Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012


ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΤΟΥ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΕΒΑΝΖΕΛ ΒΕΛΙΖΕΛΟΣ!ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ... 


θΑ ...ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΏΞΕΙ ΑΠΌ ΤΗ ΒΟΥΛΗ..ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...Αν δεν είναι τόσο ηλίθιος όπως φάνηκε με τις διαπραγματεύσεις για τα μνημόνεια, να μας πει ποιανού ρόλο παίζει με τη μαλακία που ξεφούρνισε και θα την κάνει μάλιστα και φλάμπουρο. Ρε, έχουμε να κάνουμε με αρρώστους!

Ο αρχιφασίσταρος αυτός, που θέλει από την άλλη μεριά να κουκουλώσει τα εγκλήματα του Γιωργάκη και του εαυτού φυσικά,   δεν έχει διδαχθεί, αν και συνταγματολόγος, πως κατά το σύνταγμά μας ο κάθενας έχει δικαίωμα να ιδρύει κόμμα όποιας τάσεως  θέλει... Εδώ εκπροσωπούνται οι λαχανίδες στη Βουλή (Πράσινοι) και δεν μπορεί ο ακραίος -φασίστας, όπως τους ονομάζουν να έχει θέση; Από που βγαίνει αυτό;... Από που βγαίνει κυρίως... ο απολακτισμός τους από τη Βουλή... , αν δεν πέσει όλο το οικοδόμημα της ψευτικής δημοκρατίας  των λαμόγιων και της αρπάχτρας; Η Χρυσή Αυγή τους φταίει και όχι οι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΜΕ του Κ.Κ.Ε; Γιατί ρε Βραδαριώτη δεν έκανες τίποτε τότε που οι ορδές αυτές σακάτευαν τις αγορές , τα λιμάνια και τον τουρισμό;
Είστε δε τόσο γελοίοι, ώστε ευχόμαστε η κωλοβουλή σας να πάρει αποφάσεις κατά του κομματιδίου αυτού, ώστε η γελοιοποίησή σας να παντελής.. Προχωρίστε καθίκια, που μας φορτωθήκατε από την πίσω πόρτα... Ουστ έχετε το θράσος να μιλάτε και για δημοκρατία! 

Βενιζέλος: "Από Δευτέρα αρχίζω τον αγώνα μου κατά της Χρυσής Αυγής!!" - Εθνικιστές: "Δεν αρχίζεις καλύτερα δίαιτα για να χωρέσεις στο ελικόπτερο;;"


Συνεχίζει το… βιολί του ο αρχηγός (ως πότε θα είναι αρχηγός;) του ετοιμόρροπου κόμματος της μίζας, της διαφθοράς, του ξεπουλήματος της Ελλάδος και της εξαθλίωσης των Ελλήνων (ΠΑΣΟΚ).

Μιλώντας, το Σάββατο, στη συνεδρίαση της Πργανωτικής Επιτροπής για το επικείμενο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ (θα το προλάβει άραγε;), ο Ευ. Βενιζέλος ξεκαθάρισε πως από Δευτέρα θα αρχίσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες στη βουλή για να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, που είναι κόμμα «αντισυνταγματικό», «ναζιστικό», «φιλοχουντικό» κ.τ.λ.

Εμείς του προτείνουμε να αφήσει στην πάντα την πρωτοβουλία του αυτή, γιατί το Σύνταγμα και οι νόμοι δεν προσφέρουν τη δυνατότητα να τεθεί κάποιο κόμμα εκτός νόμου και από Δευτέρα ν’ αρχίσει… δίαιτα, για να χωρέσει να μπει στο… ελικόπτερο, όταν θα ξεκινήσει το μακρύ ταξίδι του από την ταράτσα της πρεσβείας…

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου