Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ


ΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΗΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ 

ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΧΕΡΙ!

΄Ετσι συμβαίνει με όλους τους ανιάτως πάσχοντες από άφθονο διούρηση φιλοδοξιών!
Ενώ καίγονται και τα μπατζάκια τους, αυτοί επιμένουν ,ως Δον Κιχότες επί του καλάμου τους!

aneksartitoi ellines

Σε τροχιά σύγκρουσης παραμένουν τα στελέχη που αποχώρησαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες με τον πρόεδρο του κόμματος, ενώ σε νέες καταγγελίες προχώρησε ο Πάνος Καμμένος.

Κ. Μαρκόπουλος: Και πολύ άντεξα...


Σκληρή γλώσσα χρησιμοποιεί ο Κώστας Μαρκόπουλος, αναφερόμενος στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο.

«Όταν παρακαλούσε γονατιστός να πείσω τους 10 βουλευτές που διεγράφησαν από τη ΝΔ να πάνε μαζί του, ήμουν ισοδύναμα Θεός, τώρα αποστάτης. Ο αποστάτης πρέπει να εγκαταλείπει ιδέες και οράματα. Εγώ εγκατέλειψα λείψανα λαϊκισμού, πολιτικής αμορφωσιάς και εξουσιολαγνείας, έναντι οποιουδήποτε ανταλλάγματος. Και πολύ άντεξα...», τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής, και στο ερώτημα γιατί δημιουργήθηκε τώρα η κρίση, απάντησε ότι οι κρίσεις στην πολιτική δημιουργούνται όταν συρρέουν πολλά αρνητικά μαζί ή όταν το χάος απειλεί την πολιτική σοβαρότητα και ο αυταρχισμός προσβάλλει την αξιοπρέπεια. «Ο Πάνος Καμμένος θα μείνει με τους πολιτικά απαίδευτους, γραφικός και αυτοθαυμαζόμενος».

Παράλληλα, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος που θα εκφράζει την παραδοσιακή λαϊκή δεξιά και τη μεσαία τάξη.

Χ. Ζώης: Σε ένα μήνα... τα είδα όλα

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο πρώην εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρήστος Ζώης.

«Σε ένα μήνα "τα είδα όλα". Σε σημείο να κάνω δεύτερες σκέψεις. Ποιος θέλει τους Ανεξάρτητους Έλληνες στον χώρο της γραφικότητας; Ποιος συμβουλεύει την ηγεσία τους; Πού κυοφορούνται επικίνδυνες ιδέες; Ποιοι κρύβονται πίσω από τον δικό μου αγώνα;», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην «Καθημερινή της Κυριακής».

Ερωτηθείς αν υπάρχουν παρασκηνιακές κινήσεις στο εσωτερικό του κόμματος, με αφορμή τις καταγγελίες του Γ. Κουράκου για εμπλοκή του Γ. Βουλγαράκη στα εσωκομματικά, ο κ. Ζώης απάντησε ότι «τα ερωτήματα έχουνε τεθεί. Ο κ. Καμμένος θα πρέπει να απαντήσει».

Γ. Μανώλης: Ο πρόεδρος έμπαινε στο twitter και το facebook

Σφοδρά πυρά κατά του Πάνου Καμμένου εξαπολύει και ο Γιάννης Μανώλης, λίγες μέρες μετά τη διαγραφή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Σχολιάζοντας την παρουσία του πρόεδρου του κόμματος στις συσκέψεις, ο κ. Μανώλης, σε συνέντευξή του στον «Τύπο της Κυριακής», επεσήμανε: «Ήταν μεν παρών, αλλά συνεχώς πάνω από ένα κομπιούτερ και συνομιλούσε στο twitter και το facebook. Φαίνεται ότι έβρισκε περισσότερο ενδιαφέρον σ' αυτό παρά στο τι γινόταν στις συσκέψεις. Αυτές γίνονταν απλώς για να βρισκόμαστε σε κουβέντα. Τίποτε και ποτέ δεν υλοποιήθηκε από αυτά που συμφωνούσαμε κάθε φορά».

Π. Καμμένος: Πρόκειται για σχέδιο που εκτελείται από τη Ν.Δ.

Χθες, ο Πάνος Καμμένος «έδειξε» το κόμμα της Συγγρού για τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στους Ανεξάρτητους Έλληνες. «Τώρα πια, με αυτά τα οποία γίνονται κι εξελίσσονται, φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για σχέδιο που εκτελείται από τη ΝΔ και τον κ. Σαμαρά προσωπικά και πρόκειται για αποστασία».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επανέλαβε ότι έπεσε από τα σύννεφα με τις αποχωρήσεις βουλευτών και στελεχών, ενώ υποστήριξε ότι οι κύριοι Μαρκόπουλος και Κουράκος προχωρούν στη συγκρότηση νέου σχηματισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου