Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟ INTERNET ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΡΑ-ΣΦΑΓΗΣ 5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΑΠΝΕΕΙ!

ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ 
ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!
Κυβέρνηση που ισοπεδώνει ό,το έχει απομείνει όρθιο! Έτοιμη να επιβάλει φόρο και στο internet είναι η κυβέρνηση Τσίπρα! Όποιος λοιπόν θα...

σερφάρει στο διαδίκτυο θα πρέπει να καταβάλει  λύτρα! Έτσι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν θα είναι για όλους, αλλά για όσους έχουν να καταβάλουν το πρόστιμο το οποίο πρόκειται να επιβληθεί! Μιλάμε για εξωφρενικές καταστάσεις. Με ένα σκασμό φόρους που έχει να πληρώνει ο φορολογούμενος πολίτης, ποιος είναι εκείνος που μπορεί να αντέξει αυτό το νέο φορτίο στις πλάτες του; Έτσι, δεν θα μπαίνουν στο διαδίκτυο παρά μ΄πονον οι πλούσιοι!ω 
Σύμφωνα με όσα ανακοινώνονται τις τελευταίες μέρες, φόρος θα επιβάλλεται και στη συνδρομητική τηλεόραση, ενώ έτσι όπως πάει αυτή η κυβέρνηση δεν θα πρέπει να παραξενέψει κανέναν αν βάλει φόρο...οξυγόνου! Όποιος δηλαδή αναπνέει θα πρέπει να πληρώνει ένα ακόμη χαράτσι!
Αναφορικά τώρα με τα νέα σφαγιαστικά φορολογικά μέτρα που φέρνει η συμφωνία της κυβέρνησης μα τους δανειστές, φαίνεται να έρχονται μέτρα 5 δις ευρώ! 

Αυτό φέρεται να δήλωσε  υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος μετά τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ).
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το briefingnews.gr, το πρώτο σενάριο προβλέπει αύξηση 10 λεπτών στον φόρο επί της βενζίνης - Στο δεύτερο μείωση στο μισό των τελών κυκλοφορίας και αύξηση του ΕΦΚ - Στο τρίτο και πιο ακραίο προβλέπεται αύξηση 39% στο ντίζελ
Αύξηση φωτιά της τάξης των 10 λεπτών στον ειδικό φόρο κατανάλωσης στη βενζίνη εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών ως ένα από τα μέτρα που έχουν προταθεί στη διαπραγμάτευση με την τρόικα. Σε αυτή την περίπτωση η τελική τιμή της αμόλυβδης θα εκτοξευθεί στα 1,477 ευρώ από 1,347 σήμερα - αύξηση 13 ολόκληρων λεπτών του ευρώ.
Το δεύτερο σενάριο που εξετάζεται από το επιτελείο του Τρύφων Αλεξιάδη προβλέπει αντικατάσταση των σημερινών τελών κυκλοφορίας και αντικατάστασής του από ένα πάγιο τέλος στο μισό και παρακάτω σε σχέση με τα σημερινά επίπεδα με την διαφορά να καλύπτεται από μια αύξηση του φόρου στις τιμές των καυσίμων από βενζίνη και ντίζελ κίνησης έως υγραέριο.
Στόχος του υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με τα ΝΕΑ είναι οι χιλιάδες ιδιοκτήτες που έχουν καταθέσει τις πινακίδες των οχημάτων τους να κάνουν άρση της ακινησίας τους.
Υπάρχει, όμως, και ένα τρίτο ακόμα πιο ακραίο σενάριο το οποίο προβλέπει εξίσωση του ΕΦΚ στο ντίζελ κίνησης με τη βενζίνη, αυξάνοντας την τιμή του πρώτου κατά 39%.
Το τελευταίο από τα σενάρια που εξετάζονται θέλει μαζί με τα καύσιμα να αυξάνεται και το φυσικό αέριο, όπου ο ελληνικός συντελεστής είναι ήδη ένας από τους υψηλότερους στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου