Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΤΗΝ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΜΕ Μ.Κ.Ο και κάνει και εξωτερική πολιτική... Το πιτσουνάκι μας!Η ACTION AID..(της άεργης Αλεξάνδρας Μητσοτάκη) ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
Απάντηση Εκπροσώπου ΥΠΕΞ, Κ. Κούτρα, σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με ανοιχτή επιστολή της ActionAid προς τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο ΚοτζιάΟ Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κούτρας, απαντώντας  σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με όσα αναφέρονται σε ανοικτή επιστολή της ActionAid προς τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, δήλωσε τα εξής:

ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ...

ΣΗΜΕΡΑ:Συνάντηση ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιά με ΥΠΕΞ Η.Π.Α. J.Kerry 

Ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς, θα έχει, την Παρασκευή 04 Δεκεμβρίου και ώρα 12.30, συνάντηση, στο Υπουργείο Εξωτερικών, με τον Υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, κ. John Kerry.
Μετά τις διευρυμένες συνομιλίες των δύο αντιπροσωπειών θα πραγματοποιηθούν κοινές δηλώσεις των δύο Υπουργών προς τους εκπροσώπους του Τύπου, περί ώρα 13:35.
Των διευρυμένων συνομιλιών στο Υπουργείο Εξωτερικών θα έχει προηγηθεί συνάντηση του κ. Kerry με τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κοτζιά, στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου