Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΥΣ ΒΑΣΙΛΟΦΟΡΝΕΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ....."ΝΙΚΑΣ ΤΟΙΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣΙ"

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΙΝΕΙΤΑΙ-

ΔΡΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ!

Ναι με την κυκλοφορία της βιογραφίας του -ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-έχει ανησυχήσει πολλούς ψευτοδημοκράτες.. Μερικοί παραμιλάνε και λένε διάφορα. Πάντως λόγω ασταθούς πολιτικής κατάστασης πολλοί άρχισαν να νοσταλγούν τη βασιλεία, ευχόμενοι να επανέλθει. Άλλωστε ο βασιλεύς Κωνσταντίνος,στις πρόσφατες εκλογές υποστήριξε τον Τσίπρα..

Και μεταξύ μας υπάρχουν πολλοί ορθόδοξοι κομμουνιστές που δεν είναι εναντίον του...Μάλιστα δε αναφέρεται στη βιογραφία του πως ο Αρχικομμουνιστής της Καβάλας είναι αυτός που προστάτεψε τη φυγή της βασιλικής οικογένειας με το αεροπλάνο, έτοιμος να χτυπήσει με τις ομάδες του τις χουντικές δυνάμεις που θα αποπειρόνταν να εμποδίσουν τη φυγή του βασιλιά! Να μην ξεχνάμε δε πως ο Κωνσταντίνος ήταν ο πρώτος που ζητούσε επίμονα από τους πολιτικούς την νομιμοποίηση του ΚΚΕ! Κάτι λέει αυτό.

Αυτή τη στιγμή πάντως όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ζουν μόνιμα πια στην Ελλάδα και δραστηριοποιούνται έντονα.. Άδηλον όμως το μέλλον..Ουδείς γνωρίζει αν επέρχεται αλλαγή πολιτεύματος. Εμείς πάντως θα σας κρατούμε ενήμερους περί παντός βασιλικού. Σας δίνουμε σήμερα μια λίστα απo links με σημερινά και χθεσινά βασιλικά νέα.΄Εχουν ενδιαφέρον..για βασιλικούς και αντιβασιλικούς!

***Ο ΜΟΝΟΣ, από τη βασιλική οικογένεια που δεν μένει στην Ελλάδα είναι ο διάδοχος Παύλος. Μένει σταθερά στο Λονδίνο! Γιατί; Διότι ου μη γένοιτο.. γίνει κάποια απόπειρα (όπως είχε γίνει επί χούντας) κατά του Κωνσταντίνου...ο διάδοχος θα διασωθεί κι άρα θα υπάρχει βασιλεύς!
Γι αυτό και ποτέ δεν ταξιδεύουν μαζί βασιλεύς και διάδοχος...  ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΝΕΑ…ΜΕ ΚΛΙΚ

Και ξαφνικά δημιουργήσαμε μια νέα ενότητα: ΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΝΕΑ!.. Ας μην απορρούν μερικά άσκεπτα έγχρωμα όντα.. Θυμίζουμε ότι παγκοσμίως τα θέματα που σχετίζονται με νυν ή τέως εστεμμένους και τους απογόνους τους, (πρίγκηπες κόμητες,δούκες κ.λ.π) είναι στην πρώτη γραμμή των στόχων του Τύπου. Εμείς κακκίζουμε τον εαυτό μας που είχαμε ξεχάσει,παραμελήσει το είδος.. Θα ρωτήσει ο καλόπιστος: Και τι θα βγεί; Ό,τι ακριβώς βγαίνει με το κυνήγι των ηλιθίων πολιτικών,αλαφροίσκιωτων θεατρίνων κι άλλων κλόουν της δημόσιας ζωής μέχρι που γίνονται ..καθημερινή είδηση και οι τηλεοπτικές παρουστριάστριες με αφράτα οπίσθια και τροφαντά εμπρόσθια. Μα τι λέτε θα μας κακίσετε κιόλα γιατί θα σας έχουμε και βασιλικά νέα..φρέσκα και σπαρταριστά;Αυτά προς γνώση και των λοιπών ...λάθρα δημοσιογραφων! 
ΚΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΥΜΠΑΣ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΙΛΟΦΡΩΝ!LINKS ΓΙΑ ΤΑ...ΒΑΣΙΛΙΚΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου