Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΩΡΕ... ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ...ΦΕΙΔΙ ΚΟΛΟΒΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΝ...

AΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ! ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ; ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ; !!! 
rama

ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ Ο ΕΝΤΥ ΡΑΜΑ... 
ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΓΟΥΝΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΡΑΜΜΑΤΑ!
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ!

ΓΙΑΤΙ ΤΟ    ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΛΟΙ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ…ΠΟΛΛΑ!

(

Με αφορμή τα πολύ πρόσφατα γεγονότα στο ψευτοκρατίδιο των Σκοπίων (FYROM), ο αλυτρωτικός εθνικισμός των κατσαπλιάδων Αλβανών επανήλθε στην επικαιρότητα για να μας φρεσκάρει και πάλι την μνήμη των επεκτατικών τους διεκδικήσεων στα βαλκάνια. Σοβαροί γεωπολιτικοί αναλυτές και όλα τα μέσα ενημέρωσης, αυτές τις μέρες παρακολουθούν με αμείωτο ενδιαφέρον τα όσα συνέβησαν στο Σκοπιανό κοινοβούλιο και τα όσα επακολουθούν στις διάφορες πόλεις της FYROM
.

Αλβανοί βουλευτές των Σκοπίων πιάστηκαν στα χέρια με υποστηρικτές του προέδρου Γκρουέφσκι στο κοινοβούλιο. Για πρώτη φορά, οι Αλβανοί βουλευτές, απαίτησαν φανερά την διχοτόμηση της FYROM και την προσάρτηση εδαφών των Σκοπίων που ζουν Αλβανόφωνοι πληθυσμοί, στην Αλβανία. Κάνοντας έτσι ένα πρώτο βήμα στην εκπλήρωση του κρυφού τους πόθου για την Μεγάλη Αλβανία.
jJlKHSN

Οι οπαδοί του Γκρουέφσκι μπούκαραν στο κοινοβούλιο και τους ξυλοφόρτωσαν, τόσο πολύ, που αρκετοί Αλβανοί χαροπαλεύουν στα νοσοκομεία. Τα νέα μεταδόθηκαν αστραπιαία και υπήρξε αντίδραση των Αλβανoφώνων πληθυσμών στις πόλεις Τέτοβο και Κουμάνοβο.
f1

Η κυβέρνηση των Σκοπίων έστειλε αμέσως τεθωρακισμένα άρματα με σκοπό την καταστολή τυχόν επεισοδίων και την προστασία των Σλαβόφωνων πληθυσμών από αντίποινα-εχθροπραξίες των Αλβανών παραστρατιωτικών UCK.
Οι Σέρβοι, με την σειρά τους, στα βόρεια σύνορα των Σκοπίων, κινητοποιούνται στρατιωτικά με σκοπό να προστατέψουν την Σερβική μειονότητα από κάθε απειλή.
Η περιοχή, εδώ και αρκετά χρόνια βρισκόταν σε συνεχή αναβρασμό. Όλοι το γνωρίζαμε, όλοι το παρακολουθούσαμε. Αλλά αυτές τις μέρες έχει εξελιχθεί σε μπαρουταποθήκη έτοιμη να σκάσει και να προκαλέσει ένα πόλεμο στα Βαλκάνια με απρόβλετες συνέπειες ακόμα και για την Ελλάδα.
Το φιτίλι άναψε και όλοι περιμένουμε την έκρηξη!
f2

Στο μεταξύ, σήμερα Σάββατο (29 . 04 . 2017), ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα συγκάλεσε έκτακτα Εθνικό Αλβανικό συμβούλιο κομμάτων και αποφάσισε:
«Υπέρ αδελφικής βοήθειας προς την Αλβανική μειονότητα – Ομόφωνη τοποθέτηση των αλβανικών πολιτικών κομμάτων για τους Αλβανούς των Σκοπίων» !!!

Μετάφραση Google από την επίσημη Αλβανική κυβερνητική ιστοσελίδα
(http://bit . ly/2jnanQE ).
f3

Πέρα από την σοβαρότητα αυτής της ομόφωνης απόφασης των Αλβανικών κομμάτων που ο κάθε αναλυτής μπορεί να την χαρακτηρίσει κρίσιμη ή και επικίνδυνη, η προσοχή μας μέσω αυτής της φωτογραφίας πέφτει αλλού.
Πού;
Μα σ’ αυτόν τον τεράστιο χάρτη που βρίσκεται πάνω και πίσω από τον Αλβανό πρόεδρο Έντι Ράμα.
f4
Τι απεικονίζει αυτός ο χάρτης;
Εκ πρώτης όψεως σε έναν απλό παρατηρητή δεν δείχνει και τίποτα.
f5

Αν προσέξουμε όμως καλύτερα και σε άλλη φωτογραφία που τον έχει πληρέστερο, βλέπουμε, κάτι… που θυμίζει Ελλάδα!
Ελλάδα; Ναι, Φυσικά!
Αυτός ο χάρτης είναι παλαιός και δείχνει όλη την ηπειρωτική Ελλάδα όπως πίστευαν οι χαρτογράφοι ότι ήταν, στα χρόνια μέχρι τον Μεσαίωνα, τον 15ο αιώνα !!!
f6
Όλες οι χαρτογραφήσεις του 15ου με 16oυ αιώνα έχουν τέτοιες παρόμοιες απεικονίσεις.
f7
Δεν είναι απλά οι περιοχές της ηπείρου, της Δυτικής Μακεδονίας και της Κέρκυρας που θέλουν να αρπάξουν οι Τουρκ-Αλβανοί Ουτσεκάδες, σε διάφορους χάρτες που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς.
f8
Δεν είναι απλά οι περιοχές της ηπείρου, της Δυτικής Μακεδονίας και της Κέρκυρας που θέλουν να αρπάξουν οι Τουρκ-Αλβανοί Ουτσεκάδες, σε διάφορους χάρτες που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς.
f9
Είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο. Κάτι πολύ περισσότερο. Διεκδικούν τα 2/3 την Ελλάδας!
Με αυτό τον χάρτη, διεκδικούν, όλη την Ήπειρο, όλη την Μακεδονία! Την Θεσσαλία! Όλη την Στερεά Ελλάδα μέχρι και την Αττική!
Όλη την βόρεια Πελοπόννησο και τα νησιά του Βορείου Ιονίου Πελάγους, Κέρκυρα, Λευκάδα, Κεφαλλονιά !!!
Tα νησιά του Βορείου Αιγαίου !!!
f10
Ο χαμογελαστός μας Κοτζιάς, υπουργός εξωτερικών, όταν είχε επισκεφθεί την Αλβανία και τον Ράμα πέρυσι, ούτε καν είχε προσέξει πίσω του τι τεράστιος χάρτης υπήρχε και τι έδειχνε!
Το πονηρό χαμόγελο του Ράμα λέει πολλά.
Το χαζό βλέμμα του Κοτζιά απλά, ψάχνει να βρει την κατάλληλη πόζα για να βγει καλά στις φωτογραφίες.
Αυτή είναι η εξωτερική μας πολιτική.
Χαμογελάκια, πόζες και… πέρα βρέχει !!!
f11
Τα ερωτήματα είναι πολλά.
Με οργή, θυμό και αγανάκτηση, ρωτάμε:
Από πότε αυτός ο χάρτης υπάρχει στο Αλβανικό πρωθυπουργικό μέγαρο και ποιός Έλληνας πρέσβης εκεί στην Αλβανία το έχει αντιληφθεί και τι κάνει;
Η ίδια Ελληνική κυβέρνηση, το γνωρίζει; Τι κάνει το Υπουργείο Εξωτερικών;
Ο λαλίστατος, πολυταξιδεμένος και χαμογελαστός μας πάντα, Κοτζιάς;;;

Κύριοι. Έχετε αντιληφθεί ότι είναι μετωπική πρόκληση των Αλβανών έναντι της Ελλάδος;
Ότι, αποτελεί αφορμή πολέμου; (casus belli)
Βεβαίως, κάποιοι θα μας πουν το κλασσικό: Μην ανησυχείτε παιδιά. Οι «Φύλακες» έχουν γνώση.
Και μεις ρώταμε:
Πόση γνώση έχουν οι Φύλακες; Ποιοί θα μας προστατέψουν από τους τουρκ-Αλβανούς τσάμηδες ΟΥΤΣΕΚάδες όταν τους δοθεί η εντολή να μπαίνουν στα σπίτια, να μας γαζώνουν με τα Καλάσνικοφ και να μας σφάζουν σαν τα κοτόπουλα; !!! 
ΠΗΓΗ (ΜΑΚΕΛΕΙΟ)
f12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου