Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016


Φωτογραφία προφίλ του χρήστη Παναγιώτα Βασιλοπούλου

ΓΡΑΦΕΙ Η....
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ


Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ – ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ

Μετράμε πολλά τρομοκρατικά χτυπήματα , εκρήξεις βίας , σε Γαλλία που παραμένει στόχαστρο του Ισλαμικού κράτους , σε Βερολίνο , Λονδίνο και Τουρκία και σταματημό δεν έχει. Έχει όμως πολλά που μπορώ να αναφέρω για να νιώθουμε ασφαλείς .

Οι τρομοκράτες κάνουν post , χρησιμοποιούν τα social media , τρομοκρατία Υψηλής Τεχνολογίας , έχουν στραφεί ενάντια στο σύνολο πολιτών , πολλές φορές και των κυβερνώντων , ενώ οι βάσιμοι εχθροί τους δεν είναι το σύνολο των πολιτών αλλά μερικών κρατών ή πόλεων. Παλεύουν για να φέρουν ένα Παγκόσμιο χάος , μια διεθνή τρομοκρατία , με οργανωμένες ομάδες φανατισμένων που τους εκπαιδεύουν να είναι τρομοκράτες , είτε διά της ίδιας μεθόδου που θα χρησιμοποιήσουν κι εκείνοι τη ίδια τη βία , ή ώστε να θεωρούν οι τρομοκράτες τον εαυτό τους ως θύματα των πολιτικών παιχνιδιών και με αντάλλαγμα , καλλιεργούν τη θεωρεία τους για τον ηρωισμό , χτυπούν αλύπητα χωρίς διαπραγματεύσεις , με άμεση επίδραση πέραν των καταστροφικών ζημιών , θυμάτων και θεατών να σκορπίσουν την ψυχολογική κατάρρευση , των Μαζών.
Με την άστοχη χρήση τη φράσης του Μακιαβέλι ΄΄ Δήθεν , '' Πως ο Σκοπός Αγιάζει Τα Μέσα΄΄ νομίζουν οι τρομοκράτες πως είναι για εκείνους ο σωστός τρόπος να αποκτήσουν το ΄΄δίκιο τους ΄΄ όπου τελικά επικρατεί η αδικοπραγία και δεν υπάρχουν στη δική τους λογική αναστολές ή δισταγμοί.
Η διαφορά του Τρομοκράτη από τον εγκληματία είναι πως ο εγκληματίας το κάνει για να αυξήσει τα κέρδη του , πολλές είναι οι φορές που το κάνουν για διασκέδαση και πολλές φορές για δύναμη και εξουσία. , να μεγαλώσει την περιουσία του ή να ξεκαθαρίσει λογαριασμούς , ο Τρομοκράτης , πιστεύει πως θα εφαρμοστεί με τον τρόμο που σπέρνει , η δική του πολιτική ιδεολογία , οικονομική και κοινωνική αλλαγή , αναλαμβάνει τις τρομοκρατικές επιθέσεις , και νομίζουν πως διαθέτουν δύναμη και ισχύ που θα κάνουν τον αντίπαλο τους να ενδώσει και θα ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους .
Δεν είναι λίγες οι φορές που ακόμα και τα ΜΜΕ , έχουν καταδικάσει και καταδικάζουν την όποια μορφή βίας και συνεισφέρουν , με το να ενισχύουν στις συνειδήσεις των νέων μας , με μια αντιτρομοκρατική νοοτροπία, μια πολιτισμένη διαχείριση των όποιων προβλημάτων θα συναντήσουν στο μέλλον τους , η παιδεία κάθε κράτους είναι από μόνος της ένας μηχανισμός εξέλιξης σε ανθρώπους που θα είναι μελλοντικοί πολίτες .
Με τον τρόπο αυτό , δείχνουν στους τρομοκράτες πως δεν θα είναι ποτέ υπέρ τους και αποκλείουν έτσι κάθε έννοια θετικής προβολής τους. Είναι κατανοητό στους τρομοκράτες πως μόνο η είδηση θα μεταδοθεί , και θα κατακριθεί.
Δεν κατάφεραν στα τόσα χρόνια της τρομοκρατίας να κερδίσουν με το μέρος τους τα ΜΜΕ , και αρκέστηκαν πως έστω θα μεταδοθεί η είδηση.
Όπως όμως εξελίχθηκαν οι τρομοκράτες, κι οι τρομοκρατικές οργανώσεις , το ίδιο και περισσότερο εξελίχθηκε η αντιτρομοκρατική οργάνωση της εσωτερικής ασφάλειας των κρατών και των πόλεων . Τόσο και της εξωτερικής ασφάλειας .
Υπάρχουν νόμοι σχετικοί με την πρόληψη εγκλημάτων υπέρ της ασφάλειας του κράτους , συνεπώς , όπως δείχνουν τα τρομοκρατικά χτυπήματα , ας ενημερώσουμε τους αναγνώστες και το κοινό πως η αντιτρομοκρατική οργάνωση κάθε χώρας πόλης, κράτους είναι εξ΄ ίσου και πολύ περισσότερο σε επαγρύπνηση για την ασφάλεια των πολιτών , του Κράτους που υπηρετούν ή της χώρας τους.
Γνήσιοι υπερασπιστές της δικής μου ελευθερίας , της δικής σου και όλων μας ..

ΑΡΘΡΟ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου – Δημοσιογράφος ΕΣΔ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου