Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014


ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΑΝΙΑΡΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ; ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ;

Συνεχές Σκάνδαλο εν ενεργεία.. η Τίνα Μπιρμπίλη. Ονειδος και για τους επαγγελματίες Διπλωμάτες... Την επέβαλε ο Αρχιπροδότης ΓΑΠ... .Τη γνώρισε σε καφετέρια και σαγινευθής από τάλαντα της αλανιάρας... την έκανε και υπουργό! Και μετά την διόρισε ως πρέσβειρα στο Παρισι...Με 21.000 ευρώ μηνιαίο μισθό. Η προκλητική περίπτωσή της εφτασε και στη Βουλή, αλλά η αλανιάρα εξακολουθεί να είναι ακλόνητη στον ΟΑΣΑ (δηλαδή κοπανάει μύγες) ..Το θέμα το έφερε στην επιφάνεια ο βουλευτής και τηλεοπτικός παρουσιαστής σήμερα στο ΕΨΙΛΟΝ Νίκος Νικολόπουλος...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΒΑΡΗ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ... ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ- ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ!

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΠΕΞ ΑΦΗΝΕΙ  ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ;


Δεν μας έφτανε το φαύλο προξενείο της Κομοτηνής... τώρα έχουμε προκλήσεις κι από το προξενείο τη;ς Ρόδου , που οι Τούρκοι ονομάζουν πονηρά ως Προξενείο Ανατολικού Αιγαίου....

Στη Ρόδο ,ως γνωστόν, υπάρχει και λειτουργεί Τουρκικό Προξενείο. Σύμφωνα με την απόφαση ίδρυσής του και λειτουργίας του, που έχει υπογράψει το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών πρόκειται για προξενείο με σκοπό την δραστηριότητά του σε Ρόδο και Κω.
Από την πλευρά τους οι Τούρκοι και η πολιτική προκλήσεων της Άγκυρας, το ονομάζουν Προξενείο Ανατολικού Αιγαίου και μάλιστα η σημερινή πρόξενος έφθασε ως το σημείο να επισκέπτεται ως “πρόξενος Ανατολικού Αιγαίου” και τη Μυτηλήνη, χωρίς αντίσταση κι αντίδραση από την πλευρά των ελληνικών αρχών. Κάπως όπως άλλωστε με μισά λόγια και χωρίς ουσιαστικές αντιδράσεις αποδέχεται τις προκλήσεις του Γενικού Προξενείου Κομοτηνής.
Η όλη υπόθεση δεν θα είχε μεγάλη σημασία αν με τον έμμεσο αυτό τρόπο η Άγκυρα δεν επιχειρεί να επιβάλλει την άποψη ότι θέτει υπό τον έλεγχό της μια ευρεία ζώνη, εντός της οποίας μάλιστα έχει (κατά την άποψή της) δημιουργήσει γκρίζες ζώνες και διεκδικούμενες νησίδες και βραχονησίδες.
Ο Εξοχότατος Μπενί μην περιμένετε να κάνει κάτι... Είναι κλασσικός τσιρλιάρης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου