Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΆΚΙ...Ο ΤΕΡΕΝΣ... ΤΙ ΚΥΝΗΓΑΕΙ; ΚΥΡΙΟΣ ΟΙΔΕ!!!

ΟΧΙ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ...ΠΡΟΣΔΕΘΗΣ ΌΜΩΣ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ.. έχει χάσει τον μπουσουλά του. ΚΡΙΜΑ!

Επίσκεψη Υφυπουργού  

Εξωτερικών, 

Τ. Κουίκ, στο Κάιρο


....ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ  ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΞΙΌΛΟΓΟ...ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΕΝΣ κ.λ.π.   

Ευρεία δημοσιότητα από τα αιγυπτιακά ΜΜΕ έλαβε η επίσκεψη του Υφυπουργού Εξωτερικών, κ. Τέρενς Κουίκ, στο Κάιρο, με σκοπό την εκπροσώπηση της ελληνικής κυβέρνησης στο τρίτο Ελληνο-αιγυπτιακό Επιχειρηματικό Φόρουμ.

Η αναφορά του ότι η Αίγυπτος, την οποία ο ίδιος γνωρίζει τόσο καλά σαν να ήταν δεύτερή του πατρίδα, είναι ένας ασφαλής τουριστικός και επενδυτικός προορισμός, έγινε δεκτή με μεγάλη ικανοποίηση και αποτυπώθηκε σε πολλά αιγυπτιακά έντυπα, αναρτήθηκε σε δεκάδες ιστοσελίδες και μεταδόθηκε από πολλά ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα της χώρας.

Σημειώνεται ότι, ο ΥΦΥΠΕΞ ανταποκρίθηκε με προθυμία στο αίτημα - πρόσκληση, στο περιθώριο των άλλων επισήμων υποχρεώσεών του, να επισκεφθεί και να φωτογραφηθεί στις Πυραμίδες και στην αγορά του Αλ Χαλίλι, οι οποίοι είναι δύο κορυφαίοι τουριστικοί προορισμοί στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα. Σημεία, εξ άλλου, που ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά από τα πολλά ρεπορτάζ και οδοιπορικά που έχει καταγράψει στη δημοσιογραφική του καριέρα.

ΒΡΕ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ..."ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ" ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ...ΤΣΑΓΑΝΟ!!!!ΞΥΛΟ στα ΚΤΕΛ! «Γ@μ… Έλληνες! Καλά σας κάνουν οι Γερμανοί» είπε 60χρονος και έφαγε απίστευτο χαστούκι από γυναίκα!γυναίκες, ο οποίος έκανε το τραγικό λάθος να εκφράσει τις σκέψεις του δυνατά. Στο λεωφορείο
βρίσκονταν περίπου 25 επιβάτες, οι περισσότεροι από τους οποίους έγιναν μάρτυρες του περιστατικού, χωρίς ωστόσο να συμμετέχουν, μιας και δύο γυναίκες ανέλαβαν να βάλουν στην θέση του τον 60χρονο άντρα, ο οποίος αναγκάστηκε στο τέλος να ζητήσει συγνώμη, μετά την παρέμβαση και του οδηγού του λεωφορείου, αφού προηγουμένως έφαγε μερικές από την μια γυναίκα!..ΠΛΗΖ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ!

ΣYNEXIZOYN ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΎΝ....

AΡΧΙΣΑΝ -ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ....

Σε κραυγαλέες προκλήσεις προχώρησαν Αλβανοί εθνικιστές...
Ανήρτησαν βίντεο στο διαδίκτυο παρουσιάζοντας το όνειρό τους για τη Μεγάλη Αλβανία, στην οποία συμπεριέλαβαν την Ήπειρο και την Κέρκυρα.

Με την ανοχή, αν όχι υποστήριξη της κυβέρνησης Ράμα, το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο της Αλβανίας στα Τίρανα, παραχωρήθηκε για την πραγματοποίηση εκδήλωσης για την 140η επέτειο της ίδρυσης της λεγόμενης αλβανικής επιτροπής των Ιωαννίνων, στην οποία παραπέμπει συχνά ως σημείο αναφοράς ο αλβανικός εθνικισμός.


Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1: KANTE KLIK... >   http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2017/05/blog-post_811.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου