Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ...

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ...ΕΝ ΚΑΜΙΝΩ ΜΕ.. 

ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ.. (Καμίνης-δήμαρχος) 

kaminis-loverdos

Ψαχνόμαστε στα τελευταία 40 χρόνια να βρούμε έστω κι έναν προφέσορα , απ αυτούς ,που έχουν μπουκάρει στη πολιτική ζωή μας... να βρούμε έναν.. που να έχει κάνει έστω και μία ευεργετική εισφορά στο ελληνικό γίγνεσθαι.

 ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!Πέραν από...ψυχαγωγικές  πάρλες τους. 

ΟΥΔΕΝ!Ας μετρήσει ο αναγνώστης το βεληνεκές τους, το νοητικό βεληνεκές τους!
Παραμπούκωσε το πράμα με καθηγητάδες και δη ασύντακτους..συνταγματολόγους... 

Ο πιο γραφικός σε επίπεδο  πλάκας είναι αυτός ο υποκαθηγητής δήμαρχος Αθηναίων  Καμίνης.Δεν είαι μόνο πράκτωρ της αριστεράς, είναι κυρίως ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ... και προασπιστής .. ακόμη και λαθρομεταναστών...

Δεν θα μπορέσετε να βρείτε, σ΄αυτόν, τον από το πουθενά τύπο, έστω και μία φράση του υπέρ της Ελλάδας...

Ναι.. Η Παλλάδα Αθήνα , έχει για δήμαρχό της τον Ουτιδανόν αυτόν! Προδότη;

 ΄Οχι καλέ... Για να προδώσεις ...πρέπει να πιστεύεις σε κάτι... Κι οι αριστεροί απλά δεν πιστεύπουν σε τίποτε! Άρα δεν τον κατατασουμε τον χαζό αυτόν τύπο στους προδότες... Απλά στους ..ΜΑΛΑΚΕΣ!
__________________________________


 Ο ΝΟΜΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ 

ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ 

ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!


Όσοι αλλοδαποί προσέλθετε!
Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης εκμεταλευόμενος πως δεν έχει ακόμη δημοσιευτεί η απόφαση του δικαστηρίου για την απόδοση ιθαγένειας αποφάσισε να συνεχίσει να μοιράζει ιθαγένειες παρά τις αντίθετες οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών περί αναστολής παροχής ιθαγένειας.
Έβγαλε μάλιστα ανακοίνωση που λίγο πολύ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως κάλεσμα να προλάβουν να καταθέσουν τα χαρτιά τους όσο το δυνατόν περισσότεροι ...μέχρι την δημοσίευση της απόφασης του δικαστηρίου...
Η Ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων έχει ως εξής:
Με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, κ. Γιώργου Καμίνη, ο δήμος Αθηναίων θα εξακολουθήσει να εφαρμόζει κανονικά τις ισχύουσες διατάξεις του νόμου περί παροχής ιθαγένειας.
Τυχόν δικαστική απόφαση που χαρακτηρίζει τις εν λόγω διατάξεις ως αντισυνταγματικές δεν παράγει έννομα αποτελέσματα, παρά μόνον αφού δημοσιευτεί.
Συνεπώς, δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστούν οι οδηγίες που περιέχονται στο έγγραφο που απέστειλε στους δήμους ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, στο οποίο οι δήμοι εντέλλονται να μην εφαρμόζουν τις ισχύουσες περί απονομής ιθαγένειας διατάξεις μέχρι τη δημοσιοποίηση της σχετικής απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία της Δημοκρατίας, είναι ο σεβασμός στις αποφάσεις των δικαστηρίων, αφού όμως αυτές δημοσιευτούν κανονικά.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου