Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Η ΜΑΡΓΑΡΩ ,Η ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ!


ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ Ο ΤΖΕΦΡΙ ΚΑΙ Η... ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ.


ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ... ΟΣΑ ΚΟΛΠΑ ΚΙΑ ΑΝ ΕΠΙΝΝΟΗΣΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΞΕΝΟΦΡΤΑ ΑΥΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.. ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ, ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ...

Ο Αλήτης Τζέφρυ έπαιρνε τα χρήματα του λαού και τα έδινε στη μάνα του που είχε στήσει μια εικονική μη κυβερνητική Οργάνωση!.. Σήμερα τα έβαλαν με τις εφημερίδες που αποκαλύπτουν τα ονοματάκια τους από τη λίστα Λαγκάρντ... Οι δημοσιογράφοι τους φταίνε κι όχι η λίστα ..Τέτοιο φασισταριό... ΄Ολα θέλουν να τα περάσουν στο μουλοχτό... 

margarita-tzefri
"Σε λάθος αποδέκτες απευθύνεστε", απαντούν το ΒΗΜΑ της Κυριακής και το Πρώτο Θέμα στον πρώην πρωθυπουργό και στην μητέρα του , της οποίας το όνομα φέρεται να είναι στην λίστα Λαγκάρντ.
Η απάντηση του «Βήματος της Κυριακής»
Στις δηλώσεις της κυρία Μαργαρίτας Παπανδρέου και του κ. Γιώργου Παπανδρέου το Βήμα της Κυριακής απαντά:
«Σε λάθος αποδέκτες απευθύνουν τις διαμαρτυρίες τους η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου και ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου οι οποίοι επιτίθενται και μάλιστα με σκαιό τρόπο, στο "Βήμα της Κυριακής".
"Το Βήμα της Κυριακής" δεν έκανε τίποτε άλλο παρά να δημοσιεύσει όσα περιλαμβάνονται στη σχετική με τη λίστα Λαγκάρντ δικογραφία, η οποία κατατέθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή.
Επομένως στους οικονομικούς εισαγγελείς που διερευνούν την υπόθεση και πήραν τις ένορκες καταθέσεις των ανωτάτων δημοσίων λειτουργών, πρέπει να απευθυνθούν ο κύριος και η κυρία Παπανδρέου. Εκτός και εάν νομίζουν ότι οι εφημερίδες πρέπει να κυκλοφορούν αυτολογοκρινόμενες».
Η απάντηση του Πρώτου Θέματος
Απάντηση στις δηλώσεις της κυρίας Μαργαρίτας Παπανδρέου και του κ. Γ. Παπανδρέου εξέδωσε και το Πρώτο Θέμα που είναι η παρακάτω:
«Λυπούμαστε που ο κ. Γιώργος Παπανδρέου ξέχασε τόσο γρήγορα τον πολιτικό πολιτισμό που διεκήρυττε και αντί για επιχειρήματα απαντά με ύβρεις και συκοφαντίες.
Καταλαβαίνουμε την σκοπιμότητα, την αμηχανία και την αγωνία τους, αλλά καλό θα ήταν ο κ. Παπανδρέου και η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου να δώσουν τις απαραίτητες εξηγήσεις στη δικαιοσύνη και όχι σε μας.
Το ΘΕΜΑ δημοσίευσε τις πληροφορίες για το τι περιλαμβάνεται στο φάκελο που διαβιβάστηκε στη Βουλή -αφού προηγουμένως διασταύρωσε πλήρως τις σχετικές πληροφορίες- χωρίς να τοποθετηθεί στο αν η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου έχει πράγματι ή όχι λογαριασμό στην ελβετική τράπεζα με 500 εκατομμύρια εκείνης της εποχής.
Τέλος επαναλαμβάνουμε την ερώτηση για την οποία ο κ. Παπανδρέου δεν έχει ακόμη απαντήσει: Είχε ενημερωθεί απ' τον κ. Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ; Γνώριζε το περιεχόμενό της; Συμφωνεί με τον τρόπο που τη διαχειρίστηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου;
Θα απαντήσει επιτέλους δημοσίως επί του θέματος ή προτιμά να γίνει κάποιο... δημοψήφισμα για τον ρόλο του στην όλη υπόθεση; Συμφωνεί ή όχι ο κ. Παπανδρέου ότι θα πρέπει να γίνει εξεταστική για το πώς «εξαφανίστηκε» επί πρωθυπουργίας του η λίστα Λαγκάρντ »;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου