Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

ΠΟΣΗ ΑΞΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΣΚΑΡΙΜΠΑ


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ : ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΜΟΝΟ στην ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Αξιωματούχος Δημοσιογράφος 

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΣΚΑΡΙΜΠΑ 
Στο κέντρο της φωτογραφίας η υιοθετημένη κόρη στο Σκαρίμπα Γιάννη Αναστασία Σελέκου και δεξιά εγώ .

Ως παλιά σύμβουλος , στον γνήσιο Σύλλογο του Γιάννη Σκαρίμπα , στη Χαλκίδα , είχα την τιμή να βρεθώ στην επίσημη εκδήλωση , όπου είχε γίνει με αφορμή την εκδημία του . 
Το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011 , ο Δήμος Χαλκιδαίων . η ΔΗΚΕΧ , και ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Φίλων του Γιάννη Σκαρίμπα , είχαν πραγματοποιήσει , ετήσιο Φιλολογικό Μνημόσυνο , για το Γιάννη Σκαρίμπα , με αφορμή την επέτειο της εκδημίας του (Σάββατο 21 / 01/1984) . Η εκδήλωση είχε πραγματοποιηθεί , στη συνεδριακή αίθουσα ΔΗΚΕΧ ( ΑΒΑΝΤΩΝ 50 ) .
Επίτιμη καλεσμένη της βραδιάς , η Καθηγήτρια Νεοελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κα. Γεωργία Λαδογιάννη , όπου ανάπτυξε το θέμα « Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΜΕΡΝΙΣΜΟΣ» . 
Αναγνώστηκαν , συνάμα , συναφή με την ομιλία σκαριμπικά κείμενα και υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Πέτρου Πρόκου μέλη των ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ , της φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Χαλκιδαίων , ερμηνεύτηκαν , μελοποιημένα ποιήματα .


Η βραδιά έγινε υπό την Αιγίδα του Δημάρχου : Αθανάσιου Ζεμπίλη
Και υπό την Αιγίδα του Προέδρου του γνήσιου Συλλόγου «Φίλων Γιάννη Σκαρίμπα» :  Κωνσταντίνος Κλ. Μπαϊρακτάρη
( Παραθέτω τις ανάλογες φωτογραφίες από την τότε εκδήλωση )
Η 1.) φωτογραφία είναι η ιστορική πρόσκληση της εκδήλωσης με προσωπογραφία από τη Ζωγράφο Στέλλα Γίγα 2.) Η δεύτερη κατά σειρά φωτογραφία , είναι αριστερά ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Κώστας Μπαϊρακτάρης κι εγώ δεξιά 3.) Η τρίτη φωτογραφία , είναι στο κέντρο η υιοθετημένη κόρη στο Σκαρίμπα Γιάννη Αναστασία Σελέκου και δεξιά εγώ .


4.) Η τέταρτη φωτογραφία , στο κέντρο είναι η κ. Γεωργία Λαδογιάννη και αριστερά δίπλα της εγώ 


5.) η πέμπτη κατά σειρά φωτογραφία , είναι δεξιά ο αντιδήμαρχος Χαλκίδας Αναγνώστου και αριστερά εγώΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ : ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΜΟΝΟ στην ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Αξιωματούχος Δημοσιογράφος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου