Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015


Η Αναγνωστοπούλου διόρισε δύο ανίψια της -Τι απαντά η ίδια

ΤΟ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΟ ΦΡΙΚΙΟ -ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ...(ποιεί την υπουργό) ΔΙΟΡΙΣΕ ΔΥΟ ΑΝΙΨΙΑ ΤΗΣ! (Ποιον θα διόριζε τα δικασου ανίψια ΧΑΛΒΑ ΕΛΛΗΝΑ;) 

Για το ζήτημα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες με τον διορισμό των ανιψιών της ρωτήθηκε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου. 

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψαν δημοσιεύματα, μόλις τρεις ημέρες μετά την εκλογή της κ. Αναγνωστοπούλου, στις 25 Ιανουαρίου, για πρώτη φορά ως βουλευτή Αχαΐας, αποφασίστηκε ο διορισμός της νεαρής ανιψιάς της, Ελισάβετ Σίσκου στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου. Μετά από μερικούς μήνες, και μετά τις εκλογές του Σεπτέμβρη που η κ. Αναγνωστοπούλου ορίστηκε ως αναπληρώτρια υπουργό Παιδείας, η ίδια ζήτησε στις 23 Σεπτεμβρίου τονδιορισμό του ανιψιού της και αδελφού της Ελισάβετ, Στέφανου Σίσκου, σε θέση διοικητικού μετακλητού υπαλλήλου στο υπουργείο Παιδείας. 

Ερωτώμενη για την υπόθεση, η κ. Αναγνωστοπούλου διερωτήθηκε αν είναι κακό να έχει κάποιος στο πολιτικό του γραφείο συγγενείς 3ου βαθμού, σημειώνοντας ότι βάσει νόμου δεν μπορεί να γίνει πρόσληψη συγγενούς 2ου βαθμού. 

«Είμαι υπόλογη που άλλος υπουργός προσέλαβε συγγενή μου; Κάποιος ήθελε να δημιουργήσει θέμα. Η πολιτική πρέπει να διεξάγεται με πολιτικούς και ιδεολογικούς όρους. Είμαι από αυτούς που λέω πάντα – και στο κόμμα μου – ότι χτυπάς τις πολιτικές, δεν χτυπάς τα πρόσωπα γιατί θα καταντήσουμε στο τέλος να βγάζουμε μαχαίρι ο ένας στον άλλον», πρόσθεσε. 

Ποια είναι τα ανίψια της Σίας Αναγνωστοπούλου 

Γεννήθηκε στις 11 Απριλίου του 1990 στην Πάτρα και σπούδασε στη Νομική Αθηνών. Πριν βρεθεί στο πλευρό του Νίκου Παρασκευόπουλου στο υπουργείο Δικαιοσύνης η Ελισάβετ Σίσκου, κόρη της αδερφής της Σίας Αναγνωστοπούλου, εργαζόταν σε γνωστό καφέ μπαρ του Κολωνακίου που ανήκει στο σύζυγο της Κατερίνας Λάσπα. 

Τέσσερα χρόνια μεγαλύτερος από την αδερφή του σπούδασε στο Τμήμα Μηχανολογίας του ΑΤΕΙ Πατρών. Μερικά χρόνια αργότερα ο Στέφανος Σίσκος πήρε πτυχίο από το Εργαστήρι Δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1 και έκανε τα πρώτα του βήματα ως δημοσιογράφος στο TVXS.gr του Στέλιου Κούλογλου και στη συνέχεια βρέθηκε στους «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη. Πέρσι, εργαζόταν στην εκπομπή «LiveU» της Πόπης Τσαπανίδου. 

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου