Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΜΜΕ!

ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΤΕΩΣ-ΤΟΝ ΣΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; 
Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΛΗΚΤΙΚΗ προπαγάνδα παρουσιάζει τον τ.βασιλιά -ΚΟΚΟ- περίπου ως "βλάκα" ή αφελή, η αμαθή κ.λ.π. Από τη βιογραφία του βγαίνει πως είναι μια δυνατή προσωπικότητα, με πολλά τάλαντα και δυναμικές που φράγκο δεν κάνουν μπροστά του, τύποι σαν τον Τσίπρα-Σαμαρά κι άλλων όρνεων της ΘΕΑΤΡΑΛΕ πολιτικής σκηνής μας.Σημειώστε το!  

Εμείς από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας της αυτοβιογραφίας του τ.βασιλέως επισημάναμε δημοσιογραφικά την αξία του γεγονότος και επιχειρήσαμε ακόμη και την αξιολόγηση του βιβλίου. Πρόκειται για ένα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ μεγάλης ιστορικής αξίας..Είναι μια μαρτυρία του κορυφαίου πρωταγωνιστή γεγονότων που σφράγισαν τις εξελίξεις έως σήμερα. Μέχρι τώρα μασουλούσαμε το σανό αριστερόπληκτων,σοσιαλιστάδων της συμφοράς και λοιπών αλαφροϊσκιωτων τζαναμπέτηδων
παραμορφωτικών πηγών... 

Ατυχώς για μια ακόμη φορά η φλύαρος και τραυματική δημοσιογραφία μας περιέβαλε την έκδοση με παχυλή-απαράδεκτη δημοσιογραφικώς - αδιαφορία και με ολοφάνερα ιδεογραφικά συμπλέγματα. 

Τουλάχιστον θα μπορούσαν να παραδειγματιστούν από τη δημοσιογραφική τόλμη του ΒΗΜΑΤΟΣ να παρουσιάσει το βιβλίο του τέως, όντας η εφημερίδα αυτή ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ αντιβασιλκών φρονημάτων! Το επισημάναμε και τιμήσαμε την πρωτοβουλία, έστω κι αν το συγκρότητα Λαμπράκη έχει μια προϊστορία ΔΟΛοπλοκιών στο μαγείρεμα κι ανεβοκατέβασμα Κυβερνήσεων. Δεν ξέρουμε αν η κυκλοφορία του βιβλίου του τέως υποκρύπτει και ένα πλάνο επαναφοράς του βασιλικού θεσμού στην χώρα. Δυνατόν.Οι μάγειροι του ΔΟΛ, ως γνωστόν,  είναι αγρίως διαπλεκόμενοι στις πολιτικές ελληνικές εξελίξεις- ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ.


Μόλις πριν από 2-3 μέρες κάποιες εφημερίδες μικρού βεληνεκούς άρχισαν να θίγουν τα αφηγούμενα υπό του Κωνσταντίνου,αν και με ενδιάμεσους χαζούς σχολιασμούς..
Σημασία για τον αντικειμενικό δημοσιογράφο που δεν έχει ιδεοστροφικές αγκυλώσεις είναι ένα:Πρόκειται για  ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ με πολλές σπάνιες πληροφορίες που αγνοούμε.Π.χ. Ποιος ήξερε ότι ο, ναι αυτός ο Κων.Καραμανλής, ο ψευτοεθνάρχης ήταν αυτός που εισηγήθηκε στον Βασιλέα να "φτιάξει" δικτατορία; Ποιος ξέρει ότι ο Κωνσταντίνος ήταν αυτός που ζήτησε πρώτος την νομιμοποίηση του ΚΚΕ; 

Στα 3 βιβλία υπάρχουν πολλές σπαρταριστά αποκαλυπτικές ιστορικές λεπτομέρειες μεγάλου δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος... Μια και στη ζοφερή ελληνική δημοσιογραφία δεν βλέπουμε να κουνιέται ρούπι, θα προσπαθήσουμε συνοπτικά σε λίγες μέρες από σήμερα να εμφανίσουμε τις πιο σημαντικές-ηχηρές πτυχές που η αριστερόπληκτικη προπαγάνδα και σκοπιμότητα δεν το επιτρέπει έως σήμερα... ΄Ομως η ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ -ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ του Κωνσταντίνου είναι μια μαρτυρία που ιστορικά πλέον ΟΥΔΕΙΣ νοσηρός μπορεί να αγνοεί ή παραβλέπει ή διαστρεβλώνει. Μάλιστα δε οι ισχυρισμοί του Κωνσταντίνου δεν μπορούν να διαψευστούν! Συμβαίνει,όπως σας το αποδείξαμε σε προηγούμενο σημείωμά μας να παρακολουθούμε τα γεγονότα από το 1962, να γνωρίζουμε τους πρωταγωνιστές όλης αυτής περιόδου με το νι και με το σι...Κι άρα ορθολογφούμε. ΄Ισως οι εμφανιζόμενοι διάλογοι στο τρίτομο αυτό έργο του τ. βασιλιά να υπάρχει ένας εξωραϊσμος αλλά η ουσία, η αλήθεια δεν παραποιείται!
Κι αυτό είναι λίαν  σημαντικό!
ΑΠ.ΒΡΑΧ. 

Η ΕΙΔΗΣΟΥΛΑ      
Ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή με τον τρίτο και τελευταίο τόμο η αυτοβιογραφία του Βασιλιά Κωνσταντίνου. Μέσα από τις 359 σελίδες του Γ′ τόμου, ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος μας μιλά για την προσπάθεια του να ρίξει την δικτατορία των συνταγματαρχών: λεπτό προς λεπτό τα γεγονότα πριν, κατά τη διάρκεια και µετά τη 13η ∆εκεµβρίου 1967, µε επίκεντρο τις µονάδες του Γ′ Σώµατος Στρατού στη Βόρειο Ελλάδα. Η αποτυχία, η φυγή στη Ρώµη, η εγκατάσταση στο Λονδίνο, η Κύπρος και το δηµοψήφισµα του 74, το ζήτημα της περιουσίας της βασιλικής οικογένειας, η επίσκεψη στην Ελλάδα το 1993, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, τις ημέρες πριν και μετά την εγχείρηση καρδιάς και όλα όσα έκτοτε ακολούθησαν έως σήµερα…


guldbryllup_1_js

«…Η καρδιά μου και η ψυχή μου είναι γεμάτες με απέραντη αγάπη, σεβασμό και ευγνωμοσύνη για τη Βασίλισσα. Την αγαπημένη μου σύντροφο μιας ολόκληρης ζωής, που δεν κουράστηκε ποτέ στα δύσκολα, που δεν έχασε ποτέ την πίστη της, που δεν πέρασε λεπτό χωρίς να είναι η ιδανική σύζυγος και η ιδανική μητέρα…Σήμερα λοιπόν οι ημέρες περνούν μαζί με τη Βασίλισσα στο Πόρτο Χέλι, στο νέο μας σπίτι, το πρώτο ύστερα από τόσες δεκαετίες που ζήσαμε μακριά από τον τόπο μας, με μιαν αγάπη και μια πληρότητα που δεν μπορώ να περιγράψω και για την οποία ευχαριστώ τον Θεό…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου