Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΞΑΝΑΠΡΟΚΑΛΟΥΝ! ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ...


Αλβανοί μαθητές ''γιόρτασαν'' τα 100χρονα του κράτους τους 

στο 6ο Επαλ Αμπελοκήπων!

Για τους Δένδια, Τσίπρα, και Βενιζέλο, που φλυαρούν ανοήτως για τον ρατσισμό των Ελλήνων. Το επεισόδιο που ακολουθεί είναι χαρακτηριστικό.Ποιος είπε στους Αλβανόσπορους αυτούς-φίδια κολοβά στον κόρφο μας, πως μπορούν να γιορτάζουν μέσα σε ελληνικό σχολείο;.. Έχουν ζητήσει άδεια, αν ναι γιατί ήσαν προκλητικοί;... Συνέτρεχε κανένας λόγος.;..Ποιος αντιρατσιστής, κυρίως απ΄αυτούς τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ αντιρατσιστές  τους υποκίνησε; Ποιος είναι τελικά ο ρατσιστής;΄Οταν τα παλιόπαιδα αυτά προκαλούν εμένα, το παίζω Χρυσαυγίτης  ναι ή όχι;...και τους κάνω τόποι στο ξύλο, ναί ή οχι; Απαντείστε ρε κοθόνια του προοδευτισμού και της χαβαλέ  πολιτικής! Δείτε την είδηση:  

Ποιοι είναι άραγε οι ανεγκέφαλοι;
 Οι αλβανοί μαθητές που έκαναν τα δικά τους ή οι καθηγητές που τους άφησαν ατιμώρητους;
 Σύμφωνα με απολύτως επιβεβαιωμένες πληροφορίες...
του egersis2 στις 28 Νοεμβρίου στο 6ο Επαλ Αμπελοκήπων κάποιοι Αλβανοί μαθητές πήγαν με αλβανικές σημαίες στο σχολείο και φώναζαν υβριστικά ανθελληνικά συνθήματα στα διαλύματα. Τραγουδούσαν δε δικά τους τραγούδια στη γλώσσα τους γιορτάζοντας τα 100 χρόνια της ίδρυσης του κράτους της Αλβανίας. Οι προκλητικοί Αλβανοί όμως δεν τιμωρήθηκαν ποτέ από κανέναν καθηγητή του ΕΠΑΛ κι αυτό είναι ακόμα χειρότερο. Έτσι μπορούν κάλλιστα στο μέλλον να επαναλάβουν τις προκλήσεις τους και να τις δυναμιτίσουν ακόμα περισσότερο αφού ουδείς υπεύθυνος ανέλαβε να τους συνετίσει.

Ρωτάμε λοιπόν: Αν στο άμεσο μέλλον μαθητές του ΕΠΑΛ ή εξωσχολικοί παράγοντες αποφασίσουν να αντιδράσουν απέναντι σε αυτές τις προκλητικές ενέργειες θα φταίει ή όχι η ανευθυνότητα και η αδιαφορία των καθηγητών γι αυτά τα απαράδεκτα γεγονότα; Θα φταίνε οι ''ρατσιστές'' (έτσι θα τους αποκαλέσουν τα φασισταριά- υπηρέτες του 4ου Ράιχ) μαθητές, γονείς ή εξωσχολικοί παράγοντες που θίγονται από τέτοιου είδους συμπεριφορές και αντιδρούν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου