Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΠΑΛΑΒΩΣΑΜΕ... ΑΚΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΟΛΟ!---ΠΑΕΙ ΠΙΑ ...ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΟΡΘΙΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ!...ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ...ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ !

Κατάκολο τώρα: Οι ταξιτζήδες παίρνουν το νόμο στα χέρια τους κατά της ντόπιας μαφίας!

Posted by olympiada στο Αυγούστου 23, 2016

imageΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΤΙΝΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΟΞΥΓΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ!

Οι αυτοκινητιστές του Πύργου βλέποντας τα όργια που γίνονται από τις ντόπιες μαφίες με την ανοχή (;) του λιμενάρχη που αφήνει ανεξέλεγκτους «πειρατές», λεωφορεία αγνώστου ταυτότητας και λαθροπράκτορες χωρίς ΑΦΜ να λυμαίνονται τον χώρο της κρουαζιέρας… αποφάσισαν να παρέμβουν.

Αυτή την στιγμή έχουν κάνει μπλόκο στο λιμάνι κατά την άφιξη του κρουαζιεροπλοίου της MSC και απαγορεύουν σε οποιονδήποτε δεν έχει νόμιμη άδεια να μπει ή να βγει από το λιμάνι.

Να σημειωθεί ότι προ διετίας, «πειρατικό» λεωφορείο σκότωσε τουρίστα στον χώρο του λιμανιού (!!) αλλά οι υπεύθυνοι εμφανίστηκαν πάλι με άλλο εταιρικό σχήμα οφσορ και ψαρεύουν  κανονικά πελάτες! Με την πλήρη ανοχή του λιμενάρχη, που ειναι και η αρμόδια εποπτική αρχή.

Παρά τα διαβήματα του υπουργείου τουρισμού, οι πειρατές συνεχίζουν ανεξέλεγκτοι την δράση τους στα λιμάνια, χωρίς ΑΦΜ, πλήρως αφορολόγητοι και επικίνδυνοι για τους πελάτες και τον τουρισμό. Πρέπει επιτέλους το υπουργείο ναυτιλίας να παρέμβει και να βάλει τέλος σε αυτό το αίσχος που διασύρει ολόκληρη την χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου