Τρίτη 8 Μαρτίου 2016


ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ-ΑΓΩΝΙΣΘΕΙΤΕ    


facenation-KISSINGER
...ΟΙ ΣΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ , ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ... ΜΑΣ ΑΛΟΙΩΝΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ... Η μόνη λύση: ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ, ΄'ΟΧΙ απλή αντίσταση"... ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ! ΟΙ ΧΘΟΝΙΟΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, μας έχουν πάρει φαλάγγι!.. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΩΡΕ!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΝΟ ΜΕΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΌΝΤΩΣΗ ΜΑΣ.. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!... ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΙΖΙΝΓΚΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΞΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ!






ΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ; ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΧΘΟΝΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ; ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟΝ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟ ΚΙΖΙΝΓΚΕΡ: ΖΗΤΗΣΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ..Αλλά οι Σιωνιστες είναι ήδη ικανοποιημένοι με το πλάνο τους... Διαλύουν επιτυχώς Ελλάδα και Ευρώπη... με την εισβολή των Ισλαμιστών. και τρίβουν τα χεράκια τους οι μπάσταρδοι..που έχουν φτιάξει και ...ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ... ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΝΌΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ... ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ... ΤΕΤΟΙΑ Η ΦΑΡΣΑ... ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ όμως δεν θα το γλυτώσουν από τους ΄Ελληνες! 

Σε σύσκεψη των Ιλλουμινάτι που έγινε χθες, ξημερώματα Δευτέρας, στις ΗΠΑ, πολλοί εκλεκτοί του Αντιχρίστου μαζεμένοι κάνοντας ανασκόπηση της κατάστασης που επικρατεί παγκόσμια, είδαν πως η προώθηση των σχεδίων τους βαίνει καλώς, αφ ης στιγμής:



-1:27
 
   
217.404 προβολές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου