Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ME Αστυνομικές Αρχές , της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,

ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΩΡΑ , ΠΙΠΙΛΑ τα ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ προβλήματα και τις αναπηρίες για να ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ οι δράστες ....
ΑΜ ΔΕ ................
ΑΜ ΔΕ .....................
ΔΙΕΞΑΓΕΤΕ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ
Η Φωτογραφία είναι προς αναγνώριση,
για τα όποια στοιχεία
γνωρίζει κάποιος 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ Ένωση Συντακτών Διαδικτύου 

Παναγιώτα Βασιλοπούλου : αξιωματούχος Δημοσιογράφος της Ένωσης

Μετά από Ρεπορτάζ μου και ευχαριστώ τις Αστυνομικές Αρχές ,  ο Εισαγγελέας της Γενικής Ασφάλειας , έδωσε εντολή να δουν πόσο τυφλός ήταν ο βιαστής . Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:ΚΟΝΤΖΙΛΕΛΟ Παναγιώτη του Ιωάννη και της Βασιλικής, γεννηθέντα το 1965 στην Αθήνα. Που βίασε την 20 ετών νεαρή γυναίκα .
Με τις κοινοποιήσεις στα ΜΜΕ και τις έντυπες εφημερίδες , όπως και διαδικτυακές , ακόμα και η προβολή του από τα social media , ένα είναι σίγουρο πως νέες καταγγελίες γίνονται για τον εν λόγο, που προσπάθησε να τις προσεγγίσει με την ίδια μέθοδο της οικιακής βοηθού .
Έτσι λοιπόν , ο εισαγγελέας , διέταξε έρευνα για την Πρόνοια Δάφνης , ώστε να βρεθεί , ποιος ήταν ο γιατρός που του έδινε γνωμάτευση , για απώλεια όρασης , ώστε να προσκομίζει τα χαρτιά στα ΚΕΠΑ και να βγαίνει με αναπηρία άνω των 90% , που σημαίνει πως με την διεξαγωγή της έρευνας αν δεν πάσχει από αναπηρία , θα επιβαρυνθεί κατά πολύ η θέση του . Ένα ακόμα στοιχείο για τη δικογραφία που θα γεμίσει με πολλά αδικήματα . Όπως και δεν θα έχει προνόμια ελάφρυνση της θέσης του από το να μην αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου ,λόγο της αναπηρίας του .

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ :
Παναγιώτα Βασιλοπούλου : αξιωματούχος Δημοσιογράφος της Ένωσης Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου