Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΕΛΛΗΝΑ -ΠΑΛΙΑΤΣΟ ΓΕΛΑ... Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΨΕ! Ο εκλεκτός της Καρυπίδης.. ε'ιπε να βγάλει μια συνέντευξη νμε τον Κασιδιάρη κι όλοι οι δημοκράταροι του κώλου...βγάλανε μπέμπελιι! ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΘΗΑΤΕΡ!..ΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ!

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΜΑΓΙΚΗ ''ΦΟΡΜΟΥΛΑ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΑΠΟΣΥΡΣΗ'' ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗ...



...ΑΣΤΟΧΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ...

( Σιγά το τέμενος..Τα ανθρωπάκια είναι κλόουν... Συνεχώς παραμιλάνε ... Κι αεροπαρμένοι θέλουν να μας κυβερνήσυον καθ΄όναρ... δημοκρατικά!!! Μα τα γράφουμε ΟΛΑ, από χρόνια ..Και δεν είμαστε προφήτες!)

Μία φόρμουλα ώστε να μην εκτεθούν όλοι και κυρίως να μην προκληθεί κάποια νέα κρίση, που θα εμπλέξει τον ΣΥΡΙΖΑ ακόμη περισσότερο στην ομφαλοσκόπηση, ...
αναζητεί η Κουμουνδούρου, ώστε να αποσυρθεί η υποψηφιότητα τουΘόδωρου Καρυπίδη για την περιφέρεια της Δυτικής Μακοδονίας.

Η υποψηφιότητα έχει πλέον ακυρωθεί στην πράξη και είναι δεδομένη η επιλογή της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να άρει την υποστήριξή της στον αμφιλεγόμενο τηλεοπτικό παράγοντας της Κοζάνης, όμως αποδίδει μεγάλη σημασία στους χειρισμούς. Ουσιαστικά η Κουμουνδούρου αναμένει μία παραίτηση από τον ίδιο τον κ. Καρυπίδη και μάλιστα χωρίς ο τελευταίος να εκθέτει την ηγεσία του κόμματος για την αναδίπλωσή της.

Μία τέτοια εξέλιξη θα αποτρέψει τη συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας του κόμματος η οποία ακυρώθηκε ήδη δύο φορές, την Τετάρτη και την Πέμπτη. Η ηγεσία έχει αντιληφθεί ότι εάν συνεδριάσει μέσα σε αυτό το κλίμα οποιοδήποτε ηγετικό συλλογικό όργανο του κόμματος τότε θα ασκηθεί έντονη κριτική στους χειρισμούς της, ίσως ζητηθούν παραιτήσεις αρμοδίων στελεχών, που εισηγήθηκαν την υποψηφιότητα Καρυπίδη, αλλά, το χειρότερο, να ζητηθεί και η ακύρωση της υποψηφιότητας του Οδυσσέα Βουδούρη στην Πελοπόννησο, για την οποία αντιδρά κυρίως, αλλά όχι μόνο, η αριστερή πτέρυγα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Ωστόσο εάν δεν επιτευχθεί ένα «βελούδινο διαζύγιο», τότε αναγκαστικά η Κουμουνδούρου θα ανακοινώσει την αντικατάσταση του κ. Καρυπίδη, άγνωστο και πάλι με ποιον τρόπο και σε ποιο πλαίσιο και συλλογικό όργανο θα ληφθεί η απόφαση – ίσως με συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας την Παρασκευή. Κανονικά οφείλει να συνεδριάσει η κεντρική επιτροπή για να ακυρώσει δική της απόφαση, αλλά κάτι τέτοιο μοιάζει αδύνατο να συμβεί.

Τις πραγματικές διαθέσεις της ηγεσίας φανέρωσε από το πρωί της Πέμπτης ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Παναγιώτης Σκουρλέτης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το θέμα Καρυπίδη κλείνει, κάνοντας λόγο (στον Σκάι) για λάθη που είναι καλό να αναγνωρίζονται.

Ο κ. Σκουρλέτης παρείχε πάντως πλήρη κάλυψη στο πρόσωπο του Οδυσσέα Βουδούρη, λέγοντας ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής τα τελευταία χρόνια έχει διαγραφεί δύο φορές από τα κόμματα στα οποία βρισκόταν (ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ), λόγω των αντιμνημονοακων απόψεών του.
Πηγή : protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου