμενάκο , που είστε ζευγάρι στη ζωή και τα πήγε περίφημα στα guest , που κλήθηκε να κάνει .








ΑΠΑΝΤΗΣΗ 2: Ρ.Σ :
Ήταν μια ιδέα του Θέμη Μάλλη, θυμάμαι όταν την πρωτοάκουσα είπα «Ποιος πανέξυπνος άνθρωπος,το σκέφτηκε !» Ο Γιώργος Μιχαηλίδης,αν και δημοσιογράφος κατάφερε να φέρει στη 1η θέση τηλεθέασης αυτό το τολμηρό εγχείρημα,διάβαζε τα email,μας έδινε ένα κεντρικό μπούσουλα ως σενάριο, σκηνοθετούσε κ πολλά άλλα,γενικά είναι ένα πολυεργαλείο, ευρηματικός, ευφυής,εργατικός αλλά το σημαντικότερο όμορφος άνθρωπος. Με το team γίναμε μια όμορφη παρέα,με τις χαρές μας,τα μυστικά μας,τα προβλήματα μας,τους καυγάδες μας,την αλληλοϋποστήριξη ,οτι μπορεί να υπάρχει σε μια παρέα ανθρώπων. Τους έχω όλους στη καρδιά μου,για διαφορετικό λόγο τον καθένα μα κυρίως γιατί είναι παιδιά με ήθος. Ο Σαράντος έπαιξε για 1η φορά,όταν απουσίασε ένας ηθοποιός για να μας βοηθήσει και να μην ακυρωθεί το γύρισμα. Ντρεπόταν πάρα πολύ,τον πείσαμε όμως νομίζω γιατί ένιωθε οικεία με όλο το team και έτσι ανακαλύψαμε ότι «τα λέει» Είμαι υπερήφανη και ευγνώμων που έχω έναν τέτοιο άντρα ,που στηρίζει τις αποφάσεις μου,με ενθαρρύνει,είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει και είναι ανοιχτόμυαλος. 



ΕΡΩΤΗΣΗ 3 : Π..Β: Ρίτσα , μέσα από τους ρόλους που ερμήνευσες , οι άνθρωποι, στα προβλήματα που βιώνουν , αφήνουν τη λογική ή το συναίσθημα να έχει πιο μεγάλο ποσοστό στο πρόβλημα τους ;





ΑΠΑΝΤΗΣΗ 3: Ρ.Σ:
Νομίζω είναι μοιρασμένα. Εξαρτάται πάντα από την κάθε ιστορία, όπως το ίδιο μοιρασμένες ή ίσως διχασμένες ήταν και οι απαντήσεις του κοινού. Δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος τι θα ψηφίσει ο κόσμος εφόσον στο ίδιο πρόβλημα εγώ πχ. μπορώ εύκολα να δώσω τη λογική λύση ενώ ο άλλος που το ζει δεν μπορεί να δει ξεκάθαρα λόγω συναισθήματος. Επίσης πολλές φορές ο κόσμος βιαζόταν να ψηφίσει χωρίς να δει το τρίτο μέρος του Διλήμματος που συνήθως είχε και την ανατροπή.




Γενική Διευθύντρια
Φεβρουαρίου 2005 έως 2012Alexandroúpolis, Evros, Greece
ΕΡΩΤΗΣΗ 4:Π.Β:
Οπωσδήποτε όλες οι ιστορίες σε άγγιξαν , αυτό ήταν εμφανές . Ποια ιστορία όμως δεν φανταζόσουν που να σε κάνει να πεις ‘’ απίστευτο’’ ‘’ δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό’’ ;








ΑΠΑΝΤΗΣΗ 4: Ρ.Σ:

Σίγουρα ήταν η ιστορία της «Σούζης» που ήταν δεδομένο ότι θα παραμείνει με τον πλούσιο άντρα της αλλά είχε δίλημμα ποιον από τους δυο εραστές της να κρατήσει. Είναι τραγικό και αστείο μαζί. Από τα αγαπημένα μου επεισόδια,τι σκάλες ανεβοκατέβηκα Θεέ μου με το 12ποντο (χαχα) Στο ισόγειο ήταν ο άντρας της,στον πρώτο όροφο έκρυβε τον pool boy,στον δεύτερο όροφο έκρυβε τον δεύτερο εραστή της. 


Και ένα άλλο δίλημμα που με σόκαρε,ήταν όταν μια μάνα έκανε έρωτα με τον σύντροφο της κόρης της.


Όλο το team της εκπομπής ‘’ Διλήμματα’’  
ΕΡΩΤΗΣΗ 5 : Π.Β :
Θα ρωτήσω ποια είναι τα σχέδια σου , για το μέλλον, αν έχεις ήδη κάτι στα σκαριά σου ,που μπορεί να κοινοποιηθεί ή να αφήσουμε για λίγο στους αναγνώστες ένα μυστήριο;   




ΑΠΑΝΤΗΣΗ 5: Ρ.Σ:
Το θετικό είναι ότι έχω τηλεοπτικές προτάσεις για τον μέλλον και είμαι σε συζητήσεις. Μεγάλη μου επιθυμία είναι να κάνω θέατρο,που τόσο αγαπώ,όπως και ραδιόφωνο. Έχω ασχοληθεί επί σειρά ετών και με τα δυο στην Αλεξανδρούπολη,την πατρίδα μου. Μένω τα τελευταία 4 χρόνια στην Αθήνα.

ΕΡΩΤΗΣΗ 6: Π.Β:
Θέλω να σε ευχαριστήσω εγκάρδια για την αποδοχή της πρότασης μου για μια συνέντευξη σου , και να ρωτήσω αν θες να προσθέσεις κάτι που δεν ρώτησα ή μου διέφυγε να αναφέρω ;









ΑΠΑΝΤΗΣΗ 6:Ρ.Σ :
Κι εγω σε ευχαριστώ Παναγιώτα Βασιλοπούλου για τον ιδιαίτερο τρόπο που με προσσέγγισες και για τον επαγγελματισμό σου. 



Καλές και πολλές επιτυχίες στα σχέδια σου , να ευχηθώ τα καλύτερα στη ζωή σου και στα επαγγελματικά και να τονίσω πως ήταν μια πολύ ευχάριστη συνέντευξη.
Μετά χαράς,
Παναγιώτα Βασιλοπούλου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου