Τρίτη 23 Μαΐου 2017

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ...ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ...ΕΞΑΕΡΩΝΟΝΤΑΙ...

ΟΙ ΤΖΙΧΑΤΖΗΣΤΕΣ ...ΦΑΓΑΝΕ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...


Τραγική εξέλιξη: Νεκρή η 8χρονη Σάφι, κυπριακής καταγωγής!


   Ενας άγγελος μόλις 8 χρονών με ελληνικό επίθετο, η Saffie Rose Roussos, είναι μεταξύ των θυμάτων της πολύνεκρης επίθεσης που σημειώθηκε χθες στο Μάντσεστερ.
Η 8χρονη Σάφι ήταν μεταξύ των αγνοούμενων και η φωτογραφία της έκανε τον γύρο του κόσμου, καθώς το παιδί είχε πάει στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε μαζί με τη μεγαλύτερη αδερφή της και τη μαμά της

Όμως, ο θείος της 8χρονης Chris Roussou ενημέρωσε το Υπουργείο Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι η ανιψιά του είναι νεκρή: αυτό ανέφερε αρμόδιος του Κέντρου Διαχείρισης Κρίσεων του κυπριακού ΥΠΕΞ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Μέχρι στιγμής, το Κυπριακό Προξενείο στο Λονδίνο δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη το θάνατο του παιδιού. Στο νοσοκομείο του Μάντσεστερ έχουν διακομισθεί η μητέρα και η αδελφή του. Το Προξενείο δεν έχει ως τώρα ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας τους.
Μια φίλη της οικογένειας ανάρτησε στο facebook ένα ποστ στο οποίο ανέφερε ότι: «Η φίλη μου Λίζα και οι κόρες της Ασλι και Σάφι ήταν στην συναυλία χθες το βράδυ. Η Σάφι Ρόουζ είναι 8 χρονών και ακόμα αγνοείται. Η μαμά της Λίζα και η αδερφή της Ασλι είναι στο νοσοκομείο με τραύματα από θραύσματα που δεν είναι απειλητικά για τη ζωή τους αλλά η Σάφι αγνοείται… Αν μπορείτε μοιραστείτε αυτό το ποστ για να τη βρούμε. Η Σάφι Ρόουζ Ρούσος είναι 8 χρονών».
Την ανάρτηση έκανε στο facebook η Hannah Melling.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου