Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

EΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!! Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΛΕΕΙ  ΤΟ ΝΕΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ 2 !

Με 22 ψήφους υπέρ, 15 εναντίον και δύο αποχές το Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΚΟ με προεξέχοντα τον Νικόλα Παπαδόπουλο εισηγήθηκε στην Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος, η οποία θα συνέλθει την Τετάρτη το απόγευμα, την αποχώρηση από την Κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη στη Κύπρο, αποφασισμένος να ακολουθήσει την ένδοξη πορεία του πατέρα του Τάσου Παπαδόπουλου.
Σημειώνεται επίσης ότι η ψηφοφορία στην Κ.Ε. είναι μυστική.
Σύμφωνα με το προσχέδιο της απόφασης το οποίο διέρρευσε στα ΜΜΕ και από εκεί στο διαδίκτυο, προνοεί την παραίτησή των τεσσάρων υπουργών του ΔΗΚΟ στις 4 Μαρτίου.
Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στη Κύπρο με την αποχώρηση του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗΚΟ) από τη κυβέρνηση Αναστασιάδη να είναι πλέον πολύ πιθανή μετά και τις συνεχείς παραβιάσεις της συμφωνίας που είχε επιτευχθεί προεκλογικώς από τον Ν.Αναστασιάδη.
Άλλωστε δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά αφού ο Ν. Αναστασιάδης βιάζεται για την πλήρη κατάργηση του Κυπριακού κράτους. Ο Νικόλας Παπαδόπουλος ακόμα ακούει στα αυτιά του την ρήση του αείμνηστου ηγέτη πατέρα του, Τάσσου Παπαδόπουλου όταν στο πρώτο Σχέδιο Ανάν είχε πει το αξέχαστο "κράτος παρέλαβα και κράτος θα παραδώσω", η κληρονομιά είναι βαριά.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της απόφασης
ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου