Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΗΦΙΝΑΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, τέως ΑΣΤΗΡ της Ν.Δ.- ΕΊΝΑΙ ΤΡΟΦΙΜΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ;

ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ...
Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ
ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!..
ΜΕΓΑ ΤΑΛΕΝΤΟ!
Η απάντηση μιας Πόντιας στον Ανδ. Ανδριανόπουλο

«Κοίτα ποιος μιλάει» τιτλοφορείται το άρθρο της Χριστίνας Σαχινίδου, προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων.

Το θέμα βασικά ...είναι ποδοσφαιρικό.. και αφορά κοτσανολογίες του αμερικανοδίαιτου κλωτσοσκουφίου αυτού της πολιτικής  (είναι της αυτής συνομοταξίας με τον ΓΑΠ, το Σαμαρά, κι άλλα ανεπάγγελτα, αμερικανοσπουδαγμένα πιτσουνάκια ...)

Μεταξύ άλλων η κ. Σαχινίδου μιλά για κατάπτυστες ανθελληνικές αθλιότητες, για αήθη προσπάθειά επίθεσης προς τον Ιβάν Σαββίδη ενώ δεν διστάζει να αποκαλέσει ρατσιστή τον πρώην υπουργό και βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέας Ανδριανόπουλος.


Το κείμενο της Χρ. Σαχινίδου
«Οι κατάπτυστες ανθελληνικές αθλιότητες του οπαδού της θεωρίας του Φίλη περί «εθνοκάθαρσης», Ανδρέα Ανδριανόπουλου, σε άρθρο του στην ιστοσελίδα «news247.gr» έφεραν στο νου μου, τα λόγια του Ν.Καζαντζάκη «Δεν υπάρχει βαρύτερη τιμωρία να απαντάς στην κακία με καλοσύνη». Θα το προσπαθήσω…
Ο «ρωσοπόντιος εξολοθρευτής», προς γνώση των ανίδεων, είναι Σανταίος στην καταγωγή, από την ηρωική Σάντα του Πόντου. Οι ως άνω δηλώσεις στο πρόσωπο του συμπατριώτη μας, Τραντέλλενα Ιβάν Σαββίδη, προσβάλλουν όλους εμάς τους Έλληνες Ποντιακής καταγωγής.
Το υπό κρίση κείμενο του «παντογνώστη» Ανδριανόπουλου, δίνει την εικόνα κάποιου που παλεύει να στεριώσει με γράμματα, λέξεις και προτάσεις μία ανυπόστατη κατηγορία, που όλο του ξεφεύγει και η πένα του ανεξήγητα ξεγλιστρά από το ένα θέμα στο άλλο. Ίσως επειδή η προσωπική του ζωή έχει αποχρωματιστεί και νομίζει ότι και ο κόσμος γύρω του ξεβάφει…
Η αήθης αυτή προσπάθειά του, να επιτεθεί στον Ιβάν Σαββίδη, με τη σύνταξη ενός κατάπτυστου κειμένου, εξηγείται επαρκώς από το γεγονός ότι σπεύδει ταυτόχρονα να εξυμνήσει τα «χαρίσματα» του Μαρινάκη.
Το χειρότερο όμως για τον Ανδριανόπουλο είναι ότι βίος και η πολιτεία του έως και σήμερα αμαυρώνουν την ιστορία της οικογένειάς του, που τίμησε με τη συνεισφορά της, την πολιτική και τον αθλητισμό.
Ρατσιστή Ανδριανόπουλε, ο πατριωτισμός του Ιβάν Σαββίδη εκφράζεται, μεταξύ πολλών άλλων, εμπράκτως, και με τις επενδύσεις του στην ελληνική οικονομία, σε μια περίοδο βαθειάς ύφεσης, σε μια περίοδο που οι Έλληνες ολιγάρχες μετέφεραν τα χρήματά τους στο εξωτερικό.
Συνεπώς το γεγονός ότι ομιλεί, όχι την ελληνική, αλλά την ποντιακή διάλεκτο, δεν τον καθιστά λιγότερο Έλληνα από εσένα, αν αποδέχεσαι την ελληνική σου ταυτότητα, γιατί με τα γραφόμενά σου μας κάνεις να αμφιβάλλουμε.
Γι’ αυτό, λοιπόν… “ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΕΣΤΙ ΤΟ ΣΙΓΑΝ ΤΟΥ ΛΑΛΕΙΝ”»
Η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων Χριστίνα Σαχινίδου
http://sirma.info/wp/i-apantisi-mias-pontias-ston-and-andrianopoulo/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου