Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΡΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!

ΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΡΘΡΟ-ΜΗΝΥΜΑ

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ-ΘΡΑΚΕΣ
 ----------------------------------------------------------------------                   Στις προσεχείς εκλογές- εάν υπάρξουν-ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ  Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ της Φώφης.
Διότι, και τα τρία μεγάλα κόμματα έχουν στην Εξωτερική τους πολιτική, να δώσουν το όνομα της ιστορικής μας Μακεδονίας, στους Σλάβους & Αλβανούς των Σκοπίων , με  Σύνθετη ονομασία με Γεωγραφικό προσδιορισμό, έναντι όλων, (ERGA OMNES).
Ειδικά η ΝΤΟΡΑ (Ν.Δ.) διαλαλεί το ERGA OMNES όπου βρεθεί, και όπου σταθεί.

Η ΝΤΟΡΑ (Ν.Δ.) αποτελεί το προπύργιον της Εξωτερικής Πολιτικής της Ν.Δ.  των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων & Επικυρίαρχων της Γης.
Όσα υπόσχεται ο Κυριάκοςστον Λαό, ερώτησε τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ φωνάζουν οι  λαθρομετανάστες!!
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ που δεν έχει τσίπα, εφλόμωσε τον Ελληνικό Λαό προεκλογικά και μετεκλογικά στα ψέματα!!!!
Η Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση των Κοσμοκρατόρων θέλει να ιδρύσει το νέο Κράτος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
Στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ πολιτικούς λέμε, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Οι Έλληνες πολιτικοί είναι υπηρέτες & δούλοι των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
Δίνοντας το όνομα, αργότερον οι Σλάβοι & Αλβανοί των Σκοπίων, θα διεκδικήσουν εδάφη μέχρι την Θεσσαλονίκη-Λάρισα-Καβάλα-Γρεβενά, Αμφίπολη, Βεργίνα, Δίον, Αλεξάνδρεια, Σέρρες, Φλώρινα, Δράμα, Έδεσα, Καστοριά, Θάσο, κ.λ.π.
Οι Σκοπιανοί διακατέχονται από Αλυτρωτικές διαθέσεις, βλέπε δηλώσεις του Σκοπιανού ΥΠ.ΕΞ. περί μοιρασμού του Πολιτισμού και της Ιστορίας των Ελλήνων Αρχαίων Μακεδόνων,  εν μέσω διαπραγματεύσεων, και ο Διεθνιστής Εθνομηδενιστής ΚΟΤΖΙΑΣ τρέχει στα Σκόπια........... να προδώσει τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..................
Όλη τη Δυτική-Κεντρική-Ανατολική Ελληνική Μακεδονία, την θέλουν οι Σκοπιανοί.
  Δίνοντας το όνομα, δίνουμε την ΙΣΤΟΡΙΑ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ των Αρχαίων Μακεδόνων, δηλαδή των Ελλήνων Βασιλέων ΦΙΛΙΠΠΟΥ & Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
Τα ίδια ισχύουν και για τη ΘΡΑΚΗ, οι Ανθέλληνες πολιτικοί  δεν έχουν καμία ντροπή να παραχωρήσουν τη ΘΡΑΚΗ στους Τούρκους Γκρίζους Λύκους του ΕΡΝΤΟΓΑΝ.
Και οι Γκρύζοι Λύκοι θα μας κατασπαράξουν.........
ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΝΑΤΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΟΛΗΘΕΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ, ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΗ ΘΡΑΚΗ-ΑΙΓΑΙΟ, ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ.
ΓΙΑΥΤΟ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ!!!!!!!!!!!!!
ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΤΟΪΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ.............
Φήμες και ψίθυροι λέγουν ότι ο ΤΣΙΠΡΑΣ, πίσω από τη μυστική διπλωματία , κατά την επίσκεψη ΕΡΝΤΟΓΑΝ στην Αθήνα, πρόδωσε τη ΘΡΑΚΗ,-ΑΙΓΑΙΟ,  πίσω από τις κλειστές πόρτες...........
Γιαυτό και η απαγωγή των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών, από Τούρκους κομμάντος.............
Τους παρέδωσε ο ΤΣΙΠΡΑΣ στον ΕΡΝΤΟΓΑΝ............
Βλέπε σιωπηρή πολιτική ΦΑΝΟΥΡΗ..............
Οι ανθέλληνες πολιτικοί σαν Εθνομηδενιστές και διεθνιστές είναι προδότες της Ελλάδος πατρίδος, και έχουν σαν  βασική πολιτική τους την εξυπηρέτηση των σχεδίων της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των Κοσμοκρατόρων από τους οποίους αμοίβονται,  κοινώς « Τα πιάνουν», φτάνει να προδώσουν την Ελλάδα-Πατρίδα, διά ίδιον όφελος των Κοσμοκρατόρων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Βλέπε ΧΡΥΣΟΣ της Μακεδονίας στον ΡΟΤΣΙΛΝΤ, βλέπε ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ-Φ.Α. στην ΕΧΧΟΝ-ΜΟΒΙΛ του ΡΟΚΦΕΛΕΡ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ, βλέπε ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ- Μνημόνια-Αξιολογήσεις των Ελλήνων, προς όφελος των δανειστών των Κοσμοκρατόρων, βλέπε Υπερταμείο ιδιωτικοποιήσεων στο οποίο ΄εχει παραχωρηθεί η δημόσια περιουσία για 99 χρόνια υπέρ των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, κ.λ.π.
Οι πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ- Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ είναι η ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Πατρίδος, στηρίζονται στην Εξουσία, και Χρηματοδοτούνται από τους Κοσμοκράτορες, Επικυρίαρχους της Γης.
Επαναλαμβάνω στους Έλληνες Μακεδόνες-Θράκες, ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ τα κόμματα Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ της ΦΩΦΗΣ, εκτός εάν θέλετε να δείτε την Ελληνική Μακεδονία-Θράκη, στα χέρια ΤΟΥΡΚΩΝ, ΣΛΑΒΩΝ & ΑΛΒΑΝΩΝ.
Θυμηθείτε , Τζοχατζόπουλο, Εβραίο Σιωνιστή Σημίτη, (Ααρών Αβουρί), Εβραίο Σιωνιστή ΓΑΠ, όλοι αυτοί Πρωθυπουργοί του ΠΑΣΟΚ, και ΤΣΙΠΡΑ, ΚΟΤΖΙΑ, του ΣΥΡΙΖΑ, και ΝΤΟΡΑ-ΚΥΡΙΑΚΟ  της Ν.Δ. με το ERGA OMNES, με τη  Σύνθετη ονομασία με Γεωγραφικό προσδιορισμό.
ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
Επαφίεμαι στη κρίση Σας, να διακρίνεται τα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
Αν και οι Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, θα βγάλουν πρώτο κόμμα, εκείνο που θα υλοποιήσει τα σχέδιά τους, μέσω της εταιρείας  Ηλεκτρονικών Υπολογιστών που ανακοινώνει τα εκλογικά αποτελέσματα, ιδιοκτησίας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, εκείνο που εδρεύει στο Υπουργείο Εσωτερικών.
Παντού έχει χωθεί ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ...................
Ήδη ο Κυριάκος, και ο Αδωνάϊ, επεσκέφθησαν τους Αμερικανο-Εβραίους Παντοκράτορες, για να εξασφαλίσουν ότι ΑΥΤΟΙ  θα είναι οι ευνοούμενοι..................
ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΓΕΜΑΤΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ.....................
ΛΥΚΟΙ = ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ + ΤΟΥΡΚΟΙ
Για τους αιχμαλώτους των Τούρκων, δύο Έλληνες Στρατιωτικούς, μία μόνη λύση υπάρχει, οι εφιάλτες πολιτικοί μας, να εκβιάσουν τους «συμμάχους» στο εχθρικό ΝΑΤΟ, ότι εάν δεν τους αφήσουν ελεύθερους, ο Ελληνικός Λαός θα στραφεί υπέρ της ΡΩΣΙΑΣ του ΠΟΥΤΙΝ, και όποιον πάρει ο Χάρος......................
Οι κάλπες είναι για τον ανίδεο  Λαό, τα αποτελέσματα είναι για τον Κοσμοκράτορα και Παντοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.-
Οι πολιτικοί που θα παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας, αντιμετωπίζουν έκτατα ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!
                           ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
         Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

                  Ομάδα  Ελλήνων  Πατριωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου