Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ ...ΤΟΥ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΥ:

Bαλιανατος: Πρώτος στην Αθήνα θα έρθει ο Κασιδιάρης που εκφράζει την οργή του λαού..


Πείτε ό,τι θέλετε για τον Βαλιανάτο, αλλά είναι έντιμος άνθρωπος και ανοιχτό μυαλό.
Προβλέπει Κασιαδιάρη ως πρώτον στις δημοτικές της Αθήνας καταξευτιλίζοντας τις  μαϊμού δημοσκοπήσεις... και γνωστού όντος πολέμιος του Κασιδιάρη και της Χ.Α.
Βέβαια λέει ακόμη  πως αν εκλεγεί Σύμβουλος, το μόνο για το οποίο θα αγωνστει είναι ...ο γάμος μεταξύ Ντιντίδων!  

Πρώτο βλέπει τον Η.Κασιδιάρη στον πρώτο γύρο των δημοτικών ο άσπονδος αντίπαλός του Γρ.Βαλλιανάτος, ο οποίος πιστέυει ότι ο κόσμος θα κατευθυνθεί προς τον βουλευτή της ΧΑ λόγω "οργής".

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος πιστεύει ότι θα έρθει πρώτος στον πρώτο γύρο, «διότι τον εκλέγει η τυφλή οργή του κόσμου», όπως υποστηρίζει.
Φυσικά δεν παρέλειψε να δείξει την εμπάθειά του για τον Ηλία Κασιδιάρη, αλλά αυτός είναι και ένας λόγος για να πάρουμε στα σοβαρά την πρόβλεψή του για νίκη Η.Κασιδιάρη στην Αθήνα τουλάχιστον στον πρωτο γύρο.
Ξεκίνησε η μάχη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου με τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, υποψήφιο δήμαρχο με τη «Φιλελεύθερη Συμμαχία» να βάλλει κατά του Ηλία Κασιδιάρη, χαρακτηρίζοντάς τον «εφιάλτη» για την πόλη της Αθήνας.
Όπως αναφέρει ο Γ.Βαλλιανάτος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, «ήμερα μας κουνάει το δάχτυλο, επειδή η Πολιτεία, όταν έπρεπε, δεν αντιμετώπισε τη συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής» και προσθέτει:
«Το σύστημα είναι αυτό που του επέτρεψε να κάνει τη δουλειά του. Μπορεί όποιος θέλει να είναι φασίστας, αλλά δεν μπορεί να ασκεί βία».
Ωστόσο, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος πιστεύει ότι θα έρθει πρώτος στον πρώτο γύρο, «διότι τον εκλέγει η τυφλή οργή του κόσμου», όπως υποστηρίζει.
Ο Γ.Βαλλιανάτος ρίχνει βέλη και κατά του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος, που οδήγησε τη χώρα στην τωρινή κατάσταση, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως, «δεν καταστρέψαμε όλη αυτή τη χώρα. Υπήρχαν πάντα οι αντιρρησίες, οι τρελοί, οι αιρετικοί, οι περίεργοι. Ένας από αυτούς είμαι κι εγώ».
Αποκαλύπτει ότι αν εκλεγεί, ένα από τα πράγματα που θα καθιερώσει πρώτα θα είναι ο γάμος ομοφυλοφίλων και αναλύει γιατί αποφάσισε να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.
«Θεωρώ ότι έχω μια συσσωρευμένη εμπειρία. Έχω ασχοληθεί με τον κάτω κόσμο δημοσιογραφικά, με τους άστεγους, τους φυλακισμένους, τους μετανάστες, τις πόρνες, τους αστέγους. Θεώρησα ότι έχω χρέος και πιστεύω βαθιά ότι πρέπει να ασχοληθούμε με αυτή την ανθρωπιστική κρίση και βεβαίως και με την οικονομική κρίση» δήλωσε στην εφημερίδα.
Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/2014/02/blog-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου