Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΝΕΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ

Η κωλοαμερικάνα και κερατωμένη Κλίντον, συνεχίζει το πρόστυχο ρόλο του νταβατζη του πλανήτη... 'Ακου θα πεί αν η Ρωσσία μπορεί να συνάψει συνεργασίες με άλλα κράτη! Ρε η ξεφτίλα είναι γενικότερη. Το δε ψωμί που τρώνε οι Αμερικάνοι είναι ματωμένο... Ας το καταλάβουμε!...Έχουμε να κάνουμε με γκαγκστερς!
Ο επικεφαλής της επιτροπής της Δούμας για τις υποθέσεις της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών Λεονίντ Σλούτσκι, τόνισε ότι οι δηλώσεις της Αμερικανίδας υπουργού Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον για την πρόθεση της Ουάσιγκτον να αντιταχθεί στις ενοποιητικές διαδικασίες στο μετασοβιετικό χώρο, μπορούν να προκαλέσουν μόνο λύπη.
Η Κλίντον δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αντιταχθούν στις διαδικασίες ενοποίησης στο μετασοβιετικό χώρο, τις οποίες αποτίμησε ως προσπάθεια αναβίωσης της ΕΣΣΔ, έγραψε η εφημερίδα Financial Times.
Η ευρασιατική ενοποίηση κερδίζει έδαφος στο μετασοβιετικό χώρο και η Ευρασιατική Ένωση έχει όλες τις πιθανότητες να καταστεί ένας από τους σημαντικούς παγκόσμιους παίκτες, κάτι, το οποίο προφανώς και δεν επιθυμούν να επιτρέψουν στην Ουάσιγκτον, είπε ο ίδιος.
 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου