Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ ΛΑΟΣ!

Λόγω «ανάρμοστης συμπεριφοράς»

Οι Κινέζοι έδιωξαν την Ελληνίδα Miss Ελλάς από τον διαγωνισμό ομορφιάς




«Φωτιά» έχουν πάρει ιστοσελίδες που ασχολούνται με διαγωνισμούς ομορφιάς.. αφού περίεργες πληροφορίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου το τελευταίο 24ωρο σχετικά με την συμμετοχή της σταρ Ελλάς.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Angelopedia, που ασχολείται με τα καλλιστεία, οι Κινέζοι διοργανωτές ζήτησαν από την 21χρονη να αποχωρήσει από το διαγωνισμό λόγω «ανάρμοστης συμπεριφοράς». Παρόλα αυτά, δεν αναφέρεται για ποιους λόγους της ζητήθηκε αυτό. Η ιστοσελίδα IBTimes UK, που επίσης αναδημοσιεύει την είδηση, τονίζει ότι έχει ζητήσει επίσημο σχόλιο από τους διοργανωτές αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν απαντήσει.

Ο 65ος διαγωνισμός Μις Κόσμος διοργανώνεται στην πόλη Σανυά στην Κίνα.
Για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Μις Ελλάς 2015, Κατερίνα Γαλιατσάτου, παραιτήθηκε από τις υποχρεώσεις της ως Μις Ελλάς 2015, καθώς δε θα καταφέρει να αντεπεξέλθει στα όσα θα της ζητηθούν από το Μις Κόσμος. Η Κατερίνα πρέπει να μείνει στην Ελλάδα το διάστημα, που θα λάβει χώρα ο παγκόσμιος διαγωνισμός ομορφιάς και για το λόγο αυτό, με μεγάλη της λύπη έδωσε τη θέση της στην Αναπληρωματική Μις Ελλάς, Σπυριδούλα Βαλασιάδου.
Σταρ Ελλάς 2015 εκλέχτηκε η Μικαέλα Φωτιάδη που είχε λάβει τον τίτλο Miss Κρήτη Young στα κρητικά καλλιστεία του 2011.
Μις Τουρισμός 2015, η Θεοδώρα Ντανιέλα Ντεμοραίς-Μοσχούρη. Ελληνική Ομορφιά 2015, η Καλλιόπη Γαλετσά, και Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς η Ραφαέλα Ροδινού.
- See more at: http://www.matrix24.gr/2015/12/i-kinezi-edioxan-tin-ellinida-miss-ellas-apo-ton-diagonismo-omorfias/#sthash.Mogwknbc.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου