Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ... ΚΑΙ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΝΑ ΧΑΪΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥ ΕΙΣΒΟΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ!

Η ΑΡΠΑΓΗ  ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ...Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΘΕΤΗ
СаудитыΚι εμείς εδώ με τα μαλάκια της αριστεράς του Τσίπρα κινητοποιούμε τα φιλάνθρωπα αισθήματα των ανυπόπτων... και χύνουμε δάκρυ για τα πάθη  ...των παραλήδων Μεμέτηδων  εισβολέων ...που είναι όμως μέρος του προγράμματος των Σιωνιστών να αλλοιώσουν τους χριστιανικούς λαούς της Ευρώπης!

Ιδού τι ετοιμάζουν! Ο «στρατός του Μωάμεθ» έτοιμος να κατακτήσει την Ευρώπη

.
Στην Σαουδική Αραβία ολοκληρώθηκε η τεραστίων διαστάσεων διακλαδική άσκηση διάρκειας τριών εβδομάδων , η οποία σύμφωνα με τους Σαουδάραβες αξιωματούχους ήταν άκρως επιτυχημένη, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα .

Αυτό όμως που έκανε εντύπωση ήταν ο εκφωνητής που προλόγιζε την παρέλαση των στρατευμάτων από 26 χώρες παρακαλώ πολύ, όλες μουσουλμανικές, οι οποίες ακολουθούν το σουνιτικό δόγμα, συμπεριλαμβανομένης και της «γείτονας» Τουρκίας.
Ο Σαουδάραβας εκφωνητής παρουσία αξιωματούχων από τις χώρες αυτές μιλούσε για το μεγάλο και γενναίο στρατό του Ισλάμ που παρέλαυνε μπροστά στα μάτια του , όντως ο ίδιος σε θρησκευτική έκσταση .
209451
Επίσης, σε ένα μεγάλο πανό που κρέμονταν στην περιοχή εισόδου της άσκησης ‘έγραφε «Αν ρωτήσετε ποιος είναι αυτός ο στρατός, αυτός είναι ο στρατός του Μωάμεθ » , καθώς υπήρχε έμβλημα με το σχήμα ημισελήνου και από κάτω ανέφερε ο «Αλλάχ» βρίσκεται κάτω από την «Hasbinallah».

Στην περιοχή Ra’du’ş Þimal (Βόρεια της επαρχίας Thunderdome) στην Σαουδική Αραβία πραγματοποιήθηκε παρέλαση όλων των στρατιωτικών τμημάτων παρουσία του Σαουδάραβα βασιλιά Salman bin Abdulaziz Al Saud. Η στρατιωτική άσκηση διήρκεσε τρεις εβδομάδες.
Σε αυτήν συμμετείχαν στρατιωτικές δυνάμεις από σε 26 χώρες που αριθμούσαν 200.000 στρατιώτες. Η πρώτη εμφάνιση του πραγματικού «Ισλαμικού Στρατού του Αλλάχ» , έγινε με απευθείας τηλεοπτική κάλυψη σε όλο τον μουσουλμανικό κόσμο .!!
Υπάρχει η παροιμία του σοφού λαού που λέει : « θέλει η …….. να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει». Αυτό ταιριάζει γάντι στην προκειμένη περίπτωση .

Οι Μουσουλμάνοι ετοιμάζονται να «κατακτήσουν» την Ευρώπη μετά την αποστολή των χιλιάδων «γενιτσάρων τους» οι οποίοι παρεισφρήσανε ανάμεσα στους δυστυχισμένους Σύρους πρόσφυγες , βρίσκοντας την νομιμοφανή αφορμή για να «γεμίσουν» την Ευρώπη.

SARABIA

Αυτό ήταν το πρώτο στάδιο του σχεδίου των χωρών του Κόλπου για την υλοποίηση στην συνέχεια της «ισλαμικής επιδρομής» στα εδάφη των Σταυροφόρων , όπως διατυμπανίζουν όλοι οι φανατικοί ιμάμηδες τους σε όλα τα «πύρινα» κηρύγματα τους .

Σε άρθρο από το pentapostagma.gr, με τίτλο ( Οι χώρες του Κόλπου «σπρώχνουν» τα εκατομμύρια των προσφύγων για να ισλαμοποιήσουν την Ευρώπη!), είχαμε προειδοποιήσει ότι σύμφωνα με αμυντικούς αναλυτές υπάρχουν πάνω από 4 εκατομμύρια εν δυνάμει «μουσουλμάνοι «στρατιώτες»/πρόσφυγες ( νεαροί οι περισσότεροι στην ηλικία σε ποσοστό 90%) που πρόκειται να «εισβάλουν στην Ευρώπη με τις «ευλογίες» των χωρών του Κόλπου.
Πρόκειται για σχέδιο των ισλαμικών μοναρχιών του Περσικού Κόλπου , οι οποίες έχουν βάλει για τα καλά στον «μάτι» την Ευρώπη, και επιθυμούν να πράξουν αυτό που ελέω Βυζαντίου δεν πρόλαβαν να πραγματοποιήσουν οι Σαρακηνοί « πρόγονοι τους».
Τίποτα δεν είναι τυχαίο πλέον και τίποτα δεν πρέπει να αφεθεί στην τύχη του. Κινδυνεύει όχι μόνο η μικρή Ελλάς , αλλά ολόκληρη η Ευρώπη από «εσωτερική άλωση» μέσα σε λίγα μόλις χρόνια .
Τρομοκρατικές επιθέσεις σε μερικές μόνο ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, από καλά εκπαιδευμένους τζιχαντιστές από τις Σ.Αραβία και τις υπόλοιπες χώρες , μπορούν να προκαλέσουν χάος και διάλυση σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Σε συνδυασμό με αυθόρμητες εξεγέρσεις «αγανακτισμένων» δήθεν μουσουλμάνων μεταναστών, το ευρωπαϊκό οικοδόμημα θα γυρίσει πολλά χρόνια πίσω.
Τότε θα είναι πολύ ευάλωτη η ήπειρο μας και σε συνδυασμό με την επίθεση ενός «εξωτερικού εχθρού», θα κατακτηθεί σύντομα ένα μεγάλο μέρος της.
Οι Οθωμανοί Τούρκοι θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην «απόβαση» του Ισλάμ στην Ευρώπη , έχοντας ως στόχο να κατακτήσουν οι ίδιοι για λογαριασμό τους τα Βαλκάνια, περιοχή την οποία ακόμη και σήμερα θεωρούν ως δική τους σφαίρα επιρροής.
Όσα δεν κατάφεραν οι βάρβαροι Άραβες πρόγονοι τους επί Βυζαντίου , θα το καταφέρουν σήμερα με πολύ πιο «εύκολο» τρόπο οι απόγονοι τους .


πηγή: http://www.pentapostagma.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου