Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Αν κάποιοι ευσεβείς θεωρούν ότι οι εικονιζόμενοι δεν είναι ηλιθιοί να κάνουν ένσταση. ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ επιστημονικά ότι ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑ και επικίνδυνα ΗΛΙΘΙΟΙ

Ο ΓΕΡΟ ΣΟΦΟΣ
…ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ: ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ- ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ειναι ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ-Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ..ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΖΟΒΕΝΑ –ΑΠΕΙΡΑ ΚΙ ΑΕΡΟΦΑΦΛΑΤΑΔΕΣ … Ο ΜΟΝΟΣ ΓΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ…που όμως κι αυτός κουβαλάει τις μαλακίες της νεότητας του! Όπως και ο ΚΚΕ Κουτσούμπας …Λένε μερικά στρογγυλά 
αλλά γενικώς παιδαριώδη! ΑΠΟΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ!ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΝΙΖΑ!.. ΓΙΑ ΜΕΜΟ! ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ ΕΙΝΑΙ!

Ανωκατωσούρα μεγάλη γίνεται διεθνώς. Χρονικά όχι τυχαία. Ο Αμερικανο-Εβραιοσιωνισμός βρίσκεται στην τελευταία πράξη της διάλυσης όλων των ιστών των εθνών, προκειμένου να επικρατήσει δια παντός στην Υδρόγειο.

Τα κράτη της διαλυμένης από πολλού Ευρώπης Ε.Ε. είναι πλέον σμπαραλιασμένα.. Το μόνο κάστρο αντίστασης είναι ξεροκεφαλιά, η αιώνια τρέλα των απρόβλεπτων πάντα Ελλήνων!

Η σκηνοθετημένη εισβολή μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στην μήτρα της ιστορίας , την Ελλάδα… καλά σχεδιασμένη θα επιφέρει το τέλος της Ελλάδας όπως νομίζουν οι χθόνιοι του Εβραιοσιωνισμού…Γνωρίζω άριστα το πόσο διαβρωμένη είναι η ελληνική κοινωνία από τους Εβραιοσιωνιστές μέσα στα τελευταία 50 χρόνια. Σακάτεψαν τα πάντα στον ελληνικό ορίζοντα.

Η τελική πτώση των Ελλήνων πιστοποιείται κι από τη χθεσινή συνάντηση των Ιπποτών της ηλίθιας πολιτικής μας σκηνής… Οι εξαγορασμένοι ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΌΠΩΣ αυτοί απαίδευτοι θεατρίνοι,   ήδη συμφώνησαν…διαφωνούντες.. Ενώ είχαν μια θαυμάσια ευκαιρία να ενωθούν και να ενώσουν το έθνος…Δεν το έπραξαν λόγω κληρονομικής ηλιθιότητας και ακατάσχετης διούρησης φιλοδοξίας!

Εκείνο που μου κάνει εντύπωση και είναι πρωτοφανές στην ελληνική ιστορική πορεία μας , ότι οι φερόμενοι ως πολιτικοί ηγέτες ΕΙΝΑΙ ΤΖΟΒΕΝΑ αεροκοπανούντα! Στο κλαμπ τους δεν υπάρχει ούτε ένας γέρων-ΓΕΡΟΥΣΙΑ! Είναι πρωτοφανές! Πώς, ωρέ να τσουλήσει ένας λαός χωρίς τη σοφία των γερόντων; Ανατρέπουν ή όχι την φυσιολογία;

Κι αν το πάω λίγο πιο βαθειά θα θυμηθώ ότι η τελευταία τραγωδία του ΄Ελληνα άρχεται από τον Κωστάκη Καραμανλή κι από τον Γιωργάκη Παπανδρέου… Επίσης τζόβενα και σημαδιακά καταστροφείς της Ελλάδας!

Αυτή τη στιγμή όμως το μαχαίρι έφτασε στο λαιμό. Η εξαφάνισή μας είναι προδιαγεγράμμενη και καταχωρημένη στα Πρωτόκολλα των σοφών της ΣΙΩΝ….Για πολλούς λόγους, παρά το στρίμωγμα μας από τους παντοκράτορες Σιωνιστές στο βάθος δεν ανησυχώ … Ξέρω ότι το ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ είναι αναπόφευκτο

Οι κατσαπλιάδες …δεν θα περάσουν εύκολα . οΙ ΝΤΌΠΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΆΤΕΣ του Σιωνισμού δεν θα ευτυχίσουν. ΄Οσο κι αν τα χθόνια ζόμπι του Σιωνισμού θαρρούν πως είναι ..ο περιούσιος λαός του Θεού, ώστε να νομίζουν ότι θα επιβάλλουν την φασιστική παγκοσμιοποίηση τους ...τα καθίκια κι αποβράσματα όπως ο Κίζινγκερ, Ρόκφέλερ Ρότσιλντ  και οι εν Ελλάδι πρακτορίσκοι τους, όπως ο Στουρνάρας , Παπαδήμος, Χαρδούβελης κ.α... ων ουκ εστί αριθμός! 

Η τρέλα του ΄Ελληνα θα φέξει και πάλι…Και εδώ, ο ιερός αυτός βράχος, η Ελλάς θα γίνει ο τάφος τους ΟΛΩΝ, όσων επιβουλεύονται τη Πανίερη ίερη αυτή ΓΗ.

ΤΟ ΑΝΤΡΤΙΚΟ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕ... ΤΟ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ θα αντηχήσει και πάλι στα βουνά και τα λαγκάδια... Ο πόλεμος με τους χθόνιους Σιωνιστές -Τραπεζίτες και και τα αποσπόρια τους στην βάρβαρη Ευρώπη.. που επί έξι χρόνια σταθερά πνίγουν τον ΄Ελληνα 'αρχισε... ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου