Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

''ΓΙΑΤΙ ; Γιατί η Τέχνη λυτρώνει και ομορφαίνει τη ζωή μας ... ! Συνέντευξη Αποκλειστικά Για Την ¨Ενωση Συντακτών Διαδικτύου


Σε μια από κοινού Συνέντευξη για το τραγούδι Το νέο  ''Σε Λέω Junior D remix" σε ερμηνεία Γιάννη Ρέλλη, με συμμετοχή Του δικού μας Παναγιώτη Ψωμιάδη επειδή ξέρει να βαδίζει με τα βήματα της εποχής ........ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ Ένωση Συντακτών Διαδικτύου :
Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Αξιωματούχος Δημοσιογράφος             Γιατί λοιπόν ;        Και γιατί όχι ;
                         ( Το ανάλογο Βίντεο ) 


ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Παναγιώτα Βασιλοπούλου :
Μας ξαφνιάσατε ευχάριστα με την μοναδική αυτή συνεργασία , της ερμηνείας σας και την ιδέα της συνεργασίας σας . Μας γεμίσατε με κέφι , με αισιοδοξία και μας βοηθήσατε να ξεγνιάσουμε από όλη αυτή την πίεση ,την ψυχολογική και γενική πίεση που μας ασκεί η εποχή του σήμερα , με τα τόσα προβλήματα . Αλλάξαμε διάθεση και είστε εσείς ο λόγος . Κάνατε μια πολύ καλή επιλογή τραγουδιού και μια ένα άψογο Official Videoclip Πως νιώθετε που είστε η αιτία , μέσα από την συνεργασία αυτή να αλλάξει θετικά η διάθεση μας ;

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1: Παναγιώτης Ψωμιάδης : Ο στόχος του Γιάννη και του Patro ήταν ακριβώς αυτός, να δώσουν στο κοινό κάτι ευχάριστο, άκρως καλοκαιρινό, να βοηθήσουν και αυτοί ώστε να ξεφύγουμε, όλοι μας, από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα μας. Όταν με πλησίασαν για να βοηθήσω στο τραγούδι αυτό, ήταν το πρώτο που συζητήσαμε, ότι πρέπει να βοηθήσουμε τον κόσμο να ξεφύγει, να ξεχαστεί λίγο από τις σκοτούρες. Νομίζω, κρίνοντας από την εντυπωσιακή αποδοχή του κοινού, το καταφέραμε!ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1: Γιάννης Ράλλης :
.Καλησπέρα Παναγιώτα. Βασικά ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση σου, να δώσουμε την πρώτη μας συνέντευξη για το Νέο μου Τραγούδι με τίτλο ΣΕ ΛΕΩ. Είναι όμορφο όταν ο κόσμος ανταμοιβή την προσπάθεια μου, που καταβάλω τα τελευταία 15 χρόνια στον χώρο της μουσικής. Είχα την τιμή και την χαρά να συνεργαστώ με αξιόλογους ανθρώπους στην νέα μου δισκογραφική δουλειά με τίτλο ΣΕ ΛΕΩ. Και ένας από αυτούς ήταν ο Κύριος Παναγιώτης Ψωμιάδης, τον οποίο εκτιμώ αφάνταστα. Συμμετείχε ενεργά στον βιντεοκλίπ μου και σκηνοθετικά και ερμηνευτικά και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό. Όπως επίσης και τα υπόλοιπα παιδιά , όπως ο ράπερ Patro. Καταπληκτικό παιδί και πολύ καλός στο είδος μουσικής της ραπ. Τον DJ που επιμελήθηκε την παραγωγή του ρεμίξ Junior D αλλά και τον συνθέτη και στιχουργό Στέλιο Χρόνη, ο οποίος μου εμπιστεύτηκε αυτή την ενέργεια. Χαίρομαι ειλικρινά αν μπορώ μέσα από την δουλειά μου να αλλάζω την διάθεση του κοινού θετικά και τους ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνουν καθημερινά ολοένα και πιο πολύ.ΕΡΩΤΗΣΗ 2: Π.Β :
Η Μακεδονία βγάζει ταλέντα και ανθρώπους ατόφιους και ποιος δεν λέει τα καλύτερα λόγια για τους Μακεδόνες και τώρα , είναι δυο φορές περήφανη που στο μουσικό στερέωμα , έχει ακόμα ένα τραγούδι να την αντιπροσωπεύει. Αμέσως αγαπήθηκε η δουλειά που κάνατε και ακούγεται παντού ; Πιστέψατε πολύ από όσο ξέρω σε αυτή την συνεργασία και έγινε αμέσως αντιληπτό σε μας . Πόσο χαρούμενοι νιώθετε που το κοινό αναγνώρισε την δουλειά σας και την έκανε επιτυχία ;


ΑΠΑΝΤΗΣΗ 2: Παναγιώτης Ψωμιάδης: 

Προφανώς χαρούμενοι και δικαιωμένοι, γιατί όλη η Ελλάδα τραγουδάει Σε λέω! Κοιτάξτε, ο Γιάννης Ρέλλης είναι ένα γνήσιο ταλέντο, μια εξαιρετική φωνή που μπορεί να πάει πολύ ψηλά. Εγώ βοήθησα για τον πρόσθετο λόγο ότι είναι δικό μας παιδί, Μακεδόνας, από τις Σέρρες, από τα Κάτω Πορόγια και τη Ροδόπολη, θέλει να προχωρήσει μπροστά με την αξία του. Πιστεύω απόλυτα στο Γιάννη, έχει πάθος για τη μουσική, είναι εργατικός, τελειομανής, και πάνω απ’ όλα ηθικός. Σε κάθε περίπτωση, είναι υποχρέωση αλλά και χαρά μου να βοηθώ νέα παιδιά που βάζουν ψηλά τον πήχη και αναζητούν την καταξίωση μέσα από τη δουλειά τους.


ΑΠΑΝΤΗΣΗ 2: Γιάννης Ράλλης : 
Είναι σίγουρα μεγάλη χαρά και για εμένα και τους συνεργάτες να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα απέναντι στους ακροατές μας. Είναι μια κατάθεση ψυχής με πολύ αγάπη η κάθε μου ενέργεια στο μουσικό πεντάγραμμο.

Εξάλλου ο κόσμος είναι η δύναμη μου και από αυτόν αντλώ απέραντη

δύναμη αλλά και ενέργεια. Υπηρετώ το ελληνικό λαϊκό τραγούδι με

 αστείρευτη αγάπη και θα συνεχίσω να το κάνω όσο ο κόσμος είναι κοντά μου.


ΕΡΩΤΗΣΗ 3 : Π.Β :
Κλείνοντας εδώ την συνέντευξη , να σας πω πως πρόκειται για ένα καταπληκτικό μουσικό κομμάτι και η ζωντανά ακουστικό με κέφι και μεράκι . Αναμφισβήτητα στα γυρίσματα του video clip περάσατε υπέροχες στιγμές , μας το μεταφέρεται κι εμάς το κλίμα σας και δέσατε που λέμε στην απλή λαϊκή γλώσσα . Νιώθατε πως μας έλειπε σε μας τους ακροατές ένα τέτοιο δημιούργημα;


ΑΠΑΝΤΗΣΗ 3: Παναγιώτης Ψωμιάδης : Εγώ προσωπικά το διασκέδασα με τη ψυχή μου, ήταν κάτι πολύ απλό για μένα, πέρασα όμορφα με τα παιδιά, «δέσαμε» σαν ομάδα και αυτό νομίζω βγαίνει στο video clip. Για εμένα ήταν πολύ σημαντικό το ότι διαφημίσαμε τη Θεσσαλονίκη μας, έχουμε πολύ όμορφες εικόνες από σημεία αναφοράς της πόλης μας, το Λευκό Πύργο, τα Λαδάδικα, τις Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου στην παραλία. Κάναμε μια εξαιρετική δουλειά, το τραγούδι έχει ήδη αγαπηθεί, ακούγεται παντού, νομίζω πως οι ακροατές θα το αγκαλιάσουν! Σε λέω, η Θεσσαλονίκη πάντα πρωτοπορεί! 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 3: Γιάννης Ράλλης :


Δεν ξέρω αν νιώθατε ότι σας έλειπε ένα δροσερό βιντεοκλίπ σε μοντέρνους ρυθμούς της εποχής. σίγουρα όμως, τέτοια τραγούδια ρυθμικά και δίνουν μα δόση ζωντάνιας και ευθυμίας στους λάτρεις αυτού του είδους.Θα ήθελα πριν κλείσουμε αυτή την όμορφη συνέντευξη να ευχαριστήσω εσένα προσωπικά Παναγιώτα, αλλά και τους ακροατές μας, και θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή δύναμη και να μην τα παρατάνε ποτέ. Κάθε μέρα που έρχεται είναι ξεχωριστή και πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας.Σας ευχαριστώ πολύ..!!!


Να σας συγχαρώ για την επιτυχία σας και να σας ευχαριστήσω ολόψυχα για την αποδοχή της Αποκλειστικής Συνέντευξης για την Ένωση Συντακτών Διαδικτύου , και προσωπικά από μένα . Σας πιστεύω και να σας πω ΄΄ Συνεχίστε , έχουμε ανάγκη από τέτοιες Δημιουργίες ''

Με αγάπη , μετά Τιμής και εκτίμησης ,
Παναγιώτα Βασιλοπούλου .

Ευχαριστίες του Γιάννη Ράλλη για :
Το νέο ''Σε Λέω Junior D remix" σε ερμηνεία Γιάννη Ράλλη , σε μουσική του Στέλιου Χρόνη και στίχους, Στέλιος Χρόνης και PATRO.
Μια συνεργασία με τον καταπληκτικό αλλά και τρελό φίλο και αδερφό, Ραπερ PATRO.
Με φιλική συμμετοχή του Κύριου Παναγιώτη Ψωμιάδη τον οποίο τον ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανε να πάρεις μέρος σε αυτή μου την προσπάθεια.
Με φιλική συμμετοχή του δικού μας πόντιου λυράρη Μπάμπη Κεμανετζίδη.
Μουσική επιμέλεια του Junior D, με τον οποίο είχα μια άψογη συνεργασία και σίγουρα θα έχει και συνέχεια.
Σκηνοθετική επιμέλεια - Οργάνωση του φίλου μας Παναγιώτη Αλεξίου, τον οποίο ευχαριστώ για την άψογη επιμέλεια του βιντεοκλίπ.
Και όλους όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί αυτή η υπερπαραγωγή που κάναμε, τα μοντέλα μας Βερόνικα Μερκούρη, Τζένη Σουρδη η οποία επιμελήθηκε και το μακιγιάζ αλλά και το styling των συνεργατών μου, την Λουίζα Μελάτζε, την Φρειδερίκη Μεμμου, την Παολινα Μιροσνιτσενκο και τον αδερφό φίλο Νίκο Καρπασιτη.
Ευχαριστώ και τον φίλο μου Δημήτρη Τζελακη για την πολύτιμη βοήθεια του..
Ευχαριστώ την Μαρία Τακου για την επιμέλεια του μακιγιάζ στην φωτογράφηση του εξωφύλλου.
Ευχαριστώ τον φωτογράφο Φώτη Φωτιάδη για την επιμέλεια της φωτογράφησης του εξωφύλλου μου.
Τους χορηγούς μου αλλά και όλους εσάς για την αγάπη που μου δείχνετε καθημερινά οτιδήποτε και αν κάνω.
ΑΎΡΙΟ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΤΙΚΟ ΣΕ ΛΈΩ....
ΤΟ ΤΡΑΓΟΎΔΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
ΤΟ ΤΡΑΓΟΎΔΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ.......

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ Ένωση Συντακτών Διαδικτύου :


Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Αξιωματούχος Δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου