Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΡΑ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ...ώστε πραγματικά να μην ξέρουμε πως θα φυλαχτούμε...ποιον να εμπιστευθούμε..


ΑΠΟ ΤΟ… http://retro.berlin-athen.eu/

Ο Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν  είναι Εβραίος;(Tί ερώτηση κι αυτή;)

ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΑΥΤΟΣ ΚΙ Ο 
ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ-ΑΓΩΝΙΣΘΕΙΤΕ
ΜΠΕΝΤΜΠΕΝΤΕΦ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ!
(και υπάρχουν ΄Ελληνες αφελείς που μιλάνε για το σωτήριο ξανθό γένος που θα μας δώσει στο πιάτο και την Πόλη!)
Πόσο μεγάλη είναι η επιρροή του Διεθνούς Σιωνισμού στην Ρωσία; Για να δωθεί στην ερώτηση αυτή μία ικανοποιητική απάντηση, θα πρέπει να ερευνηθουν οι σχέσεις του Σιωνισμού με τους ηγέτες της Ρωσίας Πούτιν και Μεντβέντεβ... ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ!


του Εμμανουήλ Σαρίδη

(Ο κ. Σαρίδης είναι μετανάστης στη Γερμανία και παλαιός "συνεργάτης" μας και είναι διαχειριστής του ιστού berlin-athen, -που εμείς πρωτοεμφανίσαμε στο ελληνικό διαδίκτυο.. Ο άνθρωπος δεν έχει καμιά σχέση με τη δημνοσιογραφία, πλην όμως διαθέτει αναλυτικό νου... Φυσικά και Γερμασνοφέρνει...)

Εμείς οι Έλληνες είχαμε πάντα μια συμπάθεια απέναντι στους Ρώσους. Απο τα Ορλωφικά στα τέλη του 18. αιώνα, όπου ρώσοι πράκτορές προφήτευαν τον ερχομό του „ξανθού γένους“ που θα βοηθουσε για την δημιουργία ενός ελληνικού κράτους, τον εμφύλιο 1946-1949, όπου ο Στάλιν υποστήριζε τους Κομμουνιστες (μέχρι την διάσκεψη της Γιάλτας, που τους αφησε στα κρύα του λουτρού), και ακόμη και μέχρι σήμερα, όπου πολλοί απογοητευμένοι απο την Δύση εναποθέτουν τις ελπίδες τους στην Ρωσία, που θα μας στηρίξει, λέει,
οικονομικά ή θα μας βοηθήσει να πάρουμε πίσω την Κωνσταντινούπολη και την Αγιά Σοφιά, ο Έλληνας ελπίζει στην βοήθεια της Ρωσίας. Όπως, στο μεταξύ διάστημα, ήλπιζε στην βοήθεια της Αγγλίας, Γαλλίας ή Γερμανίας, ήλπιζε πάντοτε μια βοήθεια απο κάποιον ισχυρό, που τον φανταζεται κάπως έτσι σαν τον μπαμπά του, που θα δείρει αυτούς που τον πειράζουν. Ποτέ στη ζωή του όμως δεν έκανε γυμναστική, για να δυναμώσει και να μπορεί να δέρνει ο ίδιος τους εχθρούς του ή να γίνει προστάτης κάποιου πιο αδύναμου, Σκοπιανού ή Αλβανού φερ’ ειπείν. 

Διαβάζεις στις φυλλαδες, ότι η Γαλλία ή η Γερμανία είναι με το μέρος μας ή είναι με το μέρος της Τουρκίας, ότι η Γερμανία μας εκμεταλλεύεται, η Αμερική είναι εχθρική απέναντί μας, η Ρωσία είναι πρόθυμη να μας βοηθήσει, το ίδιο και οι μακρινή Κίνα. Ή μαζί μας ή με τους άλλους. Και απορείς, πώς ο Έλληνας δεν κατάλάβε ακόμη, ότι δεν υπάρχουν εχθροί ή φίλοι, αλλά μόνο κράτη, που ζυγίζοντας το συμφέρον τους σου φέρονται φιλικά, την ίδια στιγμή, που φέρονται φιλικά και στον „εχθρό“ σου. Καί ότι, όπερ και το σπουδαιότερο, κράτη που φαίνονται ισχυρά, έχουν κι’ αυτά τα δικά τους προβλήματα απο ακόμη ισυρότερα κράτη ή δυνάμεις, που στέκονται πάνω απ’ αυτά (παραδέιγματα οι ΗΠΑ και η Διεθνής του Σιωνισμού ή η Γερμανία και το USRAEL ) και έτσι οι δυνατότητές τους είναι σχετικα περιορισμένες, σε σχέση με τα μέσα που έχει στην διάθεσή του ο υψηλότερα ιστάμενος;

Ας παραμείνουμε στην Ρωσία. Στο άρθρο που δημοσίευσα στις 16.06.2010 „Οι (εβραίικες) τράπεζες χρηματοδότησαν την Οκτωβριανή Επανάσταση“ (http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=205&tx_ttnews[tt_news]=1581&tx_ttnews[backPid]=215&cHash=02fa9ec225e3910b8b956253cf85a6c0 υπήρχαν πολλά στοιχεία, που απεδείκνυαν, ότι η περίφημη Οκτωβριανή Επανάσταση των Μπολσεβίκων και του Λένιν (1917-1920) δεν θα γινόταν χωρίς την υποστήριξη των εβραίικων τραπεζών, της Warburg φερ' ειπείν, που διακινούσε εβραίικα κεφάλαια στο τρίγωνο Αγγλια-ΗΠΑ-Γερμανία. 
Υπάρχουν μάλιστα και πολλά άλλα αξιόλογα στοιχεία, που αποδεικνύουν, ότι το Εθνικοσοιαλιστικό Κόμμα του Χίτλερ χρηματοδοτήθηκε απο τους Εβραίους, για να καθυποτάξει την Σοβιετική Ένωση, αλλα περί αυτού θα γράψω μιαν άλλη φορά. Σήμερα θα ασχοληθώ με την επιρροή των Εβραίων στην μετασοβιετική Ρωσία, η οποία, σε γενικό κανόνα, υπακούει στο σιωνιστικό δόγμα, ότι η πολιτική των χωρών του Πλανήτη θα πρέπει να ασκείται απο Εβραίους ή, εάν αυτό δεν είναι δυνατόν, απο μή Εβραίους, οι οποιοι θα είναι όμως απόλυτα υποχείριοι των Εβραίων. Όποιος αμφιβάλλει, δεν έχει παρα να δεί ποιός κυβερνά τις ΗΠΑ, την Γερμανία, την Αγγλία ή την Γαλλία. Ή, για να μήν πάμε μακριά, την Ελλάδα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Η.Ν.Α Εμείς ασφαλώς δεν αμφιβάλουμε Τα προλαλούμε εδώ και χρόνια) 

Μια τέτοια φιγούρα στην μετασοβιετική Ρωσία ήταν ο αλκοολικός Μπόρις Νικολάγεβιτς Γιέλτσιν (Boris Nikolajewitsch Jelzin, ρωσικά Борис Николаевич Ельцин) που διαδέχθηκε στο Κρεμλίνο τον παράφρονα Μιχαήλ Σεργκέγιεβιτς Γκορμπατσώφ (Michail Sergejewitsch Gorbatschow, ρωσικά Михаил Сергеевич Горбачёв). 
Σημείωση δικώ μας: Ωπα ...ο Σαρίδης χαρακτηρίζει τον Γκορμπατζώφ ...παράφρονα..Ο Γιέλτσιν ίσως... αλλά ο Γκρομπατσώφ , γιατί; 

Ο ρόλος αυτού του Γιέλτσιν λοιπόν, δεν ήταν να οδηγήσει την Ρωσία σε μια "δημοκρατία", όπως μας λένε οι παπαγάλοι των ΜΜΕ, αλλά να διανείμει τον πλούτο που είχε δημιουργήσει η Σοβιετική Ενώση σ’ έναν κύκλο φανατικών σιωνιστών, κάνοντας τους δισεκατομμυριούχους: Στον Beresowski, τον Gussinskij, τον Wechselberg, τον Chodorkowski, Fridman, Abramowitsch κ.π.α.

 Ο καθένας απο τούς οποίους έπαιζε τον ρόλο που προέβλεπε η Agenda των Rothschilds και των Rockefellers. 

Γιατί όμως οι Rothschilds, Rockefellers και Σία να επιτρέψουν στον Πούτιν να ξεδοντιάσει τους ανθρώπους τους ή να τους πετάξει από τη χώρα, αφήνοντας τα πετρέλαια της YUKOS (βλέπε καιhttp://de.wikipedia.org/wiki/Yukos) να ρέουν και παλι προς όφελος της Ρωσίας; Τί "όφελος" θα είχαν απ’ αυτό;
Ας υποθέσουμε το εξής: Όπως η Διεθνής του Σιωνισμού υποστηρίζοντας τον Χίτλερ ήθελε να ανακόψει την πρόοδο της Σοβιετικής Ενώσεως και να την θέσει και πάλι υπο τον απόλυτο έλεγχό της (κάτι που έκανε και με την μεταπολεμική Γερμανία, που σύμφωνα με την συνθήκη του Potsdam το 1945 θα έπρεπε να είχε γίνει ουδέτερη, να μην αποκτήσει ποτέ πλέον στρατό και να παραμείνει σ’ εναν χαμηλό βαθμό εκβιομηχανήσεως), έτσι και η "ενδυνάμωση“ της Ρωσίας του Πούτιν έγινε σκόπιμα, για να καταστεί ένας καλός "εταίρος" σ' ένα τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, με την Κίνα φερ’ ειπείν. Για μένα είναι προφανές ότι οι Πούτιν και Μεντβέντεφ έχουν επιλεγεί για να „αναβαθμίσουν“ την Ρωσία, σχετικά βέβαια και όχι πάρα πολύ. Γι’ αυτό η Ρωσία και η ηγεσία της βρίσκονται υπο συνεχή επιτήρηση, παρά το ότι οι δύο αυτοί ηγέτες της είναι Εβραίοι (ή έχουν, εν πάσει περιπτώσει, εβραικές ρίζες ή στενούς δεσμούς με τους Εβραίους).

ΣΗΜΕΙΕΙΩΣΗ Η.Ν.Α .. Τα έχουμε πει: Ο Πούτιν είχε την πρώτη του γυναίκα Εβραία και ο Μεντβέντεφ είναι γνήσιος Εβραίος... με γυναίκα Ορθόδοξη.. που τον υποχρέωσε να βαπτισθεί ορθόδοξος!
HER ΣΑΡΙΔΗΣ...χάνεις επισόδια... 

Στο άρθρο μου „Επίκειται επίθεση εναντίον του Ιραν“ (http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=205&tx_ttnews[tt_news]=1598&tx_ttnews[backPid]=215&cHash=76f784c74dcba33b00c5386dccb08263) της 28.06.2010 έγραφα, ότι υπάρχουν πολλές ενδείξεις, που συνηγορούν στο ότι η Ρωσία πίσω απο τίς πλάτες του Ιράν παίζει στην περιοχή ένα όχι και τόσο καλό παιχνίδι, με συμφωνίες υποστήριξης των αμερικανών εισβολέων στο Αφγανιστάν ή με οικονομικές συμφωνίες με τους Άγγλους (βλέπε και "Britischer Premier bietet Russland Kooperation auch in strittigen Fragen an"http://de.rian.ru/world/20100626/126875017.html

 Στην ίδια κατεύθυνση κινούνται και οι οι αποφάσεις που ελήφθησαν στις ΗΠΑ μεταξύ του Μεντβέντεφ και του Barack Obama, όπως παραδείγματος χάριν η συμφωνία για βοήθεια των ΗΠΑ στην δημιουργία ενός τεχνολογικού κέντρου κοντά στη Μοσχα. Και, τέλος, αυτό που καίει σήμερα τους Σιωνιστές σε ΗΠΑ και Ισραήλ, είναι  το τραινάρισμα παραδόσεως στο Ιράν των πυραύλων SS 300, για τίς οποίες η Ρωσία έχει δεσμευθεί βάσει συμβολαίου, 

Φαίνεται λοπόν, τα πράγματα στην Ρωσία έχουν αλλάξει: Η προσέγγιση της με το ΙSRAEL εμβάθυνε και η σταση της έναντι του Ιραν. άλλαξε απο θετική σε ουδέτερη, για να μήν πώ εχθρική. Σημειώστε δε ότι όλα σχεδόν τα κράτη, οι πρώην σοβιετικές δημοκρατίες γύρω-τριγύρω της, βρίσκονται υπο δυτικό έλεγχο. 
Και τί άλλο συμφέρον να έχει η Ρωσία απο μια προσέγγιση με το ΙSRAEL, όταν αυτό εποφθαλμιά εκτός απο τον Καύκασο και ολόκληρη την Κεντρική Ασία, την οποια ήδη κατα μέγα μέρος ελέγχει; Όχι, έτσι δεν βγαίνει κανένα συμπέρασμα. 
Βγαίνει όμως απο τις εβραικές ρίζες των δύο ηγετών του και τις στενές σχέσεις τους με τον Διεθνή Σιωνισμό.Όπως έγραφα και στο άρθρο για την εβραίική χρηματοδότηση της Οκτωβριανής Επανάστασης που ανέφερα παραπάνω, ο Ντμίτρι Ανατόλιγιεβιτς Μεντβέντεφ (Dmitri Anatoljewitsch Medwedew, ρωσικά Дми́трий Анато́льевич Медве́дев) που εξελέγη τον Μάρτιο 2008 πρόεδρος της Ρωσίας, ήταν απο το 2002 μέχρι το 2008 πρόεδρος του Επιτροπείου της Gazprom, έχοντας πάρε δώσε με όλους εκείνους τους Εβραιους απατεώνες (Beresowski, Chodorkowski κ.λπ.) που ο Πούτιν έκανε ύστερα απο μέγαλες προσπάθειες πέρα. 

Η μητέρα του Μεντβέντεβ είναι Εβραία, το πραγματικό του όνομα ήταν David Aaronovitch Mendel, το μετέτρεψε όμως σε Dmitri Anatoljewitsch Medwedew (πέρνοντας το όνομα του πατέρα του, που λεγόταν Anatoli Afanasjewitsch Medwedew), όταν στα 23 του χρόνια ασπάσθηκε την Ορθοδοξία. Όμως για τους Εβραίους όποιος έχει μάνα Εβραία, είναι πάντα Εβραίος και έτσι σήμερα ο Μεντβέντεφ είναι για τον αρχιραββίνο Berel Lazar το καμάρι της τεράστιας εβραικής κοινότητας της Μόσχας.

Είναι όμως το ίδιο και με τον Πούτιν; Είναι ο Πούτιν Εβραίος; Ας δούμε τί λέει επ' αυτού το “The Second Annual Joseph Graham Memorial Lecture Presents” (http://www.oxfordchabad.org/templates/articlecco_cdo/aid/640796/jewish/Chief-Rabbi-of-Russia-Berel-Lazar.htm). Στήν φωτογραφία άνω αριστερά ο Πούτιν με τον αρχιραββίνο της Μοσχας Berel Lazar.

Το τί είπε ο Chief Rabbi of Russia Berel Lazar δεν μπορούμε να το ακούσουμε, γιατί κάποιοι το σβύσαν. Γράφει μέν "To hear a recording of the lecture please click here" αλλά ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου