Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

ΒΡΕ...ΒΡΕ ΟΙ ΜΠΑΤΑΞΗΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ...ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΚΑΚΙ!

Ο ΤΣΙΦΤΗΣ ΑΥΤΟΣ... ΑΦΟΥ ΕΔΙΩΞΕ 11.000 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ...ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ... ΓΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗ!...Ε, ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΓΑΣΑ; Απολαύστε το βίντεο του ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ..."ΣΕΡ" !!!Δημοσιογράφος του SKY News βρήκε τον ιδιοκτήτη των πτωχευμένων πολυκαταστημάτων BHS να κάνει χλιδάτες διακοπές στην Ιθάκη. Και έγινε χαμός!!! 
ρε αει στο διαολο ...καθικιον του κερατα! -ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ σαϊνι γιατί δεν τον προσλαμβάνεις.... για συνεργάτη σου;ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ!
Τηλεοπτικό συνεργείο του SKYNews βρήκε τον ιδιοκτήτη των πτωχευμένων πολυκαταστημάτων BHS να κάνει χλιδάτες διακοπές στην Ιθάκη.

Ο δισεκατομμυριούχος Σερ Φίλιπ Γκριν ταξίδεψε στην Ελλάδα με τον... «Λεοντόκαρδο» το τεράστιο γιωτ του αξίας 100 εκατομμυρίων λιρών με εμβαδόν όσο ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το βρετανικό δίκτυο.

Στο σκάφος εργάζονται τουλάχιστον 40 άνθρωποι, ανάμεσα στους οποίους ένας σεφ και ένας άνθρωπος που έχει ως αποκλειστικό καθήκον του να βγάζει βόλτες τα σκυλάκια της οικογένειας.

ΟΠ
ου κάνει μερικές ερωτήσεις. Ο επιχειρηματίας απείλησε ότι θα καλέσει την αστυνομία και επιχείρησε να σπάσει την κάμερα του τηλεοπτικού συνεργείου φωνάζοντας: «Αυτή θα την πετάξω στην γ...νη την θάλασσα».

Ο Σερ Φίλιπ Γκριν πούλησε την μεγάλη αλυσίδα πολυκαταστημάτων για μια λίρα στον επιχειρηματία Ντόμινικ Τσάπελ, ο οποίος στο παρελθόν είχε χρεοκοπήσει τρεις επιχειρήσεις του.

Τα πολυκαταστήματα BHS ακολούθησαν την ίδια πορεία, με αποτέλεσμα να μείνουν στο δρόμο 11.000 εργαζόμενοι μέσα σε μια νύχτα και να κινδυνεύουν να χάσουν τις συντάξεις τους από ιδιωτική ασφάλιση 22.000 πρώην εργαζόμενοι.


Πηγή: thetoc.gr


ΠΗΓΗ : Πτώχευσε την εταιρία του και πήγε χλιδάτες διακοπές στην Ιθάκη! Εκεί τον πέτυχε δημοσιογράφος και πλακώθηκαν (Βίντεο) | ΠΕΡΙΕΡΓΑ - STRANGE http://periergaa.blogspot.com/2016/08/blog-post_948.html#ixzz4Hyh7JPnt 
Follow us: PERIERGAA on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου