Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

ΣΗΜΕΊΑ ΖΩΉΣ ΔΌΘΗΚΑΝ ΑΠΌ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΉΛΙΚΑ ΚΟΡΊΤΣΙΑ


''Είναι καλά στην υγεία τους ''

Σημεία ζωής έδωσαν  οι δυο ανήλικες που στις 12/03/2018, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκαν από το Δήλεσι Βοιωτίας, η Ντενίσα Ντ. 17 ετών και η Εμμανουέλλα Ντ. 16 ετών. Για την εξαφάνιση των ανηλίκων ενημερωθήκαμε από την οικογένειά τους, στις 14/03/2018 πρωινές ώρες.
Σήμερα επικοινώνησαν με την μητέρα τους και ήταν με τον ανιψιό 19 ετών της αξιότιμης ηθοποιού κ. Μαίρη Χαλκιά όπου ζει εδώ στο Δήλεσι και δεν επιθυμεί να μου μιλήσει η ίδια γιατί οι έρευνες είναι ακόμα σε εξέλιξη και ορθός έπραξε . Ακόμα όλα είναι ρευστά και περιμένουμε εξελίξεις . Πάντως δόθηκαν σημεία ζωής των κοριτσιών . 
Μόλις επιστρέψουν θα  βγει από τις Αστυνομικές Αρχές και ''Το χαμόγελο  Του Παιδιού'' ειδικό Δελτίο Τύπου . 
 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ : Για Την Ένωση Συντακτών Διαδικτύου :

Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Αξιωματούχος Δημοσιογράφος της ΕΣΔ


Όπως ορίζει ο Κώδικας Δεοντολογίας θα μείνω μόνο στο ότι υπάρχουν προβλήματα με τους γονείς . Αυτό που είναι ανεκτίμητο είναι πως δόθηκαν σημεία ζωής , αυτό όμως από μόνο του δεν λέει τίποτα. Σε περίπτωση που εμφανιστούν  τότε θα   από κει  και πέρα θα αναλάβουν οι αρμόδιες υπηρεσίες . Δεν είναι δεοντολογικό λοιπόν , για κανένα λόγο να εισχωρήσω στην ιδιωτική ζωή τους και ειδικοί θα χειριστούν την όλη υπόθεση διότι πρόκειται για δυο ανήλικες και έναν 19 ενήλικα.
Είναι νέα παιδιά και δημοσιογραφικά πρέπει να μην γίνουμε τιμωροί , αλλά να τονίσουμε πως επειδή είναι νεαρά πρόσωπα σύμφωνα με τα Κατοχυρωμένα Συνταγματικά Δικαιώματα οφείλουμε να τα προστατέψουμε από την κακή δημοσιότητα ..........
Αν δεν εμφανιστούν να επιστρέψουν όμως  ,   όλα είναι πιθανά και τίποτα δεν τελείωσε ακόμα . Αν και όλα δείχνουν πως όλα είναι καλή δρομολόγηση . 
Μετά Τιμής ,
Παναγιώτα Βασιλοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου