Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ...ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ!

Alert: ΕΛΛΗΝΕΣ – Τούρκοι και ΡΩΣΟΙ «μετρούνε ώρες»;

¨ Μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν...
φωτο 1


¨"Μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα. Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς." 
¨Με μία απάντηση-κεραυνό η Μόσχα τονίζει στην Άγκυρα ότι οποιαδήποτε προσπάθεια να κλείσει τα Στενά στα ρωσικά πλοία θα αντιμετωπιστεί περίπου ως … «εισβολή σε ξένος κράτος» αφού στην απάντηση της εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών τονίζεται ότι «Η Τουρκία ΔΕΝ έχει την κυριαρχία των Στενών»!
η Μόσχα απαντώντας στο διάβημα του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών με τον Ρώσο ναύτη να κρατά καθαρά για λόγους αυτοάμυνας στην γέφυρα του αποβατικού πλοίου «Τσέζαρ Κούνικοφ» έναν φορητό αντιαεροπορικό πύραυλο 9K38 Igla.

Αλλά η ρωσική απάντηση στο τουρκικό διάβημα έχει εξαιρετική σημασία
Τα Στενά ΔΕΝ είναι στην κυριαρχία της Τουρκίας. Είναι υπό διεθνή κυριαρχία και απλώς παραχωρείται ο διοικητικός έλεγχός τους στην Τουρκία κι αυτός υπό αίρεση!
Όλα αυτά σημαίνουν ότι η Ρωσία σκληραίνει σε τέτοιο βαθμό την πολιτική της απέναντι στην Τουρκία που δεν αποκλείεται να ζητήσει εφαρμογή της Συνθήκης του Μοντρέ από την στιγμή που η Άγκυρα την παραβιάζει:
Την επανάκτηση του ελέγχου των Στενών από διεθνή δύναμη! ¨
http://www.pronews.gr/portal 12 Δεκεμβρίου 2015 18:43
¨Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φθάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Αλλά, αυτό δε θα γίνει από εμάς. Αυτό είναι το θέλημα του Θεού.¨ ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ο Αγιορείτης
Στα κεφάλια των Τούρκων στο Αιγαίο θα πέσουν από την Μαύρη Θάλασσα μεταξύ των άλλων και οι πύραυλοι κρουζ Kalibr.
¨Το ρωσικό ναυτικό και ιδιαίτερα ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας ανέπτυξε δύο νέες κορβέτες κλάσης Buyan-M.
Οι κορβέτες με όνομα Sepukhov και Zeleni Dol είναι αντίστοιχα τα 4ο και 5ο σκάφος του τύπου Project 21631 ενώ έχουν τη δυνατότητα εκτόξευσης πυραύλων κρουζ Kalibr. http://www.pronews
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΚΡΟΥΖ KALIBR 3M-14..ΕΜΒΕΛΕΙΑ 2500-3000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ..
ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΕΦΑΛΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΜΙΣΟΥ ΤΟΝΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ..Η” ΠΥΡΗΝΙΚΗ..ΥΨΟΣ ΠΤΗΣΗΣ..20 ΜΕΤΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ..50-150 ΜΕΤΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ..ΤΡΙΠΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ..
ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΙΜΟΣ!!!¨ ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ http://www.newrussia.gr/
¨Το «Εξαμίλι» θα είναι η αρχή του τέλους…Μετά θα αρχίσουν όλα τα γεγονότα, που θα καταλήξουν στο να πάρουμε την Πόλη…. Την Πόλη θα μας τη δώσουν….. Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας.¨ ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ο Αγιορείτης
φωτο 2ΑΓΙΕ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΕ σε ευγνωμονούμε γιατί με τον πνευματοκίνητο λόγο σου εν μέσω δαιμονικής μνημονιακής μπόρας καθοδηγείς το ΕΘΝΟΣ μας.
Τώρα με την παρρησία σου στο Ιερό Θυσιαστήριο ΕΥΧΟΥ υπέρ ημών των αμαρτωλών σε ότι εμφανίζεται απειλητικό στον γεωπολιτικό ορίζοντα της φιλτάτης πατρίδος σου.
Κωνσταντίνος Βαρδάκας


πηγή: http://www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου