Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ:ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΞΗΦΟΥΛΚΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ...

KYΡ-ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ..
Έχετε συνείδηση τι κάνετε εκεί πέρα;


AΠΟΓΥΜΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ ΑΘΑΝΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΟΠΩΣ Ο ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ, που κοσμεί βεβαίως και την ελληνική Βουλή! ΑΙΔΟΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!
Η γνωστή συγγραφέας και Πρωθιέρεια της Αρχαιοελληνικής θρησκείας ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΕΠΠΑ δεν άντεξε από τις αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου κατά της Χρυσής Αυγής και του αρχαϊκού ελληνικού συμβόλου ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ κι έστειλε μια σκληρή επιστολή που τσακίζει κόκαλα!

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων η κ. Πέππα είναι αριστερή , αν και οι συγγραφείς-στοχαστές δεν μπαίνουν στη λογική των κομματικών μαντριών!..Είναι πάνω απ΄όλα Ελεύθεροι!
Η συγγραφέας επισημαίνει τα ακόλουθα προς τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου:Και ιδού:
Προωθημένο μήνυμα ----------
Από: doreta peppa <doretapeppa@gmail.com>
Ημερομηνία: 21 Φεβρουαρίου 2014 - 9:37 π.μ.
Θέμα: Διοδώρα - Ντορέτα Πέππα, μαίανδρος
Προς: president@areiospagos.gr

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
το παρακάτω κείμενο με τη συνοδευομένη φωτογραφία το δημοσίευσα σήμερα στο facebook:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=459561027504530&set=a.163525453774757.32640.100003519092655&type=1&theater


Η κίνησή μου αυτή έγινε μετά λόγου γνώσεως και γνωρίζοντας τις συνέπειες του νόμου. Παρ' όλ' αυτά, δε μου ήταν δυνατόν να σιωπήσω άλλο. Πέρα από το γεγονός των καθαρών πολιτικών προγραφών που επιχειρούνται αυτή τη στιγμή, το ζήτημα της προσβολής των ελληνικών και θρησκευτικών συμβόλων δεν μπορεί να με αφήσει αδιάφορη. Δεν ανήκω πολιτικά στη Χρυσή Αυγή, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα απαρνηθώ την ελληνική δημοκρατική μου φύση και θα κωφεύσω και δε θα καταδείξω αυτό που για μένα είναι καταφανώς μια δημοκρατική εκτροπή. 


Εκείνο όμως που με εξοργίζει περισσότερο απ' όλα είναι η σύνδεση του μαιάνδρου με τα "ανατρεπτικά σύμβολα" της Χρυσής Αυγής εκ μέρους της συναδέλφου σας εισαγγελέως. Εάν εξαιτίας του οξυτάτου περιεχομένου της ανακοίνωσής μου στο facebook κριθεί ότι θα πρέπει να μου ασκηθεί αυτεπαγγέλτως ποινική δίωξη, τότε θα χαρώ να έρθω να υπερασπίσω το μαίανδρο ως ελληνικό σύμβολο αλλά και ως θρησκευτικό της πατρώας θρησκείας των Ελλήνων Αρχαιοθρήσκων. Θα ήταν καλό να δούμε με ποιον τρόπο αντιμετωπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι θρησκευτικές μειονότητες στη χώρα μας, τώρα που έχουμε και την Προεδρία της Ε.Ε. Όσον αφορά δε στο ζήτημα της θρησκευτικότητας του συμβόλου που είναι δεδομένη, εφόσον υπάρχει σε όλα τα ελληνικά αρχαία ιερά, ενώ είναι σεβαστό και σήμερα απ' όλους εφόσον υπάρχει και στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και σε άλλα δημόσια κτίρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μιλώ ως πρωθιέρεια των Ελλήνων Αρχαιοθρήσκων και αιτούμαι τουλάχιστον τη επανόρθωση αυτής της επαίσχυντης δήλωσης σε σχέση με τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ μαίανδρο.

Την ώρα που οι ξένοι υπερασπίζονται τα ιερά γλυπτά του Παρθενώνα στο Βρετανικό Μουσείο και το ζήτημα της επιστροφής τους στη χώρα μας, δεν μπορούμε εμείς να καταδικάζουμε το μαίανδρό ΜΑΣ. Είναι αίσχος. Και λυπάμαι, αλλά θα το φωνάξω σε όποιον αντιμετωπίζει έτσι τα σύμβολά μας: "Αιδώς, Αργείοι"!
Σας ευχαριστώ
Έρρωσθε
Διοδώρα - Ντορέτα Πέππα
πρωθιέρεια των Ελλήνων Αρχαιοθρήσκων

τι έγραψε Η ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΕΠΠΑ στο facebook
EIΣΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ  ΚΥΡΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ!
Διαπράξατε το αδίκημα προσβολής Θρησκευτικού Συμβόλου, όπως είναι ο Μαίανδρος 


Ντορέτα ΠέππαΣχετικά με αυτή την ανεκδιήγητη εισαγγελέα που ζήτησε την άρση της ασυλίας όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Αν θέλουμε να λεγόμαστε ακόμη πολίτες, ό,τι κι αν πιστεύουμε πολιτικά, θα πρέπει να πούμε με σαφήνεια και χωρίς να μασάμε τα λόγια μας ότι η τακτική αυτή των προγραφών καταδεικνύει τόσο την απόλυτη ανυπαρξία οποιουδήποτε πλέον ιχνοστοιχείου Δημοκρατίας στον τόπο μας όπου καταδικάζονται οι πολίτες για την ιδεολογία τους -συμφωνούμε, διαφωνούμε μαζί της- όσο και τον πανικό του συστήματος, του οποίου οι εγχώριοι λακέδες έχουν λάβει αυστηρές ντιρεκτίβες να αφανίσουν το εν λόγω, άκρως ενοχλητικό για τα συμφέροντα των ξένων κόμμα, ενώ είναι σίγουρο ότι έπονται για επερχόμενες προγραφές και άλλοι αντιφρονούντες με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, διαφορετικού μάλιστα χρώματος και ιδεολογικής τοποθέτησης. Πέρα, όμως, από την απαράδεκτη αυτή τακτική της "εκπροσώπου" της Ελληνικής Δικαιοσύνης περί μαζικών προγραφών, η συγκεκριμένη εισαγγελέας χαρακτηρίζεται και από έντονο και αβυσσαλέο ανθελληνικό μένος. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, τοποθετεί και το μαίανδρο στα... "ανατρεπτικά σύμβολα" που χρησιμοποιεί η Χρυσή Αυγή, στοχοποιώντας έτσι με αισχρότητα και ιταμότητα το παγκόσμιο και διαχρονικό ελληνικό σύμβολο, το οποίο κοσμεί και το ελληνικό Κοινοβούλιο, εξ όσων βλέπουμε και στη φωτογραφία. Μήπως προτιμάτε, κυρία εισαγγελέα, να αντικαταστήσουμε το μαίανδρο με το άστρο του Δαβίδ; Μήπως θα έπρεπε να ζητήσετε εργασία από το Ισραήλ; Σκεφθείτε το. Υπάρχει ακόμη καιρός να περάσετε στο φυσικό σας στρατόπεδο και να αφήσετε το πεδίο ελεύθερο για κάποιον ΕΛΛΗΝΑ συνάδελφό σας. 

Σας ενημερώνουμε ακόμα ότι για μας τους Αρχαιοθρήσκους, ο μαίανδρος είναι και θρησκευτικό σύμβολο. Δεν ξέρω αν έχουν επιτελέσει πράγματι κάποια αξιόποινη πράξη οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, πάντως εσείς, κυρία μου, έχετε σίγουρα επιτελέσει το ποινικό αδίκημα προσβολής συμβόλου γνωστής θρησκείας και μάλιστα, το αδίκημά σας αυτό είναι και γραπτώς ομολογούμενο. Κανονικά θα πρέπει -τουλάχιστον- να παυθείτε από τη θέση σας ως επικίνδυνη για αναμόχλευση θρησκευτικών παθών.Ως γνωστον Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει ως έμβλημα της τον Μαίανδρο... που κοσμεί και τη Βουλή των Ελλήνων- Άνω φωτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου