Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ


Λάβαμε και δημοσιοποιούμε το κάτωθι σημαντικό:

Να διωχθούν με μηνύσεις και αγωγές το ΚΚΕ & ΣΥΡΙΖΑ


ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ –ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΔΗΘΕΝ …ΗΡΩΪΚΟ  ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ!


Μέγας ο προοδευτισμός τους και ο πολιτισμός τους!
Με σφραγίδα ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΗΓΑ.. Ξαναψηφίστε τους… Θα σας οδηγήσουν στην καταχνιά τους που κουβαλάνε ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ!



Δείτε τις φωτογραφίες κι αποθαυμάστε θράσος και προοδευτισμό αριστεριστων!


Ίδιες άθλιες εικόνες προοδευτισμού της κουκουλοφόρου αριστεράς και της πλάκας εμφανίζονται σε όλα τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Δρουν με σταλινικές μεθόδους τα φασισταριά –ψυχή τε και σώματι- του κερατά και.. αυτοαποκαλούνται δημοκράτες! Ο αληθινός δημοκράτης και προοδευτικός δεν έχει ανάγκη να το διακηρύξει… Φαίνεται από τη γενικότερη στάση του… Αυτοί οι έγχρωμοι και γκρίζοι το φωνάζουν… προφανώς για να το εμπεδώσουν οι ίδιοι! Είναι άρρωστοι! Έχουν τσιφλίκι τους οι αναιδείς –τα κουκουλοφόρα και κακοποιά αυτά στοιχεία- όλα τα πανεπιστημιακά ιδρύματα κι όλα τα ντουβάρια στα κέντρα των πόλεων όπου ασχημονούν…με τα πεθαμένα φαιδρά “ιδανικά” τους… Πλην όμως δημιουργούν κατάσταση… εντυπώσεις .. “Είμαστε δηλαδή 1-10 νοματαίοι και δείχνουμε με τις αυθαιρεσίες-χυδαίες προκλήσεις αυτές πως είμαστε χιλιάδες…
Δράστες : θλιβεροί νεανίες που φάγανε τη φόλα των ιστρούχτορων της αριστεράς και σκυλεύουν σταθερά μέσα στην ιερότητα των σπουδαστηρίων τους. Αν είχαν ελάχιστη τσίπα, φιλότιμο προς την δήθεν εξέγερση του Πολυτεχνείου , θα έδειχναν στοιχειώδη σεβασμό . Και δεν υπάρχει ατυχώς καμιά αρχή… να σταματήσει τις ασχήμιες αυτές…Κι όμως υπάρχει λύση.




ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ-ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΠΑΠΑΡΓΗΓΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ,
Οι βανδαλισμοί σε βάρος πανεπιστημιακών κτιρίων γίνονται με δικές τους εντολές πάγιες και στρατηγικού σχεδιασμού των κομμάτων τους!

Δεν χρειάζονται λεζάντες. Οι φωτογραφίες του Πολυτεχνείου μιλάνε από μόνες τους για τους βανδάλους που πέρασαν. Οι βάνδαλοι έχουν ταυτότητα είναι πράκτορες, υποκινούμενα του Κ.Κ.Ε και του ΣΥΡΙΖΑ και συνεπώς και εκτελούν εντολές τους. Συνεπώς η πρυτανεία οφείλει πάραυτα να προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες σε βάρος των κομμάτων αυτών κι όσων άλλων ποδοπατούν και βυσοδομούν στον ιερό χώρο.



α) Να απαιτήσει από τα κόμματα αυτά με εξώδικό την άμεσο αποκατάσταση των κτιρίων στην αρχική μορφή τους, καλώντας συνεργεία ελαιοχρωματισμού ή χρησιμοποιώντας του ίδιους κακοποιούς μπογιατζήδες τους..Αν πουν οποιοδήποτε παραμύθι , να τους πείτε απλά πως η δική τους φίρμα και προϊόντα- συνθήματα …διαφημίζονται –άνευ αδείας και παράνομα -επί των κτιρίων ιδιοκτησίας του Πολυτεχνείου. β) Αν αρνηθούν να ασκήσετε αγωγές και μηνύσεις..και οπότε θα σπάσουν τα μούτρα τους.


Φιλότιμο κι ευαισθησία από τους κατσαπλιάδες προοδευτικούς, κουκουλοφόρους και ψευτοδημοκράτες της αριστεράς δε προσδοκούμε. Οφείλουν όμως οι πρυτανικές αρχές –και λίαν κακώς που δεν το έκαναν στα τελευταία 30 χρόνια- να δράσουν άμεσα…διαφορετικά θα δράσουμε εμείς ως έχοντες άμεσο έννομο συμφέρον ώστε τα παιδιά μας να μπορούν να ζουν σε νοικοκυρεμένα σχολεία κι όχι σε σταύλους και ξέφραγα αμπέλια που νέμονται αχρείοι και βάνδαλοι!
Ευχαριστούμε
Γονείς Φοιτητών Πολυτεχνείου

9 σχόλια:

  1. Είπε ο απόγονος Ταγματασφαλιτών και Δοσιλόγων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι λε ρε παιδι μου, τι λεει ο ποιητης?Επαθα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επί 100 κομμουνιστών οι 40 είναι αγύρτες οι 59 αφελείς και ΕΝΑΣ πραγματικός μπολσεβίκος.το ειπε ο λενιν καιοχι ο σταλιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβάζοντας το άρθρο μου ηχούσε η φράση " Ε ρε χούντα που σας χρειάζεται"
    Δυστυχώς και "κομμουνιστικές" αλλά και "φασιστικές" εξουσίες (τα "" διότι καμία εξουσία δεν άσκησε σωστά την ιδεολογία που φερόταν ότι ακολουθούσε) κατάφερναν πάντα να χρησιμοποιούν ατομικές και ελεύθερες δράσεις ως αφορμή για να ταυτίσουν και να χαρακτηρίσουν με το χείριστο τρόπο αντίπαλα κόμματα ή ακόμα και ιδεολογίες. Η χρήση των δημιουργούμενων στερεοτύπων εφαρμόστηκε ύστερα για την σύλληψη, εξορία ή και θανάτωση αυτών των αντιπάλων. Αν λοιπόν είναι να έχουμε μια στριφνή και επαγωγική λογική όποτε κάνει κάποιος αυτό που του καπνίσει, τουλάχιστόν να εφαρμόσουμε δυο μέτρα και δύο σταθμά. Κατά την γνώμη μου φτάνει να λειτουργεί το πνεύμα του νόμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Peculiar article, exactly what I was looking for.
    Simply just came onto your website below. Lots of fantastic details My partner and i seemed
    to be interested in. Appreciate it for making the effort
    to share.
    Great website you could have happening here. Tons of data being propagated.
    Much loved.
    You do have a nice website. Continue the good
    function. Enjoy your writing.
    Really great info you could have in this article.
    Keep writing
    It is some extraordinarily amazing things you happen to be composing.
    Who possess considered.
    Really exciting data here. You've got a lots of know-how on this subject
    for certain.
    It is a number of really cool goods here. Brilliant information. Keep it
    up.

    Here is my website :: best chorus pedal

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Hello colleagues, its fantastic article regarding
    cultureand completely explained, keep it up all the time.

    Just came on your blog site below. Wide range of wonderful data We
    seemed to be enthusiastic about. Thank you intended for finding
    the time to share with you.
    Good blog site you've got happening in this article.
    A great deal of facts staying distributed. Much appreciated.

    You do have a fantastic website. Maintain the excellent work.
    Love your current creating.
    Really good details you have in this article. Keep it up
    This can be some immensely amazing products you're composing.
    Would you have got imagined.
    Quite intriguing facts here. There is a lot of information within this subject beyond doubt.

    It is some fantastic material in this article. Great
    info. Keep writing.

    my web site: best Chorus pedal

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΥΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΜΟΝΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ....ΕΝΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΝΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ...ΕΝΩΣΗ ΟΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!! ΞΥΠΝ=ΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και κατι αλλο.....ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ???????????ΚΑΜΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΙΩΣΕΙ ΜΕ ΔΙΧΟΝΙΑ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΩΣΤΕ ΩΣ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΔΙΣ....ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΔΙΧΟΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΜΙΑ ΠΝΟΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΑΣΕΙ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΕ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΡΑΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΗΝ ΠΟΘΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΔΙΧΟΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή