Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ...


idrima-anna-maria

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟ:

Ίδρυμα Άννα Μαρία -ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!

Δεν το ξέραμε...το μάθαμε.Δείτε τις λεπτομέρειες:

Ιστορία
Eod arkadias_small_09._07
Το Ίδρυμα Άννα-Μαρία δημιουργήθηκε το 2003, με την απόδοση της αποζημίωσης για την κατάσχεση της περιουσίας της βασιλικής οικογένειας από το ελληνικό δημόσιο. Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος, είχε δηλώσει κατά την διάρκεια της δικαστικής διένεξης ,-και όταν ήταν ξεκάθαρο ότι η ελληνική κυβέρνηση θα επέλεγε να μην επιστρέψει την περιουσία, αλλά να καταβάλει αποζημίωση-, ότι όποιο το ποσό που θα απέδιδε το Δικαστήριο, αυτό θα το παραχωρούσε εξ' ολοκλήρου για την σύσταση ιδρύματος, έτσι ώστε να επιστραφεί στον ελληνικό λαό.


Από το 2004, λειτουργεί αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία Άννα-Μαρία, μέσω της οποίας λειτουργεί το ίδρυμα στην Ελλάδα. Η νομική καταχώρηση του Ιδρύματος έχει γίνει στο Λιχτενστάιν (αριθμός μητρώου: FL-0002.094.445-2).

eod arkadias_04._07_small

eod attikis_small_07._05


Διοικητικό Συμβούλιο
ΠρόεδροςΒασίλισσα Άννα-Μαρία
ΜέληΠριγκίπισσα Αλεξία
Πρίγκιπας Παύλος
Πρίγκιπας Νικόλαος
Πριγκίπισσα Θεοδώρα
Πρίγκιπας Φίλιππος
Πρίγκιπας Χασάν της Ιορδανίας
κ. Φ. Ν. Ντε Κλερκ
κα. Μέρυ Ρόμπινσον
κ. Σπύρος Μεταξάς

Σκοπός
Παροχή βοήθειας σε ομάδες ανθρώπων ή περιοχές που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές.

Δράση
Το αντικείμενο του Ιδρύματος είναι εκτενέστατο, καθώς είναι πολύμορφα τα αίτια φυσικών καταστροφών στην χώρα μας (σεισμοί, πλημμύρες, παγετοί, καύσωνες κ.α.).
Το πρώτο αναγκαίο βήμα ήταν η διεξοδική έρευνα ως προς τους μηχανισμούς και τους φορείς οι οποίοι λειτουργούν σε αυτές τις περιπτώσεις, ώστε το Ίδρυμα, είτε να λειτουργεί συμπληρωματικά, ή να προσφέρει κάποια καινοτομία.

Σημαντική παράμετρος επίσης, είναι τα έργα που αναλαμβάνει το Ίδρυμα να πραγματώνονται με διακριτικότητα και προσοχή, ώστε να μην εισχωρεί στην δράση τοπικών αυτοδιοικήσεων και άλλων πολιτειακών φορέων.
Πληροφορίες για τα συγκεκριμένα προγράμματα, θα βρείτε σύντομα στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Άννα-Μαρία.

Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το Ίδρυμα Άννα-Μαρία1. Πως μπορώ να συμβάλλω στο ίδρυμα Άννα-Μαρία;

2. Έχει το Ίδρυμα έδρα στην Ελλάδα;
Ο βασιλεύς Κωνσταντίνος έχει παραχωρήσει το προσωπικό του γραφείο στην Αθήνα για τις δραστηριότητες του ιδρύματος Άννα-Μαρία.

3. Πώς μπορώ να υποβάλλω αίτηση για αρωγή από το Ίδρυμα;
Σκοπός του Ιδρύματος είναι η παροχή βοήθειας σε ομάδες ανθρώπων ή περιοχές που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές στην Ελλάδα.Για να μας ενημερώσετε για το πρόβλημά σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το ακόλουθο email, ή την ταχυδρομική διεύθυνση:

email: info@amhf.gr
Τ.Θ. 51577, T.K. 145 03, Αθήνα


***Μπορείτε επίσης να επισκευφθείτε και τη σελίδα της ελληνικής βασιλικής οικογένειας εδώ> http://www.greekroyalfamily.gr/anna-maria.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου