Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

NAI MEN ΑΛΛΑ Η Α΄ΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΕΡΕΤΡΟ! ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΆΔΕΣ! ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΡΥΠΑ!

7 ΜΑΡ 2018

Το αληθινό Εξπρές του Μεσονυχτίου, τώρα αρχίζει. Σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Ανδριανούπολη για να τους τρελάνουν 
και να τους κάνουν «γυναίκες» , οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί. ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ. «Βράζουν» οι τιμημένες Ένοπλες Δυνάμεις από τις συνεχείς προσβολές. Ποιος θα ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ;

Οι στρατιωτικοί μας, που προφυλακίστηκαν μετά από τη σύλληψη τους όταν πέρασαν τα σύνορα και μπήκαν σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή, στάλθηκαν στην φυλακή όπου βρίσκεται και ο Σελαχαττίν Ντεμιρτάς.

Μέσα στο απόλυτο σκοτάδι, σε μία τρύπα 10 τ.μ. σαν τους αρουραίους ζουν οι τρόφιμοι στη συγκεκριμένη φυλακή της Αδριανούπολης. Όταν περνάς αυτή την πόρτα είναι σαν να περνάς τις πύλες της κολάσεως, λέει ένας κρατούμενος.

Οι φυλακές τύπου F αποτελούν μετεξέλιξη των «λευκών κελιών» της Γερμανίας. Την απομόνωση σπάνε τα ουρλιαχτά των κρατουμένων από τα βασανιστήρια.

Μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος, ο Ερντογάν έχει γεμίσει τις συγκεκριμένες τουρκικές φυλακές με τους πολέμιούς του, τους προδότες, όπως τους αποκαλεί.

Οι κρατούμενοι κάνουν λόγο για «κελιά φέρετρα».

Οι Έλληνες στρατιωτικοί βρίσκονται εκεί μαζί με δολοφόνους και στυγνούς εγκληματίες. Όλοι βράζουν στο ίδιο καζάνι. Απαγορεύεται το ραδιόφωνο, η τηλεόραση και τα βιβλία. Οι κρατούμενοι δεν βγαίνουν ούτε για φαγητό.

Οι αυλές περιβάλλονται από τοίχο ύψους οχτώ μέτρων. Αν θέλει να δει τον ουρανό πρέπει να σηκώσει το κεφάλι και αυτό εφόσον του επιτραπεί η έξοδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου