Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ... ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΥΛΩΝ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ... ΜΑΦΙΟΖΩΝ!

ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΡΙΖΑ!...

ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ;... ΟΧΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ...
 
(Κουκουλοφόροι, σαμποτέρ του τουρισμού και καταστροφείς του κέντρου των Αθηνών, νταβατζήδες των ξένων λαθρομεταναστών)  

Ο εικονιζόμενος λέγεται Καρυπίδης. Είναι δημοσιογράφος...και προαλειφόμενος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ... και είπε ο ατυχής να πάρει συνέντευξη από τον Κασιδιάρη... Γιατί όχι; Σωστή δημοσιογραφική ενέργεια!
Τρέχουν όλοι οι δημοκράτες του Συριζαίου  κώλου να τον χάψουν! Τέτοια δημοκρατία θα επιβάλλουν στην Ελλάδα , αν ου μη γένοιτο αρπάξουν την διοίκηση της χώρας; Φάτε τον Καρυπίδη Ρε μπάσταρδα του ΣΥΡΙΖΑ! Και εχέσθη η φοράδα στ΄αλώνι! ΟΥΣΤ ΚΑΡΙΟΛΙΑ, που θέλετε και να κυβερνήσετε όταν σκυλεύετε σε δικά σας μέλη!-οπαδούς! 
Καρυπίδη, δημοσιογράφε ...πήδηξε τη συμμορία που επέρχεται!
Εμείς ..θα ξεκωλιάσουμε τη καριόλα ιδεοληψία της... προόδου ... που είναι τελικά ιδεολογία μουνόπανο!... όπως φαίνεται ιστορικά!

ΥΕΝΕΔ...ΕΡΤ...ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΤΟΥΖΗ!

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΤΟΥΖΗ,  που παλιότερα συνεργάζονταν με την press-bank.gr, που τώρα είναι μεταμορφωμένη σε pressbank.blogspot.gr

Tυχαία πέσαμε στις αφηγήσεις του καλού Βασίλη Κουτουζή...Σκιαγραφούν τα συμβαίνοντα στο δημοσιογραφικό χώρο, μιας εποχής, αλησμόνητης. Δείτε..εφόσον τα του Τύπου σας ενδιαφέρουν... και νομίζουμε ότι ενδιαφέρουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας αυτής, είτε είναι bloggers ,είτε επαγγελματίες δημοσιογράφοι... ( Εμείς ως γνωστόν δεν διαχωρίζουμε ...το είδος..δεν είμαστε δηλαδή ...ρατσιστές!)
20   χρόνια  σε   ΥΕΝΕΔ  -  ΕΡΤ  

                                   Δείτε  και το άλμπουμ 1980-1989  Για περισσότερα στην ιστοσελίδα του Βασίλη  ( http://www.koutouzis.gr/yened-ert.htm    
    
      Καθένας μας, σ όποιον τομέα και αν δραστηριοποιείται, γράφει μια ιστορία. Μια ιστορία που μπορεί να ενδιαφέρει   πολλούς, λίγους ή μερικούς. Μια ιστορία που  ίσως να πρέπει να δημοσιευθεί   γιατί παρουσιάζει ενδιαφέρον,  ή γιατί αποτελεί μέρος  μιας  ευρύτερης ιστορίας.  Γι  αυτό και εγώ  αποφάσισα να σημειώσω  μερικά, πολύ λίγα  από τα συμβάντα κατά τη διάρκεια  της εργασίας μου στην ΥΕΝΕΔ – ΕΡΤ. Γιατί  αποτελούν μικρό  μέρος της πολύ μεγάλης  ιστορίας της!  Πιστεύοντας  ότι και κάποιος άλλος θα βρεθεί  να συμπληρώσει άλλα  στοιχεία από την ιστορία του πρωτοπόρου  αυτού φορέα της τηλεόρασης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου