Κυριακή 7 Μαΐου 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ

ΕΙΣΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ! ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟ 17% ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟ 40% ΤΟΥ ΛΙΓΝΙΤΗ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!! ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ-ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «Τα Τροϊκανά ανδρείκελα ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και η....

Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας παρέδωσαν το 17% των μετοχών της ΔΕΗ και το 40% των λιγνιτικών στο γερμανικό Δημόσιο»

Η συγκυβέρνηση των τροϊκανών ανδρείκελων των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, την ημέρα της εργατικής πρωτομαγιάς, εκχώρησε το 40% των λιγνιτικών μονάδων και το 17% των μετοχών της Δ.Ε.Η, που βρίσκεται στο ΤΑΙΠΕΔ στους Γερμανούς.
Το 17% των μετόχων της ΔΕΗ ανήκει στην Γερμανική εταιρεία RWE, όπως αποκαλύπτεται με σχετική ερώτηση που είχα καταθέσει στην Βουλή, (Δείτε την ερώτηση εδώ: http://bit.ly/2fSVYX1), που σημαίνει ότι εκχωρείται στην γερμανική δημόσια εταιρεία ηλεκτρισμού.
Το 40% των λιγνιτικών της ΔΕΗ σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Ενέργειας, θα μπορεί να εκχωρηθεί σε Δήμους και δημόσιες εταιρείες που διαθέτουν αποδεδειγμένη εμπειρία στην αγορά ενέργειας, καθώς και τα αναγκαία κεφάλαια για να το διεκδικήσουν.
Όλοι γνωρίζουμε ότι οι μόνοι δήμοι που διαθέτουν εμπειρία στην αγορά ενέργειας είναι οι γερμανικοί.
Τώρα εξηγείται γιατί εδώ και ο κ. Φούχτελ, ο τοποτηρητής του 4ου οικονομικού γερμανικού Ράιχ, οργώνει την Δυτική Μακεδονία εδώ και χρόνια.
Αφού εντόπισε για λογαριασμό της Μέρκελ και του Σόιμπλε τα φιλέτα της χώρας, τώρα σε συνεργασία με την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας τα καρπώνεται για λογαριασμό του γερμανικού δημοσίου.
Η πρωτοφανής αυτή παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας αφαίρεσε το προσωπείο των τοπικών αρχόντων και συνδικαλιστών της ΔΕΗ καθώς και των πρακτικών εξαπάτησης των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας με προκήρυξη οχτάμηνων πείνας για ανασκαφές σε ορυχεία που έχουν εκχωρηθεί στους Γερμανούς.
Είναι άκρως προσβλητικό να παραχωρούνται, ΑΗΣ σταθμοί και ορυχεία λιγνίτη που προορίζονται για την ανάπτυξη της χώρας, στο γερμανικό δημόσιο.


Αυτή η πρωτάκουστη απόφαση δεν θα γινόταν αποδεκτή σε καμία χώρα στην οποία υπάρχει η στοιχειώδης λογική διακυβέρνησης.
Έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό η άνευ όρων παράδοση στους δανειστές, σε σημείο να ξεπερνά ακόμη και την περίοδο της Γερμανικής κατοχής.
Η εθνική μειοδοσία που συντελείται σήμερα, με τις ευλογίες της Τρόικα και τις πλάτες συγκυβέρνησης, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Δήμων Κοζάνης και Εορδαίας και συνδικαλιστών της ΔΕΗ, θα μας βρει σταθερά και σθεναρά απέναντι.
Πρωταρχικός στόχος του Μετώπου Νίκης είναι η προάσπιση και υπεράσπιση των συμφερόντων της πατρίδας μας, ώστε να διαφυλάξουμε την ελπίδα και το μέλλον των παιδιών μας και αυτό θα πράξουμε ενωμένοι με όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου.

Ραχήλ Μακρή
Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου