Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ-ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ- ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ : ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΚΑΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ- Για να κατανοήσεις ΜΕΓΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ, τι μας συμβαίνει διάβασε με προσοχή τα παρακάτω

ΟΙ  ΦΙΛΗΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ
Δείτε τι γράφουν τα Πρωτόκολλα της ΣΙΩΝ!






ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ:

"…Να γιατί είναι αναγκαίο να καταστρέψουμε την πίστη, να αποσπάσουμε από το νου των Χριστιανών αυτή την ίδια την αρχή της Θεότητας και του Αγίου Πνεύματος, για να υποκαταστήσουμε στη θέση τους τους υλικούς υπολογισμούς και τις υλικές ανάγκες.

Και για να μη έχουν τα πνεύματα των Χριστιανών τον καιρό να σκέπτονται και να εξετάζουν τα σχετικά με τους εαυτούς τους, πρέπει να τα αποσπάμε με τις βιομηχανίες και το εμπόριο.

Οι κοινωνίες αυτές θα έχουν μία απόλυτη απέχθεια προς την ανώτερη πολιτική και προς τη Θρησκεία."  ( ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ;)

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΑΡΝΟ ΟΡΓΑΝΟ
ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ
ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΑΝΟΣ ΚΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
!

ΟΡΙΤΖΗΝΑΛ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΣ ΔΕΝ
ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ... ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΝΑΙ!

ΜΗΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΦΙΛΗ; ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ θρησκευτικών και θα το αντικαταστήσει με το μάθημα της θρησκειολογίας… ΄Οταν στη Μέκκα του Σιωνισμού, το Ισραήλ δεν υπάρχει τέτοιο μάθημα, παρά μόνο… η θρησκεία των Εβραίων ...του περιούσιου λαού του ενός Θεού!

ΚΑΥΧΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ:

"Μη νομίσετε ότι αυτές οι διαβεβαιώσεις μας είναι αβάσιμες. Παρατηρήστε τις επιτυχίες ΜΑΣ, τις οποίες μπορέσαμε να δημιουργήσουμε στο Δαρβινισμό, στο Μαρξισμό, στο Νιτσεϊσμό.


Ο τύπος ενσαρκώνει την ελευθερία του λόγου. Αλλά τα Κράτη δε μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη δύναμη, και έτσι αυτή έπεσε στα χέρια μας. Με αυτή πετύχαμε επιρροή, μένοντας συγχρόνως αφανείς. ( ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ!)

Πρωτόκολλο Τρίτο
Λίγο χρόνο ακόμη και οι αταξίες, οι χρεωκοπίες θα εμφανισθούν παντού. (ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΔΗ)


Οι καταχρήσεις της εξουσίας θα ετοιμάσουν τελικά την πτώση όλων των πολιτευμάτων, και όλα θα ανατραπούν κάτω από τα χτυπήματα του μαινόμενου πλήθους.
Όλα αυτά τα δήθεν «δίκαια του λαού» δεν υπάρχουν παρά μόνο στη φαντασία. Δεν είναι ποτέ πραγματοποιήσιμα.
Με την καθοδήγησή μας ο λαός έχει καταστρέψει την αριστοκρατία, που ήταν η προστάτριά του και η φυσική μητέρα τροφός του, της οποίας το συμφέρον είναι συνυφασμένο με την ευημερία του λαού. Τώρα που η αριστοκρατία είναι κατεστραμμένη, ο λαός έπεσε στο ζυγό των οποιωνδήποτε, των λωποδυτών που πλούτισαν, οι οποίοι τον καταπιέζουν χωρίς έλεος.Το συμφέρον μας απεναντίας είναι να εκφυλίζονται οι Χριστιανοί.
Οι Χριστιανοί έχασαν την συνήθεια να σκέπτονται χωρίς τις επιστημονικές συμβουλές μας.
Θυμηθείτε τη Γαλλική Επανάσταση, την οποία χαρακτήρισαν «μεγάλη». Τα μυστικά της προπαρασκευής της είναι πολύ γνωστά, διότι υπήρξε ολόκληρη έργο των χεριών μας.… Η λέξη «ελευθερία» βάζει τις ανθρώπινες κοινωνίες σε πάλη εναντίον κάθε εξουσίας, εναντίον κάθε δύναμης και αυτής ακόμη της δύναμης του Θεού και της Φύσης.

Ποιος θα μπορούσε να ανατρέψει μια αόρατη δύναμη; Διότι τέτοια είναι η δική μας. Η εξωτερική επιφάνεια του Μασονισμού δε χρησιμεύει παρά στο να καλύπτει τους σκοπούς μας.Το σχέδιο της ενέργειας της αόρατης αυτής δύναμης και επιπλέον ο τόπος της διαμονής της θα μένουν πάντοτε άγνωστα στο λαό.


Πρωτόκολλο Πέμπτο

Ποια μορφή διοικήσεως μπορεί κανείς να δώσει σε κοινωνίες, στις οποίες η διαφθορά εισχώρησε παντού, στις οποίες δε φτάνει κανείς στον πλούτο παρά μόνο μέσω εκείνων των ικανών εκπλήξεων, που είναι ψευτολωποδυσίες, στις οποίες βασιλεύει η ακολασία των ηθών και η ηθική δε συγκρατείται παρά μόνο με τιμωρίες και με σκληρούς νόμους και όχι με εκούσια παραδεκτές αρχές, στις οποίες τα αισθήματα της Πατρίδας και της Θρησκείας καταπνίγονται από κοσμοπολίτικες δοξασίες;

(ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥΣ να ομιλούν για πατρίδα;Ούτε μία! Τυχαίο;

Θα κανονίσουμε μηχανικά τις πράξεις του πολιτικού βίου των υπηκόων μας με νέους νόμους.

Όταν ο λαός θεωρούσε τα βασιλικά πρόσωπα ως μια καθαρή απόρροια της Θείας Θελήσεως, υποτασσόταν χωρίς ψίθυρο στην απολυταρχία των βασιλιάδων. Αλλά από την ημέρα που έχουμε υποβάλλει στους ανθρώπους την ιδέα των ατομικών τους δικαιωμάτων, θεώρησαν τα βασιλικά πρόσωπα ως απλούς θνητούς. Το «ελέω Θεού» έπεσε από το κεφάλι των βασιλιάδων, αφού τους αφαιρέσαμε την πίστη τους προς το Θεό. Η εξουσία μεταφέρθηκε στο δρόμο, δηλ. σ’ έναν τόπο δημόσιο, και έτσι εμείς την κυριεύσαμε.


Οι δυνάμεις δε μπορούν να συνάψουν ούτε την πιο ασήμαντη συμφωνία χωρίς να παίρνουμε εμείς μέρος σ’ αυτή! ( ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ… ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΌΪΜΠΛΕ;ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ; Μόνον όταν δώσουν το όβερ οι Τραπεζίτες Σιωνιστές!)


“Το μεγαλειώδες πρόβλημα της Κυβερνήσεώς μας ( ΕΝΝΟΟΥΝ την παγκόσμια κυβέρνηση που πατρονάρει κι ο ΟΜΠΑΜΑ και ο ηλίθιος Γιωργάκης Παπανδρέου) είναι να εξασθενίζουμε το δημόσιο φρόνημα μέσω της κριτικής, να κάνουμε τους λαούς να χάνουν την συνήθεια να σκέπτονται, γιατί η σκέψη δημιουργεί την αντιπολίτευση, να μετατρέπουμε τις δυνάμεις της σκέψης σε ρητορικές αψιμαχίες.


Θα οικειοποιηθούμε τη φυσιογνωμία όλων των κομμάτων, όλων των τάσεων και θα τις διδάξουμε στους ρήτορές μας, που θα μιλάνε τόσο πολύ, ώστε όλος ο κόσμος θα απαυδήσει ακούγοντάς τους.” 

( ΒΛΕΠΕ ΦΙΛΗ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΑΔΩΝΙ,ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ κι άλλους καντηλαναύτες του Σιωνισμού…)


”Για την εξασφάλιση της κοινής γνώμης στα χέρια μας, πρέπει να την κάνουμε περίπλοκη, εκφράζοντας από διάφορα μέρη και για πολύ χρόνο τόσες αντιφατικές γνώμες, ώστε οι Χριστιανοί θα χαθούν στο τέλος μέσα στο λαβύρινθό τους και θα πιστέψουν τελικά ότι αξίζει πολύ καλύτερα να μην έχει κάποιος καμία γνώμη στην πολιτική.”

ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ, Ο ΤΕΛΙΚΟΣ;

“Θα κουράζουμε τόσο πολύ τους Χριστιανούς μ’ αυτή την ελευθερία, ώστε θα τους εξαναγκάζουμε να μας προσφέρουν μια διεθνή εξουσία, η διάταξη της οποίας θα είναι τέτοια, ώστε να κατορθώσει, χωρίς να τις συντρίψει, να περιλάβει τις δυνάμεις όλων των Κρατών του Κόσμου και να σχηματίσει την Υπέρτατη Κυβέρνηση.” ( Εν εξελίξει δεν είναι η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ;


”Η αριστοκρατία των Χριστιανών σαν πολιτική δύναμη εξαφανίσθηκε. Δε χρειάζεται να την λάβουμε υπόψη. Αλλά επειδή είναι ιδιοκτήτρια εδαφικών περιουσιών, και μπορεί ως εκ τούτου να μας βλάψει λόγω των ανεξάρτητων πόρων της, είναι απόλυτα αναγκαίο να αφαιρέσουμε την κατοχή των γαιών της.” (ΓΙΝΕΤΑΙ: Πάνε να εξαφανισουν τους γεωκτήμονες ΄Ελληνες αγρότες και απο την άλλη να αρπάξουν τη γη των Μοναστηριών και της Εκκλησίας. Αυτό δεν επιδιώκουν οι πράκτορες του Σιωνισμού ΣΥΡΙΖΕΟΙ;


ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ:

“Πρέπει να διαταράζουμε διαρκώς σε όλες τις χώρες τις σχέσεις του λαού και της κυβερνήσεως, να κουράζουμε όλο τον κόσμο με το χωρισμό, την έχθρα, το μίσος και με το μαρτύριο της πείνας, του εμβολιασμού των ασθενειών, της αθλιότητας, για να μη βλέπουν έτσι οι Χριστιανοί άλλη σωτηρία παρά την προσφυγή στην πλήρη και ολοκληρωτική ηγεμονία μας.” (ΓΙΝΕΤΑΙ: Οι τελευταίες ελληνικές κυβερνήσεις… ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΘΟΛΙΚΩΣ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ!)


ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ …ΚΟΛΠΟ!
“Πρέπει η βιομηχανία να αφαιρεί από τη γη τον καρπό της εργασίας, όπως και του κεφαλαίου, και μέσω της κερδοσκοπίας να έρχεται το χρήμα όλου του κόσμου στα χέρια μας. Ριχνόμενοι έτσι όλοι οι Χριστιανοί στις τάξεις των απόρων, θα σκύψουν ενώπιόν μας μόνο και μόνο για να έχουν το δικαίωμα της ύπαρξης.Επιπλέον θα υποσκάπτουμε με επιτήδειο τρόπο και βαθιά τις πηγές της παραγωγής, συνηθίζοντας τους εργάτες στην αναρχία και τα οινοπνευματώδη ποτά και παίρνοντας κάθε μέτρο για ν’ απομακρύνουμε από τη γη τους διανοούμενους Χριστιανούς.”



    Πρωτόκολλο Έβδομο
    Η αύξηση των εξοπλισμών και του προσωπικού της αστυνομίας είναι αναγκαίο συμπλήρωμα του σχεδίου που εκθέσαμε. Πρέπει να μην υπάρχουν πια στα Κράτη, εκτός από μας, παρά μάζες απόρων, κάποιοι εκατομμυριούχοι αφοσιωμένοι σε μας, αστυνομικοί και στρατιώτες.Σ’ όλη την Ευρώπη, όπως και στις άλλες Ηπείρους, πρέπει να ξεσηκώνουμε την ταραχή, τη διχόνοια και το μίσος. Το όφελος είναι διπλό.
    Ο ασφαλέστερος δρόμος της επιτυχίας στην πολιτική είναι η μυστικότητα των ενεργειών της. Ο λόγος του Διπλωμάτη δεν οφείλει να συμφωνεί με τις πράξεις του.Η κοινή γνώμη θα μας βοηθήσει σ’ αυτό, αυτή η κοινή γνώμη, την οποία η «μεγάλη δύναμη», δηλαδή ο τύπος, έχει ήδη βάλει μυστικά μέσα στα χέρια μας. Πράγματι, εκτός από μερικές εξαιρέσεις, τις οποίες είναι περιττό να λάβουμε υπόψη, ο τύπος είναι εντελώς στην εξουσία μας. (ΓΙΝΕΤΑΙ εδώ και δεκαετίες! Έχετε δεί κανένα μέσο ΜΜΕ να μιλάει κατά των Ευραίων και του παραποιημένου- ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ;΄Εχετε δει κανέναν Εβραίο ΄Ελληνα να τα βάζει με τη σημερινή κρίση; ΟΛΟΙ ΛΟΥΦΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ;
    Πρωτόκολλο Όγδοο
    ”. Θα χρειασθεί να βρούμε στις λεπτότητες της δικαστικής γλώσσας μία δικαιολογία για τις περιπτώσεις που θα υπάρξει ανάγκη να ανακοινώσουμε αποφάσεις, οι οποίες πιθανό να φανούν πάρα πολύ θρασείς και άδικες, γιατί ενδιαφέρει να εκφράζουμε τις αποφάσεις αυτές με λέξεις που να φαίνονται ότι είναι ηθικά γνωμικά πολύ υψηλά, έχοντας συγχρόνως νομικό χαρακτήρα.” 

    ( ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΔΗ Τα ελληνικά δικαστήρια βγάζουν σωρηδόν αποφάσεων κατά μέτρων σε βάρος του ελληνικού λαού που λαμβάνουν οι Εβραιοσιωνιστές Τραπεζίτες… Και τα καταφέρουν να περνάει το δικό τους!)

    Θα περιστοιχίσουμε την κυβέρνησή μας με έναν ολόκληρο κόσμο οικονομολόγων. Να γιατί οι οικονομολογικές επιστήμες είναι οι σπουδαιότερες για τη διαπαιδαγώγηση των Ιουδαίων.
    Πρωτόκολλο Ένατο
    ”. Έχουμε στην υπηρεσία μας ανθρώπους όλων των αρχών, όλων των δογμάτων. Επανορθωτές της μοναρχίας, δημαγωγούς, κοινωνιστές, επαναστάτες, και κάθε είδους ουτοπιστές. Έχουμε αναθέσει σε όλο τον κόσμο από μία εργασία: Καθένας τους υποσκάπτει τα τελευταία λείψανα της εξουσίας, προσπαθεί να ανατρέψει οτιδήποτε μένει ακόμη όρθιο.

    Ο λαός άρχισε να κραυγάζει ότι είναι αναγκαίο να λύσουμε το κοινωνικό ζήτημα με διεθνή συνεννόηση. Η διαίρεση του λαού σε κόμματα τους έχει φέρει όλους στην διάθεσή μας, διότι, για να υποστηρίξει κάποιος μια πάλη συναγωνισμού, χρειάζεται χρήμα, και το χρήμα βρίσκεται ολόκληρο στα χέρια μας.
    Βάλαμε χέρι στη δικαιοσύνη, στις εκλογές, στον τύπο, στην ατομική ελευθερία και προπαντός στην εκπαίδευση και την ανατροφή, οι οποίες είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της ελεύθερης ύπαρξης.
    Έχουμε αποκτηνώσει και διαφθείρει τη Χριστιανική νεολαία με μια ανατροφή βασισμένη σε αρχές και θεωρίες ψεύτικες, όπως γνωρίζουμε, αλλά οι οποίες ήταν έμπνευση δική μας.
    Σε λίγο οι οργανώσεις μας θα έχουν εγκατασταθεί σε όλες τις πρωτεύουσες, έτοιμες να ανατινάξουν οποιοδήποτε κρατικό συγκρότημα εναντίον μας.
    ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ για να καταλάβετε το δράμα της σύγχρονης Ελλάδας; ..Μας έχουν μπλοκάρει-καρυδώσει σε όλα τα επίπεδα οι Εβραιοσιωνιστές! Είμαστε το τελευταίο ισχυρό κάστρο για να κυριαρχήσουν παγκοσμίως! ΄Ελέγχουν τα πάντα διεθνώς. Θα πέσει το ελληνικό κάστρο; ΄Ολα δείχνουν, σύμφωνα με τα Σιωνιστικά πλάνα που αναφέρουμε πιο πάνω .. ΟΛΑ λειτουργούν άψογα με μαθηματική ακρίβεια. Η Ελλάς βρίσκεται στο στάδιο της πλήρους διάβρωσής της από πλευράς εμψύχου υλικού. ΄Αλλοι, οι αγαθοί κουράστηκαν και οι περισσότεροι μεταβλήθηκαν σε λαμόγια κι οπότε οι ελπίδες για να τη γλυτώσουμε είναι ελάχιστες… Εκτός κι αν ξαναθυμηθούμε ότι ΄Ελληνες εσμέν- γεννηθήκαμε Έλληνες!
    Σήμερα ο Σιωνισμός κάνει τη μεγάλη, τελική επίθεσή του κατά της άνθρωπότητας. Οι προηγούμενες απόπειρές του, ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΔΑΡΒΙΝΙΣΜΌΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΌΣ Κ.Λ.Π –ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ- Φόλες δηλαδή που η ανθρωπότητα έχαψε και μάλιστα μάτωσε δραματικά, ειδικά με Λένιν και Στάλιν, εβραϊκής επίσης καταγωγής, που θεωρούνται από τους μεγαλύτερους σφαγείς της ανθρωπότητας-ΤΥΧΑΙΟ;

    Η.Ν.Α –Επιλέλεια: ΤΟΛΗΣ ΣΠΑΡΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου