Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

ΠΝΙΓΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ...ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ!

Γράφει ο Κώστας Καλτσής-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!
Tsakalotos gay parade 2017Για τους κακόβουλους να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω πρόβλημα με τους gay, αλλά σίγουρα με την επιμονή τους να επιβάλλουν ως πρότυπο την επιλογή τους. Δεν θα με ενοχλούσε να διεκδικήσουν ίσα δικαιώματα, παρ' ότι αδικημένους δεν τους λες- μάλλον προνομιούχους και μια χαρά προκόβουν.
Η παρέλασή τους όμως στην Αθήνα, άλλοι χωρίς καν το ... "φύλλο συκής" κι άλλοι με αηδέστερη εμφάνιση, προκάλεσε. Περισσότερο όμως προκάλεσε η δήλωση του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα ότι πρέπει να νοιώθουν υπερήφανοι γι' αυτό που είναι και η συμπόρευση στελεχών και υπουργών της κυβέρνησης, καλώντας μας να στηρίξουμε το "διαφορετικό" (όσοι μη gay, πρέπει να... ντρεπόμαστε...)!

Στην πράξη όμως δεν το στηρίζει ούτε εκείνη. Θα μπορούσε να νομοθετήσει, αλλά δεν το κάνει προς το παρόν. Κλείνει, όμως, το μάτι στους gay, για ψηφοθηρικούς λόγους. Αφήνει να εννοηθεί πως... "κάτι θα κάνει γι αυτούς", όπως λέει και σε διάφορες κοινωνικές ομάδες που είτε αδικούνται, είτε απαιτούν περισσότερα!
Ιδία πολιτική και σε ότι αφορά τις σχέσεις με τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες και τους δανειστές. Νομίζει ότι τους "παραμυθιάζει" ότι νομοθετεί και προς τους Έλληνες λέει πως δεν θα εφαρμόσει τα μέτρα, αν υπάρξει μείωση του χρέους! Γνωρίζει, όμως, ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο για μια χώρα, αν θέλει να μην ξαναδεί ευρώ τσακιστό και να της γυρίζουν όλοι την πλάτη.
Αυτά όλα και πολλά ακόμη συνιστούν μια... gay πολιτική, Αριστεράς επινόησης και παρασιτισμού. Διότι τι άλλο είναι να λέει πως δεν θα μειωθούν άλλο οι συντάξεις και την ίδια ώρα να ψηφίζονται μέτρα που τις πετσοκόβουν. Πως αλλιώς να χαρακτηριστεί μια πολιτική, η οποία εξαθλιώνει τον λαό, αλλά μας καλούν να πανηγυρίσουμε που (ακόμη) δεν παθαίνουμε χειρότερα;
Κι όμως, τα χειρότερα είναι κιόλας εδώ, αλλά αρνούμαστε να το δούμε, να το παραδεχτούμε, υποτασσόμενοι σε μια gay... λογική, δηλαδή "ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε κι ό,τι αρπάξει ο κ@#ος μας" , όπως μας λέει εμμέσως πλην σαφώς η " gay Aριστερά" που κυβερνά! Κι εμείς, όλοι, ενδίδουμε στον πειρασμό να συνεχίσουμε να δοκιμάζουμε αυτή την άθλια πολιτική.
Διότι θα έπρεπε να είχαμε αντιδράσει στην γενοκτονία, στα προνόμια των βουλευτών που δήθεν κατάργησαν, στην επιχειρούμενη αλλοίωση των εθνικών μας χαρακτηριστικών, στην εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας, στην συνεχιζόμενη εισβολή λαθρομεταναστών, στην αυξανόμενη εγκληματικότητα! Έτσι θα έπρεπε, αλλά οι αντιδράσεις είναι ελάχιστες από τον φόβο ( το κατάφεραν κι αυτό) μήπως και μας πουν... αντιδραστικούς!
Αυτή είναι μια gay πολιτική, η οποία σιγά- σιγά, αλλά μεθοδικά, καταστρέφει την χώρα. Μπορεί ορισμένοι να ενοχλούνται, αλλά είναι η αλήθεια, την οποία οι ιμιτασιόν Μαρξιστές θέλουν να την προσαρμόζουν στα δικά τους μέτρα, κατά την Προκρούστεια τακτική. Όσο νωρίτερα το συνειδητοποιήσουμε, τόσο το καλύτερο .Σε διαφορετική περίπτωση, θα είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου