Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

ΤΣΙΠΡΑ...ΚΟΨΕ ΤΟΝ ΒΗΧΑ... ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ! ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΒΑ...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΑΓ. ΟΡΟΣ. ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΑΛΛΟ!!!- ΕΝΑ ΣΟΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!

Ανοιχτή Επιστολή του π. Αρσενίου από τη Σκήτη Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους, προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Τσίπρα
Κύριε Πρωθυπουργέ,
«Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου».
Μην προχωράτε άλλο. Δεν σας έδωσε ο Λαός της Ελλάδας τέτοια εντολή, ώστε να φέρνετε στη Βουλή άνομα και αντίχριστα νομοσχέδια που πλήττουν την Χριστιανική Οικογένεια και την Πατρίδα μας.


Κύριε Πρωθυπουργέ, επιτέλους εννοήστε ότι κυβερνάτε μια Ελλάδα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Ορθοδοξία. Μη θέλετε να φανείτε αρεστός στους ασύδοτους και άνομους Ευρωπαίους Εταίρους και σε ένα ελάχιστο ποσοστό συνανθρώπων μας που δυστυχώς αγάπησαν την ανομία. Διότι κατά τους Αγίους Πατέρες της Εκκλησίας αλλά και κατά τους αρχαίους ημών Έλληνες προγόνους η ομοφυλοφιλία είναι πάθος άνομο και κατεξοχήν καταστρεπτικό για τον ιερό θεσμό της Οικογένειας.
Πως τολμήσατε κύριε Πρωθυπουργέ μία τέτοια άνομη πράξη;
Δεν σας ενδιαφέρει εσάς ο Θεσμός της Οικογένειας στην Ελλάδα, την οποία ο Λαός σας εμπιστεύτηκε να κυβερνήσετε;
Αλήθεια, τι στόχους έχετε βάλει για το μέλλον της Πατρίδας μας;
Μήπως επιθυμείτε μια Χώρα χωρίς Χριστιανικό Ήθος και δίχως Εθνική Ταυτότητα;
Αλήθεια, κύριε Πρωθυπουργέ δώστε μας μια απάντηση.
Τι σημαίνει όταν εσείς δείχνετε απεριόριστο ενδιαφέρον προς τους πρόσφυγες, ενώ για την Ελληνική Οικογένεια δείχνετε ακριβώς το αντίθετο;
Φυσικά το αποδείξατε με το πρόσφατο άνομο Νομοσχέδιο.
Αλήθεια, που οδηγείτε τη Χώρα μας κύριε Πρωθυπουργέ, όταν εσείς ο ίδιος μετά τη ψήφιση του άνομου Νομοσχεδίου δηλώσατε ότι ήταν ντροπή για την Ελλάδα που έλειπε από το Νομικό της Πλαίσιο αυτό το άνομο Νομοσχέδιο;
Κύριε Πρωθυπουργέ, δεν θα προφθάσετε να κάνετε πράξη αυτά που έχετε σκεφθεί και σχεδιάσει σε βάρος της Ελλάδας, διότι θα σας προφθάσει η Θεία Δικαιοσύνη εάν δεν μετανοήσετε. Είναι μονόδρομος κύριε Πρωθυπουργέ η Μετάνοια που πρέπει να δείξετε και να αλλάξετε άμεσα τακτική.
Σας το ξαναθυμίζω. Την Ορθόδοξη Ελλάδα μας την αγαπάει πολύ ο Τριαδικός Θεός μας και σε αυτή τη χώρα κατοικεί ο Περιούσιος λαός Του.
Μη θέλετε και μην επιχειρείτε να κλωτσάτε με γυμνά τα πόδια σας σε καρφιά !
Διότι αυτό ουσιαστικά κάνετε εσείς τώρα με τα άνομα και αντίχριστα Νομοσχέδια που ψηφίζετε στη Βουλή των Ελλήνων.
Αν το θελήσετε υπάρχει χρόνος μετανοίας και επανορθώσεως, ώστε να αποσύρετε το άνομο Νομοσχέδιο και τα παρόμοια νομοθετήματα που πλήττουν την Ελλάδα και την Ορθοδοξία.
Αλλά αν όμως, ου μη γένοιτο, εξακολουθείτε να τηρείτε την ίδια άνομη τακτική που δείξατε μέχρι τώρα, δυστυχώς το όνομά σας θα καταχωρηθεί στην ιστορία ανάμεσα στους θλιβερούς Πολιτικούς που περάσανε από τον Τόπο μας.
Ως μοναχός της Ορθοδόξου Εκκλησίας που είμαι, έχω χρέος να σας πω την αλήθεια, διότι κάποιοι Υπεύθυνοι, που θα έπρεπε ήδη να σας την είχαν πει, δυστυχώς δεν το έπραξαν.
Και πάλι σας τονίζω κύριε Πρωθυπουργέ «Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου».
Μη προχωράτε άλλο, αλλά εν μετανοία γυρίστε πίσω και διορθώστε αυτά που κάνατε και παροργίσατε το Θεό μας.
Κύριε Πρωθυπουργέ, έχετε βαλθεί να πειράξετε και να ζημιώσετε την Περιουσία του Χριστού μας, δηλαδή την Ελληνορθοδοξία και αλλοίμονο καυχιέστε γι’ αυτό.
Ο νοών νοείτω…
Εγώ δυστυχώς δεν βρίσκω λόγια για να περιγράψω το μέγεθος του ολισθήματος, στο οποίο έχετε περιπέσει. Πάντως, από την καρδιά μου σας εύχομαι, να σας φωτίσει ο Τριαδικός Θεός μας, να καταλάβετε το λάθος που κάνατε και να μετανοήσετε ειλικρινά, ώστε να αποκτήσετε σύμμαχο το Θεό μας και να νομοθετείτε εφεξής σύμφωνα με τα Ελληνορθόδοξα χρηστά ήθη για το καλό της Πατρίδας μας.
Αμην

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου