Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ...ΚΑΤΑΤΡΩΓΕΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ...

Eκθεση-κόλαφος του ΟΗΕ κατά Βατικανου!

st peter view rome italy
Τα Ηνωμένα Έθνη κάλεσαν σήμερα το Βατικανό να "απομακρύνει αμέσως" όλους τους κληρικούς που έχει αποδειχθεί ότι ευθύνονται για παιδεραστία ή είναι ύποπτοι για το συγκεκριμένο έγκλημα και να τους παραδώσει στις αρχές, όπως επισημαίνεται σε μία χωρίς προηγούμενο επικριτική έκθεσή τους.
Η Επιτροπή του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Παιδιού ανακοίνωσε ότι η Αγία Έδρα θα πρέπει επιπλέον να παραδώσει τα αρχεία της σχετικά με τις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης δεκάδων χιλιάδων παιδιών στις αρχές, ώστε να λογοδοτήσουν οι ένοχοι και "όσοι απέκρυψαν τα εγκλήματά τους".
Η πρωτοφανώς αιχμηρή έκθεση της Επιτροπής —η πιο εκτεταμένη κριτική εναντίον της ιεραρχίας της Καθολικής Εκκλησίας από τον διεθνή οργανισμό— ακολουθεί τη δημόσια κατάθεση στον ΟΗΕ αξιωματούχων του Βατικανού τον περασμένο μήνα.

ΗΘΕΛΕ ΛΕΕΙ, ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑ-ΡΟΚΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΤΗΣ...ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΚΟΨΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ...ΑΙΡΕΤΙΚΟ! ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ο π.Νεκτάριος; Χαζομάρες!

Αρχιμ. Νεκτάριος: ''Αφού είμαι αιρετικός, γιατί δεν με στείλατε στα δικαστήρια;''

moulats
Του Αιμίλιου Πολυγένη
Απαντήσεις για να αποκαταστήσει, όπως λέει, περισσότερο την αλήθεια για τα όσα ακούστηκαν για το πρόσωπό του στην τελευταία ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος δίνει ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μουλατσιώτης με επιστολή που απευθύνει στην Ιερά Σύνοδο και όλους τους ιεράρχες.
Στην επιστολή του ο αρχιμανδρίτης δίνει απαντήσεις στα επιχειρήματα του Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανού, βάσει των οποίων δεν εγκρίθηκε από το σώμα της ιεραρχίας η εγγραφή του στον κατάλογο των προς αρχιερατεία κληρικών.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΥΨΙΣΤΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΣ!

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ-ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ (ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ)

Φωτιά πήραν οι αριστερές φράξιες του ΣΥΡΙΖΑ στην απόφαση του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Δυτικής Αττικής, δημοσιογράφου Θεόδωρου Καρυπίδη να καλέσει τον Ηλία Κασιδιάρη στην εκπομπή του.
Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Καρυπίδης καλωσόρισε τον κ. Κασιδιάρη και του έκανε ερωτήσεις ως δημοσιογράφος “αλλά σαν να μην έχουν συμβεί ποτέ όλα όσα έχουν συμβεί με τη Χρυσή Αυγή. Σαν να μην είναι τα αρχηγικά στελέχη του κόμματος στη φυλακή και σαν να μην έχει χαρακτηριστεί η Χρυσή Αυγή εγκληματική οργάνωση”, αναφέρουν

ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ...ΦΕΥΓΟΥΝ ...

"ΕΦΥΓΕ" ΚΑΙ Η ΤΖΕΝΗ ΒΑΝΟΥ!!!

- Η Τζένη Βάνου πέθανε σήμερα το πρωί σε ηλικία 75 ετών στο νοσοκομείο Μεταξά
- Σημάδεψε το ελληνικό τραγούδι με την χαρακτηριστική της φωνή
- Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο εδώ και αρκετό καιρό με σοβαρό πρόβλημα υγείας
Μια μεγάλη μορφή του ελληνικού ελαφρού τραγουδιού, η Τζένη Βάνου έφυγε από την ζωή. Η φωνή της χαρακτηριστική κυριάρχησε για πολλές δεκαετίες και αποθεωνόταν σε κάθε της εμφάνιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου