Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Ζητήσαμε Δηλώσεις Από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη για το Συμβάν με τους στρατιώτες Μας....ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ
Ζητήσαμε Δηλώσεις Του Παναγιώτη Ψωμιάδη και τις έχουμε: 
Για την Ένωση Συντακτών Διαδικτύου :
Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Αξιωματούχος Δημοσιογράφος ΕΣΔ 

Σχετικά με τη σύλληψη και συνεχιζόμενη κράτηση των δύο αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι δυο αξιωματικοί μας είναι στην πραγματικότητα αιχμάλωτοι ενός ακήρυκτου πολέμου όπου εμπλέκονται οικονομικά συμφέροντα και πολιτικά παιχνίδια. Θα περίμενα έστω από τον Έλληνα Πρωθυπουργό, να υποδεχτεί στο Μέγαρο Μαξίμου τις οικογένειες τους και να δεσμευτεί δημόσια πως θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την απελευθέρωση τους. Δυστυχώς από μια κυβέρνηση υποταγμένων και από μια μίζερη αντιπολίτευση που αναζητά να αντλήσει πολιτικά, μικροκομματικά οφέλη σε ένα μείζονος σημασίας εθνικό θέμα, δεν μπορούμε να τρέφουμε αυταπάτες.
Ο Ερντογάν βρίσκει και κάνει. Όταν έχεις απέναντι σου τσάτσους και προσκυνημένους που το μόνο τους άγχος είναι η διατήρηση ή η ανάρρηση στην εξουσία αλλά και μια Ευρωπαϊκή Ένωση ανίσχυρη ή ανίκανη να προστατέψει τα κράτη μέλη της, είσαι ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου