Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΧΥΜΑΑυτός ο τραγουδιστής έχει τσαγανό. Τα λέει σταράτα, μόνος ενταντίον όλων εκείνων των γκρίζων συναδέλφων του που μας τα έχουν πρήξει με την αριστερά της προόδου και της καταχνιάς, με σοσιαλιστές τύπου Νταλάρα... του μαζί τα φάγαμε κι άλλα υποκείμενα που διαγκωνίζονται στο  ποιος πρώτος θα προσκυνάει ιδεολογήματα που έχουν ψοφήσει προ πολλού! Ο Σφακιανάκης , δεν χαμπερίζει και δεν προσκυνάει κανέναν. Τα λέει χύμα, όπως τα αισθάνετε με μια ελληνικότατη  αρχαϊκή οργή..Δείτε τι λέει στη νέα του συνέντευξη. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσετε μαζί του, εκτός κι αν είστε ελεύθερος, όπως αυτός ..Διαφορετικά θα παραμιλάτε, μυρικάζοντας   τα αριστερο-κομμουνιστικά  μαρουλόφυλλα που σας έχουν - ταϊσει  οι ινστρούχτορες.


ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ


Συνέντευξη που πρόκειται να συζητηθεί έδωσε, ο λαϊκός τραγουδιστής, Νότης Σφακιανάκης, προκαλώντας αυτούς που επιμένουν να απορρίπτουν ιστορικές πραγματικότητες.
Στη συνέντευξη ο τραγουδιστής όχι μόνο χαρακτηρίζει τον σημαντικότερο Έλληνε ηγέτη του 20ου αιώνα, Ιωάννη Μεταξά και τον ηγέτη του κινήματος-πραξικοπήματος Γιώργο Παπαδόπουλο, "μάγκες", αλλά συγκρίνει τη Χρυσή Αυγή και το έργο της με τη "17 Νοέμβρη" με την έννοια ότι κατά την εκτίμησή του "αποκαθιστά καταστάσεις" με ανορθόδοξο τρόπο.
Ακόμη, μιλά για τη σημερινή πολιτική, κοινωνική και οικονομική κατάσταση.
«Η Χρυσή Αυγή πιστεύω πως είναι η σημερινή 17 Νοέμβρη. Θυμάμαι όταν ακόμα υπήρχε η 17 Νοέμβρη, έκανε κάποιους από τούς μεγάλο – καρχαρίες, με διάφορα τερτίπια να σπαρταράνε, και κάποια στιγμή τους στέλνει ένα ραβασάκι μέσω κάποιας εφημερίδος – ανεξάρτητα αν στο τέλος αποκαλύφθηκε πως το πράγμα ήταν διαφορετικό – και τους είπε “κάτσε καλά, γιατί θα είσαι το επόμενο κελεπούρι μας”.
Έτσι λοιπόν, μαζευόταν το πράγμα και σφίγγανε οι κ... Τώρα μέσα στη βουλή γίνονται όλα αυτά που ξέρουμε όλοι, διότι από εκεί που είχαμε μάθει να μιλάμε και να λέμε ότι γουστάρουμε και να κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλο, δεν το κάνουν πια για να μπουν μέσα στη κλίκα. Γιατί κλίκες είναι μέσα στη βουλή, και για να τους αποδεχτούν οι παλαιότεροι σηκώνεται ο άλλος και λέει ψέματα, κάτι που δεν επιτρεπόταν στο παρελθόν», είπε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής για τη Χρυσή Αυγή.
«Πρέπει να πας πίσω να βρεις τους υπεύθυνους για την κατάσταση και να τους πας στον εισαγγελέα, για τιμωρία όσων έκαναν, όπως προστάζει ο νόμος», σχολίασε ο Νότης Σφακιανάκης αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση και τις ευθύνες που πρέπει να μοιραστούν, προσθέτοντας πως «ίσως και να πεθάνεις στην φυλακή, αλλά να το κάνεις σαν τον Παπαδόπουλο, που το έκανε χωρίς να ζητήσει χάρη ή βοήθεια. Μιλάμε για απίστευτη μαγκιά…
Τελικά ο μόνος μάγκας σε αυτόν τον τόπο, μετά τον Ιωάννη Μεταξά που είπε το “Όχι” εξ’ ονόματός μας, ο αμέσως επόμενος μάγκας, δυστυχώς ήταν πάλι δικτάτορας, ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ο οποίος είχε το σθένος, την ανδρεία, να τον καταδικάσει η πατρίδα του και να πάει στη φυλακή και να πεθάνει εκεί, χωρίς να ζητήσει χάρη, γιατί θα αποδεχόταν πως έβλαψε την πατρίδα του, ενώ αυτός ήταν πραγματικά πατριώτης.
Αυτός που τον καταδίκασε πάλι, ήταν ένας τύπος, ο οποίος ήταν “αδελφή” και αν δείτε απόσπασμα από την δίκη των “Απριλιανών”, θα καταλάβετε τι σας λέω. Ήταν στρατιωτικός δικαστής και κάποια στιγμή τον τιμώρησε η χούντα, διότι δεν επιτρεπόταν να είσαι ομοφυλόφιλος μέσα στο στράτευμα, γιατί δίνεις το κακό παράδειγμα. Έτσι λοιπόν, αφού τον έδιωξαν τον ξαναέφεραν κάποιοι πίσω για να τους καταδικάσει.
Δεν είναι τυχαία τα πράγματα έτσι όπως έχουν συμβεί. Αυτός ο τύπος είχε βάλε μια τάξη στα πράγματα και δυστυχώς ήταν ο μόνος. Αυτός και ο πρόγονός του ο Σωκράτης, που τον τιμώρησε η πατρίδα του πάλι με δολοπλοκία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου