Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΛΒΕΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ:


Οι Έλληνες της Λέσχης BilderbergΛΕΣΧΗ Μπιλντερμπεργκ … ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ:ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! 

ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ-ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΣ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ 

Τα μέλη της είναι άρρωστα με αμέτρητα βίτσια –ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ-ΜΑΣΟΝΟΙ -ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ-ΛΕΤΟΥΡΓΟΎΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ και εκτελούν εν ψυχρώ λαούς και έθνη. 
Αυτοί δημιούργησαν και κυβερνούν την Ε.Ε. ΄Ολοι οι ηγέτες των 28 είναι τσανάκια τους και απλοί εκτελεστές εντολών.Για ποια ευρωπαϊκά ιδανικά μιλάμε; 
Η Λαγκάρντ, ο Σαρκοζί και ο Ομπάμα..ανήκουν στην δολοφονική αυτή μυστική μαφιόζικη οργάνωση! Αυτό κο Κοζανίτικο Πασοκικό
φρούτο,,, ήθελε να μας επιβάλει
την Αγγλική ως δε'υτερη  μητρική
μας  γλώσσα.
ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡ!
Καλά αυτός ...Βλέπεις φάτσα
κι έχεις την πλήρη χαρτογράφισή
του...Κατά τα άλλα υποδύεται
τπν δημοσιογράφο!
ΡΕ ΠΑΠΑΧΕΛΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΑΦΟΥΖΕΪΚΟ ΒΙΛΕΤΖ, ΜΩΡΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΤΖΙΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΣΑΣ…ΤΗΝ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ;… 

ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΣAΝΑΚΙΩΝ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ -ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERG


Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ 

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ … ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΘΟΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ!

 ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ! ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ … ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ; ΠΑΡΤΕ ΚΑΡΙΟΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ! 

Η ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ Λέσχη Μπίλντερμπεργκ

ΕΧΕΙ ΣΧΙΑΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΙΔΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΣΟΥ ΛΑΕ!.. 
Έσβησε την Ελλάδα η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ

Πρωθυπουργοί, βουλευτές, υπουργοί, εφοπλιστές και ισχυροί επιχειρηματίες της χώρας έχουν δώσει το «παρών» σε συνεδριάσεις της Λέσχης που συνδέεται με τΗ ΔΙΕΘΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ… απο Εβραιοσιωνιστές….Αν τα ονόματα της λίστας που είναι πράκτορες του διεθνους ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ και εκτελεστυές των δολοφονικών πλάνων της χθόνιας αυτής Λέσχης, να βγούν και να την καταδικάσουν για το θάνατο σε βάρος της Ελλάδος!

Η λίστα ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ είναι αποκαλυπτική της διάβρωσης των Ελλήνων… Αλλά κανείς από ΟΛΟΥΣ αυτούς δεν μιλάει. Τους το απαγορεύουν οι φασίστες της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ... ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ ΡΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου